VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojIn/Out grow, neam blage
LEGACY

In/Out grow, neam blage

88 odgovora4,768 pregleda
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

dakle...veliki ljubitelj zelenjave, ali potpuni amater po pitanju growa...nisam nikad sadio, pa se odlu io, onako viae iz zajebancije...bilj ice su na balkonu, imaju sunca od 12 do zalaska, zalijevam ih svaki drugi dan sa po litru vode i ukratko, to je to...evo par slika pa prokomentirajte ako ato treba nadodati, promijeniti...ovo radim bez obaveze, viae iz zabave, a ako uspije, kul...
bkDamirISTRAŽIVAČ

jun 2009.

Jako lijepo i zdravo izgledaju biljke, super. Nemoj bas svaki drugi dan zaljevat, mozes prebacit na svaki treci, il jos bolje, zaljevaj kad vidis da je zemlja suha (zabijes prst u zemlju i vidis kolko jos ima vlage), kad gornjih 4-5cm zemlje bude suho, odprilike. Sta ces kad biljke narastu i budu vidljive s vana? Kolko su stare biljke? Kad ih planiras hraniti? Kad planiras LST raditi (ako imas potrebu uopste)? pozdrav i SRETNO!!!! :thumb:
TarkiPOZNAVALAC

jun 2009.

Natrpaj zemlju u te tegle skroz do vrha, dokle ide ovako si popushio 3 l zemlje sigurno, a urod ovisi o kolicini zemlje u potu (izmedju ostalog)... ljepo bilje keep it green :maryjane:

jun 2009.

Poato su pitari novi imi mi se da ih nemaa na umu presaivati ili se varam?Nisu baa veliki a ako ne mislia presaivati treba si zemlju full do vrha napuniti a ne tako atediti,jebote,pa stane joa tre ina zemlje unutra!Lst obavezno ako ne mislia da ti prie balkon ali tebi na volju.Bit e tu malo direktnog sunca=manji urod. Ali zdravo izgledaju zasad!
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

napunit emo onda sutra zemlju do vrha...ne, ne namjeravam ih presaivati, ovako kako je, na balkonu, pa kako zavrai, uope se ne optereujem...pretpostavljam da e se broj biljki smanjiti, jer e vjerojatno biti i mu~jaka meu njima... na ato mislite pod hranjenjem? ve sam kupija neko umjetno gnojivo koje se razrijedi jedan epi na 3 litra vode i to koristim jednom tjedno... e sad LST...neam blage ato je to, hahaha...ako neko mo~e objasniti u 2,3 crte...i da cilj mi je da ih po mogunosti limitiram po visini da mi ne strae, ako je mogue do nekih 1,50 m glede direktnog sunca, ima ga itekako...stvarno po cili dan...

jun 2009.

Budi precizan u gnjojenju,kupi apricu onu od 5-10ml,lakae e ti biti i to nije nego na epe. I netrebaa prvi misec gnjojiti.Koliko su stare? LST-upiai u forum search ili odi na google upiai lst vutra/enter. LST-jednostavno ih prive~ea i nakosia stabljiku u jednu stranu,oa onda na drugu...pro itaj. I ne e ti pri i 1m s lst-om,hm,a mo~da ni bez njega. Hm,sunce kao da je na moru:icon_lol:

jun 2009.

vrti ih svaki dan u krug za etvrtinu kruga i bie odli no pa ih ve~i i nastavi tako manje vode tek kada se osuai kao ato re e napuni dovrha i ima tu hrane do cvjetanja sem ako neea ~ivotinje neke
putryPOZNAVALAC

jun 2009.

mislim da bas i nije pametno napunit tegle do vrha jer ce izgubit po biljci dvije do tri grane,a mozda na tim granama dobije dosta kedova. jedino da vadi biljku van,stavi zemlju do vrha i nutra onda stavi biljku. :respect::respect::respect:
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

oukej :) malo u onda nadopuniti zemlje, ne previae...stare su oko misec dana, s time da su poludile tek kada sam ih presadija...

jun 2009.

ovako neato glupo odavno nije napisano :rofl::rofl::rofl: ne lupaj galakti ke gluposti sira putry vrhnja mleka jajca i krompira jajca i kropmira:vb_whip: poludjele su dragi LikeItGreen jel su dobile zemlju i hranu sa zemljom samo ti dopuni zemlje i ne gnoji joa
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

zemlja nadopunjena...zadnjih par dana je obla no vrijeme, hoe li se to odraziti na rast biljusha? kad se otprilike mo~e vidjeti jesu li ~ ili m? kad se radi taj LST?

jun 2009.

