LEGACY
Dronom pronaden zasad marihuane
39 odgovora8,586 pregleda
thugsta187
ENTUZIJASTA449 REP62%
→ Poznavalac
thugsta187ENTUZIJASTA
avg 2017.
avg 2017.#1
Ljudi moji pa sta je ovo?? Zar i ovoga ima na nasim prostorima,strasno.. :eek::eek::zvezda::
-BäR-
ZMAJ24.668 REP
-BäR-ZMAJ
avg 2017.
avg 2017.#2
Koja je poanta,čemu se čudiš :razvaljen:: ?
Ja nisam imao pojma koliko ljudi uzgaja ganđu dok nisam došao na forum. Tu sam vidio da nas je masa a ko zna koliko ih ima još koji nisu na forumu...to bi bilo 1,2,3,4...mnogo puno ljudi... i svi se mi trudimo izbjeći taj scenarij :cool:
thugsta187
ENTUZIJASTA449 REP62%
→ Poznavalac
thugsta187ENTUZIJASTA
avg 2017.
avg 2017.#3
Cudim se tebra,govore nema u nas helikoptera koji traze ganju a bum vamo dronovi.. iznenadilo me novi piece tehnologije da u ove svrhe koristi nasa policija :murija:
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
avg 2017.
avg 2017.#4
Baš niš čudno, ni prvi ni zadnji koji je opleo zbog drona. U hr se već dešavalo prethodnih godina. Kod nas ih mup koristi samo na pograničnim područijima. Nije baš ovo za temu, samo ljudima paranoju u kosti tjerat. Treba biti pametan, ne čistiti ledinu do zemlje, ne pretjerivati sa krčenjem sajta, ne saditi biljke pravocrtno, niti u nekim formacijama i nikad više od dvije biljoze u blizini, pa da vidim koji đon dron može da mi uoči biljoze ;) .
Degustator
LEGENDA7.029 REP20%
→ Zmaj
DegustatorLEGENDA
avg 2017.
avg 2017.#13
Onoliko biljaka ne bi uspeo da zalije ni u dvoristu kraj cesme!
banovan240
LEGENDA14.792 REP98%
→ Zmaj
banovan240LEGENDA
avg 2017.
avg 2017.#15
kao da su super heroji,jos muzika ona filmska..
coveka svezase ko da je najgori,mozda i jeste..al dobra rezija za ove zatucane..neko ce da kaze..svaka njima cast,je l vidite sta nam se po zemlji desava..ja bih ga dozivotno zatvorio..zbog te drooooge
dusmani,liciimuri..ku..rve..demooooni
Herb Gardener
ZMAJ35.724 REP
Herb GardenerZMAJ
avg 2017.
avg 2017.#16
proslo ljeto me cimno jedan dron,zaletio mi se put terase..
al onda reko sve i kad bi dosli i vidjeli malu biljkicu,vjerovatno bi mi se ismijali,umjesto uhapsili..
Felt
LEGENDA12.860 REP79%
→ Zmaj
FeltLEGENDA
sep 2017.
sep 2017.#20
Imam u familiji jednog starog drota:D te sam iz prve ruke saznao da je mup RH u nabavi nekih pištolja za skidanje civilnih dronova jer se radi o ilegalnim radnjama,da upravontim riječima mi je to opisao te mi je rekao da će taj pištolj imati svako vozilo.Ima naša policija dronova nešto al ne koriste se namjenski još uvijek.Nema se para,čekaju se milodari sa zapada:D
pasword
AMBASADOR2.835 REP38%
→ Legenda
paswordAMBASADOR
sep 2017.
sep 2017.#21
verovatno je dilovao to sto je sadio, pratili neko vreme i posle toga jbg ajd da pokazu kako su jaki i nemilosrdni prema dilerima.. prvo nasli grow ili dojava pa snimili dronom da opet pokazu kako su ljudski-tehnoloski i sta jos ja znam superiorni
-BäR-
ZMAJ24.668 REP
-BäR-ZMAJ
sep 2017.
sep 2017.#29
Moj grow na kamenjaru se vjerovatno skuži doslovno iz aviona,pogotovo u jesen kad je žuta šuma,jedino se kamenjar zeleni :D
Ali uopće se ne cimam,idem opušteno do njega ko da paradajz tamo uzgajam,nemam ni malo osjećaj da nešto krivično radim
-jer ne radim :razvaljen::
pikadile984
ZMAJ31.926 REP
pikadile984ZMAJ
sep 2017.
