LEGACY
video
24 odgovora1,872 pregleda
Enolagay
ISTRAŽIVAČ160 REP73%
→ Entuzijasta
EnolagayISTRAŽIVAČ
jan 2010.
jan 2010.#2
hahahaha. ovo je smijeano koliko toga ima. i ti meni ~elia rei da su ovo sve ~enke i ne opraaene?
zrna
ISTRAŽIVAČ53 REP2%
→ Entuzijasta
zrnaISTRAŽIVAČ
jan 2010.
jan 2010.#3
da upravo tako i sve su bile cure,naso sam 200-tinjak sjemena,a nemam pojma ata ih opraailo sve sam mu~jake po
upal!!
Enolagay
ISTRAŽIVAČ160 REP73%
→ Entuzijasta
EnolagayISTRAŽIVAČ
jan 2010.
jan 2010.#4
svaka cast. 200 tinjak sjemen a na toliko broj je nista. tako da ako si ti ovo ubro, mozes laganini u mirovinu. smao pazi da te netko ne skuzi. ipak ima tu vutre masu :D
zrna
ISTRAŽIVAČ53 REP2%
→ Entuzijasta
zrnaISTRAŽIVAČ
jan 2010.
jan 2010.#5
ma bez brige,nedr~im to doma.prvi grow i uspio sam sad sam miran dosta!!a za ovu god sam si nabavio fem.sjeme onak da se zabavljam kad dodje vrijeme,iako mi nije potrebno,od viaka glava neboli!hehe
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
jan 2010.
jan 2010.#6
Pa ata radia s tolkom travom ?
Jel pravia haa , maslac , delicije , fenix tears ili ga rjeaia?
Tropico
LEGENDA12.891 REP79%
→ Zmaj
TropicoLEGENDA
jan 2010.
jan 2010.#7
Stvarno lipo nema sta ali ipak mislim da to okolo Prijateljima "dajes" na lipe oci:icon_lol:
zrna
ISTRAŽIVAČ53 REP2%
→ Entuzijasta
zrnaISTRAŽIVAČ
jan 2010.
jan 2010.#8
poato sam ve reko da mi je prvi grow,a ono ata si ti Haze reko-nijedno nisam znao radit,jer nisam imo s
ega nau
it niti pro
itat-poato tad nisam imo laptop,zamislite scenu preko 500g,prpe sam spalio,jebi ga da sam znao onda ata sad znam,to ato sam pro
ito ovdje,bio bi bogatiji s 50g haaiaa.al ono imam dovoljno i ove trave,pa ono ko ga jebe!!!peace
zrna
ISTRAŽIVAČ53 REP2%
→ Entuzijasta
zrnaISTRAŽIVAČ
jan 2010.
jan 2010.#9
da,se pohvalim bio sam ju
er sa jednim malo starijim
ovjekom na pljugi,i dobio sam na dar 30-tak sjemena sa Himalaye,a njemu je to sjeme njegov sin donio lani,medjutim on je to lani sjeme posadio i uspio uzgojit,samo ata je loae odradio ima dosta sjemena a ono stariji
ovjek ata e on,a ono dim je solidan i dost je dugo me dr~ao,vjerujem da je duplo bolja kad se odradi kak treba,a ono sjeme je dosta sitnije od moga,a i
ito sam da to nezna
i niata.pa ono imam pitanje,dal ko zna malo bolje o toj vutri,iz tog djela svijeta?
cannabis_connoisseur
LEGENDA5.788 REP8%
→ Zmaj
cannabis_connoisseurLEGENDA
jan 2010.
jan 2010.#10
Nije iz osobnog iskustva nego iz pro
itanog (jer imam namjeru indoor saditi himalaya gold) o njoj znam da izaziva veoma kreativan rad, ali sa tijelo ostaje sna~no i osjeaj dobar.
Sorta pogodna za outdoor i indoor, genetika Nepal i zapadna Indija, THC je 15%, poato te zanima sadnja vani harvest je u 9. mjesecu, na alienu piae samo da je urod velik, a na jednoj drugoj stranici da se mo~e dobiti
ak do 1500g po biljci, neka bude pola od toga i super je :) pozz
cannabis_connoisseur
LEGENDA5.788 REP8%
→ Zmaj
cannabis_connoisseurLEGENDA
jan 2010.
jan 2010.#11
Nije iz osobnog iskustva nego iz pro
itanog (jer imam namjeru indoor saditi himalaya gold) o njoj znam da izaziva veoma kreativan rad, ali sa tijelo ostaje sna~no i osjeaj dobar.
Sorta pogodna za outdoor i indoor, genetika Nepal i zapadna Indija, THC je 15%, poato te zanima sadnja vani harvest je u 9. mjesecu, na alienu piae samo da je urod velik, a na jednoj drugoj stranici da se mo~e dobiti
ak do 1500g po biljci, neka bude pola od toga i super je :) pozz
big buddha
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
big buddhaISTRAŽIVAČ
feb 2010.
feb 2010.#12
e stari moj, ja sam ove godine imo 20 komada himalaye i osto bez svih 20, zapalio sam ju i ubio se ko stoka, sad kad sam vidio ovaj video poceo sam plakati, uglavnom biljka je strava fino ti izgledaju, svaka cast...
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
feb 2010.
feb 2010.#13
Evo i ja iman 5fem. himalaya pa ako je tko imo iskustva neka lijepo opise u detalje rad...i koliko je dobio po biljci:=)
jan 2010.
1 / 13
jan 2010.
feb 2010.