Jedva da i primjetia,priroda je to,do i e sunce. Kad se po ne kratiti dan tj. kad po nu cvitati,jedino ti je da ekaa A da pro itaa neke odgovore gori? Zar je teako u google upisati LST VUTRA i stisnuti ENTER? I izae izmeu ostalog i ovo: http://vutra.org/low-stress.php Nego to je doma ica neka? Stvarno zdravo izgledaju,samo da tako i ostanu:sun2:
ZOKIAMBASADOR

jun 2009.

cuj .. ostavi ih jos malo da zakorene pa onda kad im se stablo malo udeblja ostavis zemlju da se osusi, pa uhvatis za to stablo i izvuces je sa svom zemljom ... onda dopunis saksije tako da bude ravno kad biljke vratis nazad i resen posao... ja bi tako odradio..
ecoAMBASADOR

jun 2009.

go zoki go zoki!! tak bi to napravio svako sa malo logike jel ako napuni zemlju odozgora korjen idalje ima mjesta ko sad..time jedino dobije hranu,al ne prostor da se korjen siri p.s.pogledaj malo u dnevnik kako ljudi rade lst pa ce sve bit jasnije aj sretno i poz..
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

ju er je jako puhalo, pa ih je poleglo, ali uspio sam ih ispraviti... ne znam koja je vrsta, prijatelj mi je dao sjemenke...onda u ih LSTirati, ali neka joa oja aju...evo dvije nove slike...i danas je napokon opet sun ano!
G e r o n i m OENTUZIJASTA

jun 2009.

Jako mi se sviaju tvoje biljke. Ako ti neato ne bude jasno oko nekih stvari slobodno pitaj iako budu glupa pitanja, dobit ces odgovor. Ako neznas oko gnojenja i tih stvari pro iitaj po forumu malo ima stvarno puno informacija. Sretno!
putryPOZNAVALAC

jun 2009.

ne nego ti nisi ocito dobro shvatio sta sam htio rec,a mogao si malo bolje procitat. ja sam samo covjeku objeanjavo da nezatrpa zemlju jer bi si biljke bio zatrpo do pola kao sto se gore napocetku vidi na slici.mislim da je zoki shvatio sto sam htio rec.a onda mi se jos rugas na nick.boli me ona stvar kaj si ti supermoderator i to kaj ima aest miljona postova,ja sam samo htio covjeku pomoc. e da lijepe biljke :watchplant:

jun 2009.

dzabe ato si htio pomoi kad ne znaa o emu pri aa pokri se uaima i boli me da budem fin prema idiotima koji misle da neato znaju a pri aju ljudima gluposti sad je tebi treba da pri am da e ta biljka da raste ? pa nee biti zatpana ? treba da ti objsnim da ce imati mnogo bolji rod sa viae zemlje viae nego ato bi mu te samo tebi poznate grane nezatrpane dale ? ata da ti ka~em da ti probije cijevi za epljene do mozga ajde atrafta dok barem osnove ne nau ia mladom groweru : napuni te saksije zemljom oe e
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

evo mali update...slikano jutros...meni joa uvijek izgledaju vrlo dobro, nije bilo sunca zadnjih 7 dana, pa su se mo~da malo izdu~ile,vi ete bolje znati...da li je ve vrijeme za LST ili da pri ekam joa?

jun 2009.

lijepo izgledaju... ja bih joj skinuo ova cetiri najveca lista pri dnu(fan leaves)tako ces dobit na gradji i gustoci... a lst sto prije to bolje,sad je vrijeme.... mir s tobom

jun 2009.

