VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojMaj Autdor Grou
LEGACY

Maj Autdor Grou

54 odgovora3,851 pregleda
Zabljak 1992POZNAVALAC

apr 2008.

Pozdrav ljudi!Evo i ja se odvazio da usadim nesto...Sjeme je od neke fine vutre s ulice.15-tak dana je stajala u casu i onda sam je prebacio napolje.Slika nije nesto jer je mobilnim slikana.Za sad mislim da fino napreduje...
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

Mali update... Nadjubrio sam biljku kokosjim djubrivom i potpuno je podivljala!listovi su veci od sake i rastu sa svih strana,redovno cu je djubrit istim.vec ima pola metra,samo par slika...
KaraJackPOZNAVALAC

maj 2008.

Ljepi sativa listovi mmmmhhh.... uff odmah mi curi iz ustiju :P Keep groowing :D

maj 2008.

ne preeruj sa kokoajim jer e ti po viae u visinu bolje grane da dobijea vii ima li e slavol
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

znam da je otisla u visinu zbog kokosjeg govna to si mi i reka prije... ali i listovi su ogromni i ima milion malih.sto se tice djubriva imam jos i kravljeg.necu kupovat nikakva tecna i sl.potpuno ekoloski:icon_wink:
choki123POZNAVALAC

maj 2008.

Pa dobro. KAko si zemlju pripremao,rupe? Izgleda jako lijepo.
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

Hvala...Nista nisam priprema...Samo malu rupu iskopao da stane iz casice.Nije ni zemlja neka li ima puno sunca a i ovo kokosije djubre je kao kreatin za biljke.:alien555:
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

balcane ipak cu pokusat sa tim slavolom,ako ga uopste nadjem.koji omjer voda slavol da napravim na ovoliku biljku?...i kolko kosta taj slavol?

maj 2008.

slavol ti je takoe prirodna stvar ica nije skup par evropljana vii u poljoprivrednim apotekama bie to blesava sativa
choki123POZNAVALAC

maj 2008.

Jel neko u hrvatskoj probavo nabavit slavol....:family1:
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2008.

Zabljak, Slavol ces naci jedino u poljoprivrednoj apoteci u Golubovcima. Nalazi se tacno kod semafora, par radnji prije njega sa desne strane, kada se ide iz pravca Titograda. ;)

maj 2008.

e ljubim te za ovo titograd mislio sam da sam samo ja ostao na tom nazivu :ludaci_lol::ludaci_lol::ludaci_lol::ludaci_lol::ludaci_lol::ludaci_lol: samo se pazi da ne iju one muve
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

he he he.eo izgleda da moram u zetu ic:icon_biggrin: balcane znas ono-api lji ve bobi? svako drugo pashche im se zove bobi...

maj 2008.

znam braka no i muve mogu da ilju i dzuki da api ali imaju najbolje mjesto za outdoor na svijetu zna i mexico indija skadarsko okolina mostara to je vrh vrhova ja sam imao jednu ima 10god na karu tamo je kripto depresija 6 metara ispod nivoa mora luu nikada nisam imao kakav hydro i trice jedino ato ima pun avo divlje pa su sjemenke neminovne mada ima par fora meni uspjelo :watchplant:
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

ma na skadarsko i banane rastu...nego me interesuje zasto je toliko bitno da je biljka bez sjemenki...
loobiENTUZIJASTA

maj 2008.

pa kada ima sjemnki to znaci da je biljka oprasena i da je trosila svoju energiju na stvaranje sjemenki a manje na THC. Sto ne znaci da biljka sa sjemneka nece biti OK... ali gubi na potenciji u svakom slucaju.
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2008.

jao da je ove sative, a ovde sad cijena opet skočila sad je 10g 300kn (~40€; ~3300din) pa to nema nigdje, poćet ću iz bosne da uzimam za OSOBNE potrebe, jer ovo ovde samo bogataši mogu nabavit, jeftinije se ubiješ s nekim teškim drogama nego da kupiš za vutru moram obavezno dogodine nabavit ovako neku predivnu sativu i uz nju indicu laganu slaka čast zbljak, vidi se da će bit neugodna :)
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

ovamo ista stvar samo malo jeftinije...i onda se pitas sto su svi navuceni na heroin,svudje ga ima.

maj 2008.

Zabljak jesi li pokushao da je posadish bash na Zabljak ili je ovo Zabljak Rijeke Crnojevica, bash me interesuje bi li se mogao raditi outdoor na recimo 1500-2000 nadmorske visine jer logichno je da ih tamo sunce bolje grije? Respect za biljke, samo mi josh reci kako si pravio mix od kokoshijih govana, mix sa vodom ili sl?
mr.skunkAMBASADOR

maj 2008.

zanimljivo, imas takav potpis a postavljas takvo pitanje. hmm!
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

interesovalo me utice li toliko na potenciju biljke kad ima sjemenke...
KaraJackPOZNAVALAC

maj 2008.

Da utjece, vec ti je naveo da sva energija tako zvana kocentracija uma ide na proizvodnju plodnog sjemena...

maj 2008.

na Lovenu dobro uspijevaju ko god da je sadio dobro je proaao
mr.skunkAMBASADOR

jun 2008.

Nije valjda Njegos naduvan pisao Gorski vijenac.
Zabljak 1992POZNAVALAC

jun 2008.

bogomi vise je bio po veneciji i po svijetu nego u crnu goru tako ni da to nije iskljuceno...:icon_biggrin:
Zabljak 1992POZNAVALAC

jun 2008.

Ma nije ni zabljak crnojevica ni ovaj gore mada imam u planu na zabljak crnojevica imam nesto zemlje...a ovo Nedje oko Podgorice:sun2: Sto se tice kokosjih govana nisam s vodom kombinova...Pred kisu sam podjubrio oko biljke i vidis kako je podivljala.Pozdrav za zemljaka growera:maryjane:
greenmengaceENTUZIJASTA

jan 2009.

stvarno ljepo....mada neznam koja e sorta....:)mala korekcija aut-dor outtt ha..

jan 2009.

sad je dimna sorta biljana sinko nemoj da vadia teme iz groba to ne sakamo

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se