LEGACY
Presadivanje
46 odgovora3,084 pregleda
13 REP26%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#1
Pozdrav svima !
Novi sam na forumu, a isto tako i u uzgoju...
Zanima me dal je neko mozda imao iskustva sa seljenjem tj transportom sadnica na sajt ?
Drage bilj
ice su momentalno visoke 2-5cm, nalaze se u lon
iima od 0,5L, e kad dode vrijeme moracu to odnjet do sajta, naravno pehaka, pa ak neko ima iskustva bio bi zahvalan, a i dobre ideje nisu na omet...
Unaprijed zahvaljujem...
13 REP26%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#2
Pozdrav svima !
Novi sam na forumu, a isto tako i u uzgoju...
Zanima me dal je neko mozda imao iskustva sa seljenjem tj transportom sadnica na sajt ?
Drage bilj
ice su momentalno visoke 2-5cm, nalaze se u lon
iima od 0,5L, e kad dode vrijeme moracu to odnjet do sajta, naravno pehaka, pa ak neko ima iskustva bio bi zahvalan, a i dobre ideje nisu na omet...
Unaprijed zahvaljujem...
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#3
Znas ti kada ima najmanje ljudi?? pa tamo iza ponoci i onda lijepo po mraku bez problema u neku kesu uzmes stavis loncice ja jos i psa furam:) tako da nema greske
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#4
Znas ti kada ima najmanje ljudi?? pa tamo iza ponoci i onda lijepo po mraku bez problema u neku kesu uzmes stavis loncice ja jos i psa furam:) tako da nema greske
svizac71
ISTRAŽIVAČ175 REP83%
→ Entuzijasta
svizac71ISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#5
Tako je svaka no ima svoju mo... Puno presaivanja = Stres = Hermii.. ali za jedanput ce ti sve biti OK. I da, svaka osoba kojoj kazes za sajt poveava ti aansu da te provale za 10 % tak da racunaj sam.. :))
svizac71
ISTRAŽIVAČ175 REP83%
→ Entuzijasta
svizac71ISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#6
Tako je svaka no ima svoju mo... Puno presaivanja = Stres = Hermii.. ali za jedanput ce ti sve biti OK. I da, svaka osoba kojoj kazes za sajt poveava ti aansu da te provale za 10 % tak da racunaj sam.. :))
13 REP26%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#7
:ohno: Ne postoje ni teoretske sanse za nocno seljenje, teren je nocu maltene nepristupacan... :ohno:
13 REP26%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#8
:ohno: Ne postoje ni teoretske sanse za nocno seljenje, teren je nocu maltene nepristupacan... :ohno:
hashishar
ENTUZIJASTA521 REP80%
→ Poznavalac
hashisharENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#9
kada dva covjeka znaju za sajt-puno je.....kada 3 covjeka znaju za sajt-previse je...
jbga siguran si samo ako NIKOME ne kazes za njega.... nemoj presadjivat po velikom suncu zato sto korijen ne podnosi sunce...
hashishar
ENTUZIJASTA521 REP80%
→ Poznavalac
hashisharENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#10
kada dva covjeka znaju za sajt-puno je.....kada 3 covjeka znaju za sajt-previse je...
jbga siguran si samo ako NIKOME ne kazes za njega.... nemoj presadjivat po velikom suncu zato sto korijen ne podnosi sunce...
hashishar
ENTUZIJASTA521 REP80%
→ Poznavalac
hashisharENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#11
preseli ih onda na dva puta...1.put po noci-odnesi ih sto dalje od civilizacije(sakrij ih nagdje putem do sajta)...
2.put po danu-prenesi ih iz skrovista da svog sajta..
prije par god sam imao isti problem.. u gluho doba noci sam ih iznio iz kuce i odnio ih blizu sajta(nisam mogao drito na sajt jel bi se ubio putem). onda sam opusteno dosao ujutro i odfuro sam ih dublje u sumu....brijem da je to taktika koja tebi treba...
hashishar
ENTUZIJASTA521 REP80%
→ Poznavalac
hashisharENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#12
preseli ih onda na dva puta...1.put po noci-odnesi ih sto dalje od civilizacije(sakrij ih nagdje putem do sajta)...
