LEGACY
Ljudi pomagajtee molim vaaas!
62 odgovora3,408 pregleda
21 REP42%
→ Istraživač
sep 2010.
sep 2010.#1
Ljudi mooolim vas pomozite bratu u nevolji!!imam tri zenke,sve procvijetale.jedna je visoka oko 1.90 m-razgranata ima puno hedova po sebi,al malih jos.druga(meni najdraza)ima vec dosta velike hedove,visina-1.50-1.60.i jedna mala od koje ne ocekujem previse jer ima oko pol metri a vec ima hedove vece od ove najvece...ugl. PROBLEM:leainari s kvarta nam provalili sajt i planiraju odradit berbu prije nas i sad smo glavu izgubili i neznamo kaj cemo,jer se tim biljkama radujemo vec jakoo dugo i nemremo smislit da nam neko sad pred sam kraj pobere nas trud,mislim da bi se propuco da nam sve to nestane.MOLIM vas ako imate iskustva vec s takvom situacijom da mi kazete sta da napravim...dal bi ja to mozda mogo presadit na neku foru il pobrat ranije il nes?!odgovarajte,neznam kaj da radim??!!!
Ganja2112
ENTUZIJASTA522 REP81%
→ Poznavalac
Ganja2112ENTUZIJASTA
sep 2010.
sep 2010.#2
Da sam na tvom mjestu testiro bi hedic jedan i ak puca cupaj iz korijena... fkt ne znam sa da ti kazem...
21 REP42%
→ Istraživač
sep 2010.
sep 2010.#3
a gle neznam bas,nevjerujem da je to zrelo jos,jos ni dlacice nisu posmeile a ni hedovi do kraja narasli...fala na misljenu al ipak nebi to napravio,bar ne jos...ajmo ljudi jos pomoci mooolim vas...blago vama koi se ne osjecate ko ja sad!
2 REP4%
→ Istraživač
sep 2010.
sep 2010.#6
Probaj jedan hedic,ako bude radio,onda cupaj biljke,bolje to nego da ostanes bez icega :D
slap-jack
AMBASADOR2.294 REP23%
→ Legenda
slap-jackAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#7
postavite si stra~u....de~urajte i
ekajte da dou, a onda zna se :P
slobodan
AMBASADOR2.743 REP36%
→ Legenda
dr.manijak
AMBASADOR2.536 REP30%
→ Legenda
dr.manijakAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#9
Slazem se. :D
Ili brate jednostavno probaj, proceni, iscupaj, osusi i pusi. Znas kako ide ona narodna
Ko trazi vece izgubi iz vrece.
Brate bolje ista nego nista, ako vec ne mozes da je presadis jednostavno pocupaj i uzmi.
Zapamti onu narodnu.
I sledece godine opreznije kad ides namesto gde gajis.
Mozda bas dok ovo citas oni beru. ;s
21 REP42%
→ Istraživač
sep 2010.
sep 2010.#10
hahahah!!da moguce, ali j***ga zgaaen mu je mob,ne javlja se...
slobodan-sazno sam od frenda
...ugl.probo sam jedan hedic,puca nes malo,al ono buraz nije to to....nego jel mi moze neko rec dal ima ikakav nacin da mi to presadimo??
slobodan
AMBASADOR2.743 REP36%
→ Legenda
slobodanAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#11
ako znate zasigurno koji su,ja bi otiso licno do njih i lepo im objasnio bilo sta da se desi oni su krivi i ima da snose posledice... tako da ce ti je jos i oni na kraju cuvati...:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
euforija
AMBASADOR1.538 REP1%
→ Legenda
euforijaAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#12
stihacu i lopatu u ruke i kopaj.. probajte sto vise zemlje iskopat zajedno sa biljkom.. ak su tak velke trebate pocet negde 20cm od biljke i bar tolko u dubinu, samo vise. taj komad zemlje u vrece za smece i na novi sajt..
