Potrebna im je prihrana. Bit će super, samo strpljivo :)
https://forums.vutra.org/uzgoj-faq/9123-raspored-hranjenja-ph-nutrijenti-voda-flora-feeding-schedule-soil.html
https://forums.vutra.org/unutra%9Anje-uzgajanje/6363-koja-gnjoiva-koristite.html
ha ha ,na krovu su inace, :sun2: malo rizikujem ali tu je sunce skoro ceo dan. Znaci nije lose,samo da pojacam prehranu? nadam se da nece u overdoz. Koristio sam kevin blumi on je 5,8-5-3,8 e nisam dovljno stavljao iz straha zato su listovi poceli da zute naglo, tumarao sam po forumu i vidim da je to normalno kad gruvaju hedovi biljke trose vise N sta sad? da nastavim da rokam blumi samo jaci rastvor ili da kupim nesto drugo:abducted:
nestavljaj puno izgoreces je neces joj pomoci stavi tacno koliko pise na uputstvu savetovao bi ti plantelu crvenu imas u vecim marketima i od pola litre
2e kosta tamo je odmer 15ml na 2 l vode jednom nedeljno i uziva biljcica
hvala ti druze to cu i da uradim, jos samo jedna stvar to me muci od pocetka, imam 4 biljke i sad tih 15 ml na 2l vode jednom nedeljno kako da rasporedim? jel to doza za jednu ili je dovoljno za sve 4. jako mi je bitno da znam, a nadam se da nije glupo pitanje:pat:
Super su ti izrasle. Ovako po slikama mi izgleda da imaju sasvim dovoljno lisne mase/uskladištene hrane da izguraju do kraja cvjetanja bez dodavanja gnojiva. Komplet zelena i prelisnata biljka u drugoj polovici cvjetanja nije normalna pojava, jesen stiže dunjo moja. Voda PH 6.5 do kraja. Neće umrijet od gladi neboj se. :)
pa sa koliko vode ih zalivas toliko rasporedi hrane npr ja u balon od 6l vode stavim 45ml gnoiva i to je za 2 biljke ako su ti u saksiji zavisi kolikoj ako je veca od 15l onda mozes tako svaki 3 do 4 dana vidis kad se isusi i upamti strogo 15ml na 2l vode sve vise
nevalja
pozz
Hvala drugari, danas ih gledam dobro izgledaju pune su hedova, a mirisu ubija, izgubice nesto lisca ali sve ostalo je ok :icon_smile: faza cvetanja do berbe kazu 8 do 10 nedelja po tome meni do harvasta ima jos mesec i jace, neznam, prepoznacu valjda ma da sad imam i vas, bice jos koja fotka za neko vreme, hvala vam jos jednom. pozdrav.