VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojDronom pronaden zasad marihuane
LEGACY

Dronom pronaden zasad marihuane

39 odgovora8,586 pregleda
thugsta187ENTUZIJASTA

avg 2017.

Ljudi moji pa sta je ovo?? Zar i ovoga ima na nasim prostorima,strasno.. :eek::eek::zvezda::
-BäR-ZMAJ

avg 2017.

Koja je poanta,čemu se čudiš :razvaljen:: ? Ja nisam imao pojma koliko ljudi uzgaja ganđu dok nisam došao na forum. Tu sam vidio da nas je masa a ko zna koliko ih ima još koji nisu na forumu...to bi bilo 1,2,3,4...mnogo puno ljudi... i svi se mi trudimo izbjeći taj scenarij :cool:
thugsta187ENTUZIJASTA

avg 2017.

Cudim se tebra,govore nema u nas helikoptera koji traze ganju a bum vamo dronovi.. iznenadilo me novi piece tehnologije da u ove svrhe koristi nasa policija :murija:

avg 2017.

Baš niš čudno, ni prvi ni zadnji koji je opleo zbog drona. U hr se već dešavalo prethodnih godina. Kod nas ih mup koristi samo na pograničnim područijima. Nije baš ovo za temu, samo ljudima paranoju u kosti tjerat. Treba biti pametan, ne čistiti ledinu do zemlje, ne pretjerivati sa krčenjem sajta, ne saditi biljke pravocrtno, niti u nekim formacijama i nikad više od dvije biljoze u blizini, pa da vidim koji đon dron može da mi uoči biljoze ;) .

avg 2017.

U HR se nabavlja oprema za policiju a između ostalog naručen je i dron a za dron žele i termalnu kameru da im kupe, oko 9000€ je samo ona. Mogu s tim gledati granicu, a i svašta nešto. Zato je podrum majka.

avg 2017.

ovo mi vise lici na neku dojavu ili bar pracenje tog lika, sunjam da policija tek tako vozi dronove po tim planinskim vukojebinama. a i vidi se da ih nije bas redovno obilazio.

avg 2017.

166426 Jel oni misle da ce biljke pobjeci pa su ih opkolili? :D A nacin privodjenja je ono,kao da je neki pedofil ili ubojica,ustvari ni njih tako ne privode 166427
jesamZMAJ

avg 2017.

Čista demonstracija sile i zastrašivanje, strašno i otužno za vidjeti Btw čini mi se da nisu problem samo pol.dronovi nego i privatni, za par stotina kuna kupis i letis
hazeriZMAJ

avg 2017.

Kako Cill kaze..klasicno plicijsko zastrasivanje. Treba ih tuziti za mobing:D
HerbalSRBAMBASADOR

avg 2017.

I ćutanje ;):thumb:
DegustatorLEGENDA

avg 2017.

Onoliko biljaka ne bi uspeo da zalije ni u dvoristu kraj cesme!
changadmtLEGENDA

avg 2017.

U Srbiji policija takodje iznajmljuje dronove, ali to samo za dojave i ozbiljne sumnje... tako da chill, ovaj bi pao i bez drona...
banovan240LEGENDA

avg 2017.

kao da su super heroji,jos muzika ona filmska.. coveka svezase ko da je najgori,mozda i jeste..al dobra rezija za ove zatucane..neko ce da kaze..svaka njima cast,je l vidite sta nam se po zemlji desava..ja bih ga dozivotno zatvorio..zbog te drooooge dusmani,liciimuri..ku..rve..demooooni

avg 2017.

proslo ljeto me cimno jedan dron,zaletio mi se put terase.. al onda reko sve i kad bi dosli i vidjeli malu biljkicu,vjerovatno bi mi se ismijali,umjesto uhapsili..

avg 2017.

ahahaha, ma nije to bio pandurski.
hazeriZMAJ

avg 2017.

Kako znas?Si susjed Herbu?

avg 2017.

[bez sadržaja]
FeltLEGENDA

sep 2017.

Imam u familiji jednog starog drota:D te sam iz prve ruke saznao da je mup RH u nabavi nekih pištolja za skidanje civilnih dronova jer se radi o ilegalnim radnjama,da upravontim riječima mi je to opisao te mi je rekao da će taj pištolj imati svako vozilo.Ima naša policija dronova nešto al ne koriste se namjenski još uvijek.Nema se para,čekaju se milodari sa zapada:D
paswordAMBASADOR

sep 2017.

verovatno je dilovao to sto je sadio, pratili neko vreme i posle toga jbg ajd da pokazu kako su jaki i nemilosrdni prema dilerima.. prvo nasli grow ili dojava pa snimili dronom da opet pokazu kako su ljudski-tehnoloski i sta jos ja znam superiorni

sep 2017.

Ma samo dobro zastekat sajt, malo ga zamaskirati da ima i drugog zelenila okolo itd. A njima jedino sta ostaje jeste da se slikaju sa tim njihovim dronicima
BladerZMAJ

sep 2017.

A jbg... nemos plantažu imat iako ne opravdava njihovu brutalnost. Kao da privode serijskog ubojicu...
jesamZMAJ

sep 2017.

Ma zapravo, kak mi sad izgleda, policija je dronom snimala svoju akciju, a nije "snimila" biljoze ;) :razvaljen::
hazeriZMAJ

sep 2017.