21 REP42%
→ Istraživač
sep 2010.
sep 2010.#13
slobodan-brate nemozemo,razmisljali smo mi vec o tom al komplicirano je,neda mi se objasnjavat sori...
euforija-jesi ziher da bi mogle prezivjet??mislim jel moguce uopce da ce nakon presadnje i tog stresa nastavit hedovi rast?
euforija
AMBASADOR1.538 REP1%
→ Legenda
euforijaAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#14
sigurno ce prezivit... a kolko ce stresa dozivit ovisi kolko otkopas zemlje.. zato bolje sto vise pa je manja sansa da korijen precepas.. e sad neznam kak ti je razgranata biljka, sam procijeni kolki korijen ima pa na rad
slobodan
AMBASADOR2.743 REP36%
→ Legenda
slobodanAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#15
pa onda ili prerana berba ili lopata u sake... ja bi se licno odlucio za lopatu sto ti savetuje i euforija,samo sto dalje od stabla biljke i sto dublje i da ti ostane sto vise zemlje oko korena. pokusaj da ne povredis koren,a mislim da je 20cm u dubinu malo...
Dolf
ENTUZIJASTA284 REP21%
→ Poznavalac
DolfENTUZIJASTA
sep 2010.
sep 2010.#16
matori dezuraj sa sekirom i dva ortaka na smenu ili bar dezurajte u blizini sajta tj da ti bude vidljiv i cekajte ih na prepad jer ce oni ako znaju gde je biljka jos i ako su neznalci hteti da je skinu ranije 100% ces ih docekati na delu ako imash gun to bi pomoglo .presadjivati je nemoj nikako jer je jako rizicno zato sto su duboko zile usle u zemlju i ostetices ih zajebi ono 20 cm od biljke i to jer ce otici u k,,,c. odma sutra idi na sajt i sve prilaze prepreci kanapom da bi zapeli kad budu prolazili i tad ces znati da su tuda prolazili i onda ih samo cekajte na smenu i to je to.NE CUPAJ MACE IZ ZEMLJE NEGO CEKAJ BAGRU I NAJISKUSNIJE IM OBJASNITE..poz bice valjda sve OK
:kenny_revenge:
cannabis_connoisseur
LEGENDA5.788 REP8%
→ Zmaj
cannabis_connoisseurLEGENDA
sep 2010.
sep 2010.#18
Postavi tablu MINE!! Ili stavi ukradi nekog kartoniranog drota (oni ato stoje kraj ceste s radarom i bezveze nas plaae i stavi ga tamo)...Hahaha..`alim se naravno,probaj presadit to..`teta baa
aost100
ENTUZIJASTA287 REP22%
→ Poznavalac
6 REP12%
→ Istraživač
sep 2010.
sep 2010.#20
Ja bih to branio kako znam i umem,verovatno bi sator postavio tu i bio par dana dok ne sazri.A sa sobom bi poneo arsenal bejzbolki(bez vatrenog oruzja za pocetak)pa nek dodju da kradu.
slobodan
AMBASADOR2.743 REP36%
→ Legenda
slobodanAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#21
sad mi nesto palo na pamet, probas da malo dezuras na smenu sa drugarom a kad niste tamo vezes nekog besnog psa da vas menja.... ili iskopas oko biljke rupe za medvede,da kad upadnu nemogu tako lako izaci.... a na dno rupa stavis male siljke i jos sto sta....