sep 2017.#30
A slusajte kako god zastrasivanje je uvjek bilo mocno oruzje strah je zlo ali budimo realni doci ce ta vremena da ce Murija imat sve vise te tehnologije ali se nadam da ce biti kasno vec da ce "Morati legealizirat "kako zapad igra tako moramo i mi govorim za Rh
klada1115
POZNAVALAC1.470 REP97%
→ Ambasador
klada1115POZNAVALAC
sep 2017.
sep 2017.#32
Treba samo biti pametan i u djelo pretvarati savjete koje stalno pisu iskusni clanovi ovog foruma, sigurno da ima ekipe koja ide u komercijalno uzgajanje sa ciljem prodaje po ulici to jesu dileri i obicno ljudi sa dosjeima uvijek na rubu zakona i protiv takvih treba sva ova policijska represija jer to jesu kriminalosi, bio je i tu na forumu neki frajer otvorio temu stavio slike gdje je valjda cijela prostorija od 25kvadrata bila cijela za uzgoj sa velikim ventilatorima, o cem mi pricamo, naspram nekog tko ce si posaditi za sebe par stabljika
BLONDinaNINA
AMBASADOR2.073 REP16%
→ Legenda
BLONDinaNINAAMBASADOR
sep 2017.
sep 2017.#33
Nikad ne saditi sve biljcice na istom sajtu:murija:,a pogotovo grupisaneee...i nema bojazni od :murija:ni od dronova....i nikad,nikad ne nositi MOBILNI TELEFON na sajt,barem pricam u svoje ime...
420Florist
ZMAJ34.960 REP
420FloristZMAJ
sep 2017.
sep 2017.#34
Zastrasivanje.. vidi se i po tome da su uvhacenom ne vidi faca, iz kojeg razloga ne hoda ispravno? Pa tako ne privode ni ove zesce kriminalce, gdje postoje video snimci akcija hapsenja, osim nose one maskirane maske za prikrivanja lica, a ovom, vuce glavu skoro od pod.. i po tome kako je sve pripremito, vidi se da je "montirano" za uvodjenje straha..
cak i pocetni groweri, nisu toliko glupi da tako pravocrtno sade, + toliko ciste spotove naprave + zasadio u startu 15-20 komada ko da ce izvozit za west xD .. ovo il je montaza, ili je ovaj lik druga sranja radio, pa ga pratili.. ovo meni nikako ne pije vode..
BLONDinaNINA
AMBASADOR2.073 REP16%
→ Legenda
BLONDinaNINAAMBASADOR
sep 2017.
sep 2017.#35
Ma nije to farsa digli su ga sigurno,i napravili od toga film kako to oni :murija::murija:rade posao itd,itd...ko zna sta je i dali je bio oprezan ko zna kome se taj hfalio,koliko cesto isao na sajt svaki dan:bocni:::watch: odakle vukao vodu itd,itd.. a neke oblasti koje oni odrede za sumljive svakako da i nadgledaju i dronom,cepelinom itd...a ko growa par biljcica nema potrebe za brigom...;)
Minja3
LEGENDA7.431 REP24%
→ Zmaj
Minja3LEGENDA
sep 2017.
sep 2017.#36
Ili ako nosiš mobilni da slikaš biljke, izvadi karticu kad se vraćaš pa je sakrij negde - ako te upecaju da ti ne bi videli galeriju tvojih mezimica ..
Evo i mene posle sto godina :) Listam i ne verujem kakva podmetačina ovaj video snimak .
Ovog što su ga presavili do zemlje da im slučajno ne pobegne su pratili drugim metodama a ne dronom , kao što ste svi provalili ovo je snimljeno samo za pumpanje paranoje . Prvo su ga pratili pa tek posle snimili zarobljavanje ovih nedozrelih biljaka u iskrčenom gustišu .. Ma šanse nema da to jedan dron navata , riknule bi mu baterije posle par hektara " pretraživanja " ...
Muzika poručuje - drhtite robovi sve ćemo vas otkriti - pa vidite šta mi vozimo - čak dva DRONA smo pustili iznad "plantaže" .. hahahha kakvi su to komedijaši ... a posle odu da čuvaju gej paradere ... jadni smo mi šta smo dočekali .. odo da napišem riport na mojoj napuštenoj temi :)
prosto oko
AMBASADOR2.307 REP23%
→ Legenda
prosto okoAMBASADOR
okt 2017.
okt 2017.#39
Jedno od rješenja je da bez obzira na to sto se dogadja sve vise ljudi sadi
avg 2017.
1 / 40
avg 2017.
okt 2017.