VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojDva albanca, balkon grow.
LEGACY

Dva albanca, balkon grow.

18 odgovora1,906 pregleda
Nina palčicaAMBASADOR

sep 2018.

Cao ekipa. Moze mala pomoc oko uzgoja, imam dvije ljepotice na balkonu pa me zanima koje vitamine imate za preporu iti. Posadene su sredinom cetvrtog mjeseca. Evo slika, kometirajte slobodno...::listomahanje:: pozzz
.i.ZMAJ

sep 2018.

rei bi da su balkanke ne balkanci, odli no je to za balkon, gnjojivo ti nije baa naj, ovo za cvjetanje mislim sa vegetacijom je gotovo, nai neko sa manje N a viae PK ako mo~ea ako ne poslu~iti e to koje imaa
StipeZMAJ

sep 2018.

backstreet boys kazes? :D :D :D jel je? pise na tom gnojivu da ima vitamina al ako oces dodatno onda npr Hesi Super Vit.
Nina palčicaAMBASADOR

sep 2018.

Zanima me jos samo koje treninge joj u ovom stanju mogu radit.... pozz :respect::smoke:
.i.ZMAJ

sep 2018.

nikakve, samo im daj hrane i to je to, biljke su se ljepo formirale bti e tu mesa
Nina palčicaAMBASADOR

sep 2018.

Koliko cesto bi trebalo dat ovih vitamina za cvijet i u kojim dozama ... u:rasta:
.i.ZMAJ

sep 2018.

nekakvo pravilo je svako drugo zaljevanje, doziranje ti piae na pakiranju, obi no se po me sa pola preporu ene doze pa se postepeno poja ava, mislim da bi ove tvoje mogle i cijelu dozu pojesti, ve su to velike biljke (odoka 1,5 m jesam puno promaaio?)
Nina palčicaAMBASADOR

sep 2018.

Hvala bro .... nisi 1.30m::volimj::

sep 2018.

Hmm one su trebale da budu vece,vidim GREEN GARDEN,kupi neato bolje za cvijetanje i brze ceste curice biti gotove,koristio sam GREEN GARDEN i nije neato
Nina palčicaAMBASADOR

sep 2018.

A nije mi se dalo trazit pa sam uzo prvo sa police. Bit ce bolje dogodine

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se