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
sep 2010.
sep 2010.#22
Ma beri to,to ako si prova i nije neato nezna
i da nevalja,treba 10-20 dana suaenja da bi zna o
emu se radi.neznam kako mirno mo~ea i
i ku
i sa sajta spavati s nadom da
ea ih idu
e jutro uop
e na
i.im te nema,mogu nestati,i ata onda?Pojest
ea se ~iv,aa neko
e u~ivati u tvom dimu,onda joa mo~da od "nekog" i kupia svoj dim...
nedaj drugom guata,ja bi radije ia
upa i bacija nego da drugi u~iva u njemu.
zuz1
AMBASADOR3.528 REP58%
→ Legenda
zuz1AMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#23
iscupaj ovu najmanju koji si rekao da ima najzrelije headove,jer ako ostanes bez biljaka bar ces imati nesto,pa se neces propucati :P bit ce ti lakse,a da zastitis preostale 2 ili strazari tamo 12h na smjene ili iskopaj rupu oko biljaka kao sto kolega predlaze nesto poduzmi,samo nemoj dopustiti da biljka padne u ruke tim jadnicima koji ne znaju sto je cannabis :)
weberjohn2
ISTRAŽIVAČ173 REP82%
→ Entuzijasta
21 REP42%
→ Istraživač
sep 2010.
sep 2010.#25
hahahahhahhahhah!!decki legende ste svi majke mi moje! aost100 i dolf-vase ideje su mi najbolje do sad :D
nego salu na stranu...nis decki brijem da cemo ih ostavit jos malo pa bumo ih probali presadit neak iako ce bit jbno tesko al ko riskira profitira!!neg daj mi recite do kad bi otprilike mogle bit gotove te moje biljke??sutra bum posto neke slike...
e da!jel pametno tak velke biljke uopce presaivat??ja neznam....ja se ipak bediram da ce nam uvenut cure,ak ne to onda da ce ziher dozivjet neki tezi shok i oduljit cvjetanje.kaj vi mislite??molim sto vise odgovora...
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
sep 2010.
sep 2010.#26
Ja neznam jel ti zaxebajea ili ata.Sad navijam da ti ih ukradu:)
Da da,ata viae odgovora...a da se zatvori tema?
21 REP42%
→ Istraživač
sep 2010.
sep 2010.#27
nekuzim...sta jesam nes krivo reko il sta?!ak jesam sory njub sam...
aost100
ENTUZIJASTA287 REP22%
→ Poznavalac
aost100ENTUZIJASTA
sep 2010.
sep 2010.#28
opusti se, ni slu
ajno im nedaj vode, svaki dan je bitan. nemoj se zajebavat nego odi uberi , 2-3-4 dana koliko god izvuces dobro je.
21 REP42%
→ Istraživač
sep 2010.
sep 2010.#29
A ne zaje****m se ja nis!!!!ma zaboli me ka** ja bum to ostavio jos par dana i onda ih presaujem,ak ne prezive beremo s njih bar to kaj ima,susim i pusim,a ak uspiju super!!mislim da je tak najbolje!!nis ljudi hvala vam na svemu!pomogli se mi dosta a i DOBRO sam se nasmijo!!!skraljevi ste svi,javim za par dana kako je proslo... peace out
aost100
ENTUZIJASTA287 REP22%
→ Poznavalac
aost100ENTUZIJASTA
sep 2010.
sep 2010.#30
ajde javi se i nadam se da ces izvuc to. ps meni da netko mazne biljke ja bi otisao na policiju i objasnio da mi je to moja medicinska potreba, nek me zatvaraju koliko hoce !
to je moje ljudsko pravo, a ko tako neide onda ide ovako http://www.youtube.com/watch?v=cyuhLIPzIls
sensiman
ISTRAŽIVAČ82 REP21%
→ Entuzijasta
sensimanISTRAŽIVAČ
okt 2010.
okt 2010.#31
imam ja predlog. s obzirom da je mene budj osakatila i da necu imati dovoljno do sledece berbe, ja bih se ponudio da cuvam biljke za pola roda. tako neces izgubiti sve a bice 100% bezbedne. sator, vreca za spavanje, voda, klopa, drenova mochuga, i bas besan pit bul, sa time raspolazem, veruj mi da ce biti dovoljno :-))))
dr.manijak
AMBASADOR2.536 REP30%
→ Legenda
sep 2010.
1 / 32
sep 2010.
okt 2010.