2.put po danu-prenesi ih iz skrovista da svog sajta..
prije par god sam imao isti problem.. u gluho doba noci sam ih iznio iz kuce i odnio ih blizu sajta(nisam mogao drito na sajt jel bi se ubio putem). onda sam opusteno dosao ujutro i odfuro sam ih dublje u sumu....brijem da je to taktika koja tebi treba...
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#13
pa lijepo mobitel pa svijetli brate ja ti nebi preporucivo te sheme radit po danu ,osim kao ti nezelis da ti drugi znaju za biljke..
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#14
pa lijepo mobitel pa svijetli brate ja ti nebi preporucivo te sheme radit po danu ,osim kao ti nezelis da ti drugi znaju za biljke..
13 REP26%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#15
E ovo mi se svida...cisto O.k. ideja koja je o
ito proizasla iz iskustva...hvala majstore...no, ako netko ima bolju semu samo naprijed...
Uglavnom hvala svima, da mi se slucajno netko ne uvrijedi...
Do tad veliki ZELENI pozdrav !!!
13 REP26%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#16
E ovo mi se svida...cisto O.k. ideja koja je o
ito proizasla iz iskustva...hvala majstore...no, ako netko ima bolju semu samo naprijed...
Uglavnom hvala svima, da mi se slucajno netko ne uvrijedi...
Do tad veliki ZELENI pozdrav !!!
23 REP46%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#17
mozes pokusati naci odgovarajucu kartonsku kutiju u koju mozes staviti posude s biljkama.. (probaj nac neku koja ti odgovara tak da ti stane sto vise teglica) i kutiju stavis u malo veci ruksak i onda nemas brige.. odes u setnju i to je to... Sretno!
23 REP46%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#18
mozes pokusati naci odgovarajucu kartonsku kutiju u koju mozes staviti posude s biljkama.. (probaj nac neku koja ti odgovara tak da ti stane sto vise teglica) i kutiju stavis u malo veci ruksak i onda nemas brige.. odes u setnju i to je to... Sretno!
ZOKI
AMBASADOR3.848 REP67%
→ Legenda
ZOKIAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#19
sacekaj da biljke narastu u loncicima bar do 30cm pa onda sto je sigurno sigurno je :)
ZOKI
AMBASADOR3.848 REP67%
→ Legenda
ZOKIAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#20
sacekaj da biljke narastu u loncicima bar do 30cm pa onda sto je sigurno sigurno je :)
Hypersor
ENTUZIJASTA233 REP8%
→ Poznavalac
HypersorENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#21
preseli ih u ruksaku ujutro.ali najbolje pocekaj jos barem 2 tjedna da malo ojacaju jer ces izkubit te male vani brzo ,naime krtovi,poljski mis i puzevi jedu tako male biljke,ili ih barem zastiti nekako,ja sam nasao samo stabiljke od mojih 12 od 24 biljaka,al ok je sad jer ove sta su citave su sada vec dovoljno jake. be cool
Hypersor
ENTUZIJASTA233 REP8%
→ Poznavalac
HypersorENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#22
preseli ih u ruksaku ujutro.ali najbolje pocekaj jos barem 2 tjedna da malo ojacaju jer ces izkubit te male vani brzo ,naime krtovi,poljski mis i puzevi jedu tako male biljke,ili ih barem zastiti nekako,ja sam nasao samo stabiljke od mojih 12 od 24 biljaka,al ok je sad jer ove sta su citave su sada vec dovoljno jake. be cool
18 REP36%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#23
Ja sam prosle godine otiso navecer posadit na pripremjeni teren normalno zapalio babalu i jedva sam naso mjesto ijako sam poznavo teren zamalo sam se izgubio u sumici jedva se ziv vatio jer sam iso s jebenim biciklom.
Po jebenom mraku je sve totalno drukcije zato sam odlucijo nikad vise navecer sada samo u ranu zoru prije svitanja prije ovih traktorasa i ostalih ljudi netreba biti ljen pa se neustat rano jer samo jednom moras ustat za ove predivne biljcice.:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
apr 2010.
1 / 24
apr 2010.
apr 2010.