uzeo ja sjemenke posadio niklo zasto nebi
imao sam malih problema tokom njezinog razvoja
manjak zemlje ali rijesio vidio se korjen te ja kupi zemlju i promjeni ona krene jos bolje,poceli neki pauci setat smakni i njih sitne brige itd....
jedino neznam jesam li trebao koristit kakva umjetna gnjoiva prilikom veg faze samo voda i ide odlicno nakon nekog vremena pocmu se pojavljivat prvi ynakovi zenke (nisu slike dobre pa se nevidi) ali je puna
kako nebi kad je kupljena cisto zenka
sad po mojim nekim sumljama ona bi trebala uskoro pustit prve znakove cvjeta trebao bi pocet gnjoit ili ne neznam ustvari prepostavljam da bi ali eto potrebna potvrda iskusnih i dali da skinem listove ili ne
sad nezelim negdje kiksat pa pitam procito jesam kako i sve ali zelim cuti neka misljenja kako dalje
inace ona je white widow
pogledaj neki dnevnik uzgoja na prozoru i edukuj se, srecno
ovo je automatik, ali je dobar dnevnik https://forums.vutra.org/dnevnik-uzgoja/10396-vertical-scrog%3B-super-critical-auto-fem-puno-slika-ulazak-na-vlastitu-odgovornost.html
Pozdrav ljudi, redovno vas čitam i evo odlučio sam se registrirati i malo razmijenjivati iskustva s vama. Pušim travu par godina i dobro mi je :ovca
E, odlučio sam prvo ovdje pisati jer imam par pitanja. Nadam se odgovorima i potpori. Dosadilo mi je kupovati i odlučio sam posaditi. Kontam zašto ne... Prvo sam tražio lokaciju i našao sam je. Savjete sam ovdje našao... Napisati ću vam kako sam sve to odradio pa ako primjetite neki propust recite mi :)
Prijatelj mi stavio par sjemenki u vlažan papir prije 2-3 dana. Proklijale su. Uzeo sam plastičnu posudu i napunio je sa zemljom gdje je bio peršin :D Zemlja je prvo prošla kroz sito. Malo sam ovlažio zemlju i jedno 2 cm zabio sjemenke s onim bijelim djelom prema van i njih pokopao i pošpricao s vodom.
Živim na zadnjem katu, iznad je mene terasa a na toj terasi je teško dostupna terasa :banana: Tu će se, nadam se, moje biljčice početi razvijati :D Mislim da mi je od koristi što živim u Mostaru, gdje ljudi plaču za kišom .... ali hoće li temperature od 40+ utjecati na moje drage buduće biljčice? Koliko vode da koristim i jeli dovoljno svaka 2-3 dana da ih zalijevam? Početnik sam i svaki savjet mi je dobro došao a ja i dalje istražujem ovaj forum koji je od velike koristi... Žao mi je ako su ova pitanja već postavljana ali vjerovatno su mi odgovori promakli..
Pozdrav svima :D
zaboravi to prijatelj, ja i prijatelj itd. najbolje bi bilo da si kupio kvalitet zemlju u radnji imas u vecim marketima klica bela ide dole to ce biti koren al nediraj okrenuce se sama sad 2 dana ne zalivaj kasnije svaki drugi dan sve zavisi kolika je saksija al nikako svaki dan voda
i gledaj da je sto vise na suncu inace u hladu slaba vajda
sretno pozz