LEGACY
Plasticna flasa preko biljke, kasni outdoor skunk#1 automatic
20 odgovora2,640 pregleda
12 REP24%
→ Istraživač
jun 2014.
jun 2014.#1
Pozdrav svima ,
nisam bio dugo na ovom sajtu , ali evo zivot me naterao da ponovo svratim :)
Dobio sam sensi seeds Skunk #1 automatic female ( 10 kom ) . Planiram da zasadim za par dana. Znam da je kasno , zato sam uzeo automatic da izvucem bar koliko se moze izvuci u datoj situaciji.
Interesuje me nekoliko stvari :
- planiram da vec proklijalo seme stavim direktno u zemlju.I da stavim izrezane plasticne flase preko, da se stvori efekat staklene baste i da zastitim malu biljku dok nice od vetra , kise itd, dok ne porastu jedno 20 cm i ojacaju.E sad me interesuje da li treba , i koliko cesto , da dizem povremeno flasu ( da se ne ugusi biljka zbog nedostatka kiseonika) , ili da probusim nekoliko rupica na flasi da ulazi vazduh( ali onda bi se izgubio efekat staklene baste? )
- koliko otprilike mogu da ocekujem grama po biljci ( sajt ima 4-5 sati direktne svetlosti ) , klima je severnoevropska ( okolina Copenhagena ), davacu im tecno djubrivo za vegetaciju i kasnije za cvetanje)?
- za koliko bi trebalo da se zavrsi cvetanje od dana sadjenja ( napisao sam klimatske uslove)?
- do koje najnize temperature smem da drzim biljku , praticu uredno vremensku prognozu pa da znam sta da radim?
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jun 2014.
jun 2014.#2
-izbusi rupe obavezno jer ce ti se na suncu skuvati biljke u toj "staklenoj basti", mozda jos najbolje da odseces vrh
-sto se tice grama, proizvodjac je napisao:"Medium Yield", pa kolko god da bude, tvoje je ;)
-sto se tice cvetanja, i to pise na zvanicnoj stranici:"Short flowering period (60 - 65 days)", pa ti je to neki orijentir, +/- koji dan u zavisnosti od vremena
-ne razumem bas pitanje za najnizu temperaturu, pa leto krenulo pre neki dan
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
bratislava
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
bratislavaISTRAŽIVAČ
jun 2014.
jun 2014.#4
brate nemoj ih pokrivati na duze vreme!evo ja sam ove godine to uradio napravio par rupa i skinuo cep al bile vrucine velike i skuvale se!al jbg.ja ih ostavio tako 10 dana a non stop na svetlosti!
Ena&Modelsy
AMBASADOR2.500 REP29%
→ Legenda
Ena&ModelsyAMBASADOR
jun 2014.
jun 2014.#5
Ja licno sam isto stavljala flase ali samo na one nanje biljkice koje su skoro bile presadjene na sajt i nisam imala nikakav problem ..ali ja nisam drzala tako non stop ,vec ono kad vidim da ce neka kisurina da pada odem i stavim na malene biljkice ali sutra ili ti prekosutra vec skinem te flase..:-)
Blade
ZMAJ23.847 REP
BladeZMAJ
jun 2014.
jun 2014.#6
Nikad stavljao flaae nikad neu...mislim da je nepotrebno jer ljudi...cannabis raste u prirodi vjerovali ili ne...
Desperados18
ISTRAŽIVAČ113 REP42%
→ Entuzijasta
Desperados18ISTRAŽIVAČ
jun 2014.
jun 2014.#7
U potpunosti se slazem s Sparrowom, jer kao sto kaze da cannabis raste u prirodi i to nije neka novost za neke koji vole da citaju, vec vijekovima je tako i stvarno ne vidim razlog zasto bi sada bilo drugacije ! Zastiti od insekata je nemoguce jer toliko biljaka raste vani i nisu zasticene pa opet uspijevaju, ali to ne govorim bezveze nego to znam iz vlastitog iskustva ! :vb_whip:
Ena&Modelsy
AMBASADOR2.500 REP29%
→ Legenda
Ena&ModelsyAMBASADOR
jun 2014.
jun 2014.#8
Slazem se Jack sa tobom ,i sledeci outdoor ni ja necu nikakve flase i to..ali cu zato biljkice presadjivati na sajt kad su malo vece znaci minimum da su 20tak cm i necu imati tih briga ali i ovako je proslo sve Ok ,samo uz malo vise setnje do sajta..:-)
weed1223
ISTRAŽIVAČ177 REP85%
→ Entuzijasta
weed1223ISTRAŽIVAČ
jun 2014.
jun 2014.#9
Svako ima svoj plan rada, pa tako i ja svoj. Ja cim malo pukne sjeme i krene da izlazi klica posadim u posudu sa zemljom, i kad imaju tri para listova ja ih presadujem direktno na sajt, tako sam do sada radio i nije bilo nikakvih problema. A problem sa vjetrom nije toliko velik, bar u mom kraju. I te plasticne boce nisam nikad koristio nit cu. To je moj plan rada, siguran sam da ne radim neke velike greske.
Manci
ISTRAŽIVAČ183 REP89%
→ Entuzijasta
ManciISTRAŽIVAČ
jun 2014.
jun 2014.#10
mozda je malo off topic jedino zakopati flasu i stavit vopia za puzeve :P
Pablo Escobaar
AMBASADOR3.587 REP60%
→ Legenda
Pablo EscobaarAMBASADOR
jun 2014.
jun 2014.#11
Zaato radia to sa flaaom? Ako hoea da ti br~e narastu ili neato, onda ti ne bih preporu
io nikakve flaae, samo pusti majku prirodu da odradi svoj posao...a ako ih ~elia zaatiti od kiae dok su male, flaae su u redu, ali izbuai par rupa kao ato je PoweerSeed rekao. Ali najbolji na
in za zaatitu od kiae ti je ovaj: `tavia 2 bloka na jednu stranu, 2 bloka na drugu stranu, preko tih blokova stavia prozor i ipod ti biljoze budu :D Ovako neato:
jun 2014.
1 / 11
jun 2014.
jun 2014.