VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojPomoć oko biljaka
LEGACY

Pomoć oko biljaka

28 odgovora1,867 pregleda
inganjawetrustPOZNAVALAC

jul 2019.

Pozdrav ljudi evo i mojeg prvog growa. Do sad sam pratio malo dnevnike unutarnjeg i vanjskog uzgoja pa sam pokusao i ja. Eto nakon mjesec dana sam naisao na prve probleme neke ko bijele uai na stabiljki i blijedi listovi (neki pojedeni). Pa bi molimo za neke savjete tocnije koji proizvod koristit za ubit te bijele usi i ata protiv nametnika koji jedu listova. Eto ispod slike
DvolicniLEGENDA

jul 2019.

Nema tu bas neke vajde osim ak ne mislis dezurat pokraj. Ostavi prirodu prirodi,a ti svrati na forum educirat se. ako ti se zuri onda neopitriod razvuces sebi i (po)njoj. Sretno do kraja! Daj sliku cjele manekenke.

jul 2019.

tu belu "paucinu" samo skini, nije nista strasno, medeni cvrcak, mada je kod tebe ima dosta, pospi neki od pitroida, sto rece kolega iznad.
st0n3rsfcISTRAŽIVAČ

jul 2019.

I ja takodje trebam neku vrstu pomoci, skoro sam posadio svoju biljcicu i eto ispostavilo se da je zenka. Od sadnje je proslo cca. 4-5 sedmica, ali mene interesuje da li je normalno da je pocela ovako rano hedat? Takodjer sjeme je upitne kvalitete jer nije 'brendirano' nego ulicno, pa bi volio da mi neko iskusan kaze ako se barem sta po listu moze primijetit jel to 'to' ili ce otici u bananu :puuuh::
BrufemAMBASADOR

jul 2019.

@st0n3rsfc @inganjawetrust bice tu po 5g obojici
st0n3rsfcISTRAŽIVAČ

jul 2019.

iz tvojih usta u usi nadredjenog ::umirem::::umirem::::umirem:: svako dobro prijatelju!
BrufemAMBASADOR

jul 2019.

@st0n3rsfc Da ti ne pricam bajke, samo sam iskren druze, ja i pristup mora sa biljkama, svi misle da je krompir, baci-dodji-povadi. Sve najbolje :joint:

jul 2019.

ako ne znas sta je, moguce da je neki automatik. oni procvetaju u periodu 3~5 sedmica
Big HeadPOZNAVALAC

jul 2019.

Sta li moze biti problem kod uvijanja liske prema dole, to sam zatekao na 2 biljke? Da napomenem davao sam tecno djubrivo pre 8-9 dana(malo jacu dozu) ali ovih dana je bilo i kise tako da ne verujem da sam preterao...

jul 2019.

ja vidim gubitak pigmentacije, znaci manjak necega.
Big HeadPOZNAVALAC

jul 2019.

U poslednjih mesec dana su dobile 3x slavol i 2x neko tecno djubrivo 6-4-4 NPK.. Danas sam dosao opet da ih zalijem ali ipak nisam dok ne utvrdim sta je u pitanju.. Ps u prvom planu je neka druga biljka nije problem u njoj

jul 2019.

tu su znaci tri cure? da li si zalio cistom vodom i sacekao desetak minuta da vidis kako ce lisce da reaguje? ili da pogledas sa donje strane, nemas li neke nametnike? ovo se meni ne dopada, uopste :D znaci na dve nedelje, malo je to, hrana bi trebala da ide jenom nedeljno, ili bar na 10 dana, sa pojacanjem doze postepeno, kako raste.
Big HeadPOZNAVALAC

jul 2019.

Da 3 su tu, blizu su, al nece one jos mnogo ni rasti.. Nisam zalio cistom vodom jer sam vec pripremio sve i tako poneo na sajt.. Ee sad.. ja i nemam iskustva sa kupovnim stvarima, do sad sam radio sve sa koprivom/gavezom.. sta mislis o ovome(kako dozirati?) Meni je receno jedan ep na 5l vode

jul 2019.

slobodno 1.5 doza, ali sa dosta tecnosti, minimum 5l po biljci. pa za par dana samo voda, zatim ponovo 1.5 doza. ta tri zalivanja na max 10 dana.
Big HeadPOZNAVALAC

avg 2019.

Danas sam primetio i na jos jednoj biljci, ne znam da li ove bube prave problem ima ih dosta? Problem je u tome sto putujem za koji dan i necu biti tu neko vreme, pa bih da resim ovaj problem.. tako da mi je potreban HITAN odgovor

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se