VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojvideo
LEGACY

video

24 odgovora1,872 pregleda
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

View My Video
EnolagayISTRAŽIVAČ

jan 2010.

hahahaha. ovo je smijeano koliko toga ima. i ti meni ~elia rei da su ovo sve ~enke i ne opraaene?
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

da upravo tako i sve su bile cure,naso sam 200-tinjak sjemena,a nemam pojma ata ih opraailo sve sam mu~jake po upal!!
EnolagayISTRAŽIVAČ

jan 2010.

svaka cast. 200 tinjak sjemen a na toliko broj je nista. tako da ako si ti ovo ubro, mozes laganini u mirovinu. smao pazi da te netko ne skuzi. ipak ima tu vutre masu :D
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

ma bez brige,nedr~im to doma.prvi grow i uspio sam sad sam miran dosta!!a za ovu god sam si nabavio fem.sjeme onak da se zabavljam kad dodje vrijeme,iako mi nije potrebno,od viaka glava neboli!hehe

jan 2010.

Pa ata radia s tolkom travom ? Jel pravia haa , maslac , delicije , fenix tears ili ga rjeaia?
TropicoLEGENDA

jan 2010.

Stvarno lipo nema sta ali ipak mislim da to okolo Prijateljima "dajes" na lipe oci:icon_lol:
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

poato sam ve reko da mi je prvi grow,a ono ata si ti Haze reko-nijedno nisam znao radit,jer nisam imo s ega nau it niti pro itat-poato tad nisam imo laptop,zamislite scenu preko 500g,prpe sam spalio,jebi ga da sam znao onda ata sad znam,to ato sam pro ito ovdje,bio bi bogatiji s 50g haaiaa.al ono imam dovoljno i ove trave,pa ono ko ga jebe!!!peace
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

da,se pohvalim bio sam ju er sa jednim malo starijim ovjekom na pljugi,i dobio sam na dar 30-tak sjemena sa Himalaye,a njemu je to sjeme njegov sin donio lani,medjutim on je to lani sjeme posadio i uspio uzgojit,samo ata je loae odradio ima dosta sjemena a ono stariji ovjek ata e on,a ono dim je solidan i dost je dugo me dr~ao,vjerujem da je duplo bolja kad se odradi kak treba,a ono sjeme je dosta sitnije od moga,a i ito sam da to nezna i niata.pa ono imam pitanje,dal ko zna malo bolje o toj vutri,iz tog djela svijeta?

jan 2010.

Nije iz osobnog iskustva nego iz pro itanog (jer imam namjeru indoor saditi himalaya gold) o njoj znam da izaziva veoma kreativan rad, ali sa tijelo ostaje sna~no i osjeaj dobar. Sorta pogodna za outdoor i indoor, genetika Nepal i zapadna Indija, THC je 15%, poato te zanima sadnja vani harvest je u 9. mjesecu, na alienu piae samo da je urod velik, a na jednoj drugoj stranici da se mo~e dobiti ak do 1500g po biljci, neka bude pola od toga i super je :) pozz

jan 2010.

Nije iz osobnog iskustva nego iz pro itanog (jer imam namjeru indoor saditi himalaya gold) o njoj znam da izaziva veoma kreativan rad, ali sa tijelo ostaje sna~no i osjeaj dobar. Sorta pogodna za outdoor i indoor, genetika Nepal i zapadna Indija, THC je 15%, poato te zanima sadnja vani harvest je u 9. mjesecu, na alienu piae samo da je urod velik, a na jednoj drugoj stranici da se mo~e dobiti ak do 1500g po biljci, neka bude pola od toga i super je :) pozz
big buddhaISTRAŽIVAČ

feb 2010.

e stari moj, ja sam ove godine imo 20 komada himalaye i osto bez svih 20, zapalio sam ju i ubio se ko stoka, sad kad sam vidio ovaj video poceo sam plakati, uglavnom biljka je strava fino ti izgledaju, svaka cast...
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

feb 2010.

Evo i ja iman 5fem. himalaya pa ako je tko imo iskustva neka lijepo opise u detalje rad...i koliko je dobio po biljci:=)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se