Pa ekipa..To je od murije slozen film zastrasivanja,nema tu ralnosti...Cuj..oni upali medu 10 biljki kao oni sto upadaju Meksickim kartelima,kalasnjikovi,bombe...pihhhh..smjesno...
jesamZMAJ

sep 2017.

Pih, imitatori :fuck:
basloLEGENDA

sep 2017.

AtoxLEGENDA

sep 2017.

Uvek razmisljaj kao da si na drugoj strani, tako kod sajta, zastekaj ga tamo gde ni lud ne bi pomislio da je, i to ne da se natrpaju 15 komada, po meni 2 su dovoljne na jednom mestu, okolo neki zelenis, zbunje i tesko se primeti.. ;)
-BäR-ZMAJ

sep 2017.

Moj grow na kamenjaru se vjerovatno skuži doslovno iz aviona,pogotovo u jesen kad je žuta šuma,jedino se kamenjar zeleni :D Ali uopće se ne cimam,idem opušteno do njega ko da paradajz tamo uzgajam,nemam ni malo osjećaj da nešto krivično radim -jer ne radim :razvaljen::

sep 2017.

A slusajte kako god zastrasivanje je uvjek bilo mocno oruzje strah je zlo ali budimo realni doci ce ta vremena da ce Murija imat sve vise te tehnologije ali se nadam da ce biti kasno vec da ce "Morati legealizirat "kako zapad igra tako moramo i mi govorim za Rh

sep 2017.

Ja se ukopavam, pa neka snima koliko hoce :thumb::joint:
klada1115POZNAVALAC

sep 2017.

Treba samo biti pametan i u djelo pretvarati savjete koje stalno pisu iskusni clanovi ovog foruma, sigurno da ima ekipe koja ide u komercijalno uzgajanje sa ciljem prodaje po ulici to jesu dileri i obicno ljudi sa dosjeima uvijek na rubu zakona i protiv takvih treba sva ova policijska represija jer to jesu kriminalosi, bio je i tu na forumu neki frajer otvorio temu stavio slike gdje je valjda cijela prostorija od 25kvadrata bila cijela za uzgoj sa velikim ventilatorima, o cem mi pricamo, naspram nekog tko ce si posaditi za sebe par stabljika
BLONDinaNINAAMBASADOR

sep 2017.

Nikad ne saditi sve biljcice na istom sajtu:murija:,a pogotovo grupisaneee...i nema bojazni od :murija:ni od dronova....i nikad,nikad ne nositi MOBILNI TELEFON na sajt,barem pricam u svoje ime...

sep 2017.

Zastrasivanje.. vidi se i po tome da su uvhacenom ne vidi faca, iz kojeg razloga ne hoda ispravno? Pa tako ne privode ni ove zesce kriminalce, gdje postoje video snimci akcija hapsenja, osim nose one maskirane maske za prikrivanja lica, a ovom, vuce glavu skoro od pod.. i po tome kako je sve pripremito, vidi se da je "montirano" za uvodjenje straha.. cak i pocetni groweri, nisu toliko glupi da tako pravocrtno sade, + toliko ciste spotove naprave + zasadio u startu 15-20 komada ko da ce izvozit za west xD .. ovo il je montaza, ili je ovaj lik druga sranja radio, pa ga pratili.. ovo meni nikako ne pije vode..
BLONDinaNINAAMBASADOR

sep 2017.

Ma nije to farsa digli su ga sigurno,i napravili od toga film kako to oni :murija::murija:rade posao itd,itd...ko zna sta je i dali je bio oprezan ko zna kome se taj hfalio,koliko cesto isao na sajt svaki dan:bocni:::watch: odakle vukao vodu itd,itd.. a neke oblasti koje oni odrede za sumljive svakako da i nadgledaju i dronom,cepelinom itd...a ko growa par biljcica nema potrebe za brigom...;)
Minja3LEGENDA

sep 2017.

Ili ako nosiš mobilni da slikaš biljke, izvadi karticu kad se vraćaš pa je sakrij negde - ako te upecaju da ti ne bi videli galeriju tvojih mezimica .. Evo i mene posle sto godina :) Listam i ne verujem kakva podmetačina ovaj video snimak . Ovog što su ga presavili do zemlje da im slučajno ne pobegne su pratili drugim metodama a ne dronom , kao što ste svi provalili ovo je snimljeno samo za pumpanje paranoje . Prvo su ga pratili pa tek posle snimili zarobljavanje ovih nedozrelih biljaka u iskrčenom gustišu .. Ma šanse nema da to jedan dron navata , riknule bi mu baterije posle par hektara " pretraživanja " ... Muzika poručuje - drhtite robovi sve ćemo vas otkriti - pa vidite šta mi vozimo - čak dva DRONA smo pustili iznad "plantaže" .. hahahha kakvi su to komedijaši ... a posle odu da čuvaju gej paradere ... jadni smo mi šta smo dočekali .. odo da napišem riport na mojoj napuštenoj temi :)
BigsmilleAMBASADOR

okt 2017.

Ma nista od ovoga patka na najjače..
NogudAMBASADOR

okt 2017.

pre par godina bila je akcija cepelin...
prosto okoAMBASADOR

okt 2017.

Jedno od rješenja je da bez obzira na to sto se dogadja sve vise ljudi sadi
hazeriZMAJ

okt 2017.

Inat;)I osvjescenost o ljeku:thumb:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se