Stvarno lijepe biljchice. Kako je kolega rekao lst sto prije to bolje, nije to neka velika filozofija. Samo pazi da ne pukne nesh prilikom savijanja, ako i pukne nema panike samo zalijepi sa ljepljivom trakom nekom. Peace
NoTrippinAMBASADOR

jun 2009.

Aj ne pri aj pizdarije i nemoj savjetovat ljude ovako. @Likeitgreen :Sve je to dobro,napuni do kraja zemljom ako nisi ve i nediraj i ne sici niata, samo pusti da raste.

jun 2009.

koliko vidim na terasi je pa ni ne moraa klasi an lst zave~i vrhove (ali ne da stegnea da sokovi ne prolaze) i savi prema nazad savi ih kao da se sun aju da sunce dodje do grana i rotiraj ih i bie odli no jel imaa barem 5 sati sunca ?
moja isto raste na balkonu,a sada je negdje izmedju 45 i 50 cm visine a malo staru strah da netko ne vidi i da ne zove murju,a neznam di bi ju mogo presadit negdje van a da se ne shebe sve je u *urcu to vani.Dali netko moze reci sto znaci LST i cemu sluzi da znam.Mozda mi pomogne.Hvala. Evo slika moje biljke.

jun 2009.

Na stranici nazad ima link. Treba bi tu svoju tj. te svoje presaditi u neato ve e i moliti dragog boga da su sve 3 ~enke jer uprotivnom bi e ih nemogu e odvojiti,mislim da je ve nemogu e...mo~da samo sasje i muaku ako bude.Zajeb. Ali ih je lipo viditi skupa,hehe,ata volim ove biljke :)
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

razumio...5 sati sunca? imaju 9 sati sunca, direktnog! ukoliko ne narastu preko metra u visinu, ostat e na maksimalnom re~imu, a ako podivljaju, ukrast u im koji sat sun anja...jedva ekam da doe vrijeme kad se bude mogao raspoznati spol, da znam na emu sam..neato mi govori, da e ove dvije najmanje i najkr~ljavije biti ~enke...ubojice...

jun 2009.

Ne kradi im sunce,napravi blagi lst ili da ti je lakae shvatiti zave~ea je i nakrivia u jednu stranu,pa nakon nekoliko dana kad naraste na drugu,ku~ia?Ali zaato da im zaklanjaa sunce ako mo~ea i bez toga... koli ina ti ovisi o tomu takoer. Kontaa,ovo tanje je konop kojim ve~ea za pitar ili ata ve ,recimo da ovo na slici ima 70cm,a kad bi ispravija imalo bi 1m,logi no? Eto,samo polako,nemoj slomiti,osjeti ea.
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

ini mi se da sam ih malo spalio, po ele su ~ukaste flekice po par listova, ali niata straano...presko it u gnojenje jedan tjedan... nego, po ela je panika, hahahahaha...gdjegod itam, uhvatilo ovog da sadi, uhvatilo onog da sadi...teako sranje je ato bi za ove 4 biljoze poprili nu bajbukanu dobio...al nema sad odustajanja...mjesto je dobro, u principu nitko ih ne vidi osim jedne susjede koja je sto posto pouzdana, al uvijek me proganja crvi, "ato ako"
ZOKIAMBASADOR

jun 2009.

jbg sad sam si odlucio. a uzgoj je poceo dzaba i pitas radi kako znas i umes. sem ako neces da ih presadis negde napolje... nadjes dobro mesto i nema panike..

jun 2009.

ne treba njemu lst za indoor ve za balkon tj napolju a to se druga ije radi samo vrh ve~i i ka nazad da sun a stomak i rotiraj svaki dan druga strana savijena ka nazad ili joj vezi vrh za dno ali polako da ne pukne nego svaki dan po malo i imaea potkovicu hedova:icon_lol:
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

samo vi bujajte, mile moje...hahahahaha...fotkanje prije LST-a, pa kako zavrai...ali stvarno su prelijepe
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

mile moje, rastite!!! bujajte!!! photo session prije LST-a, jer ne znamo ato e se dogoditi poslije
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

evo kako sam odradio LST...pretpostavljam da u ih joa morati vezivati kako se budu granale

jun 2009.

Odli no,vidia da nije teako :) Samo pa~ljivo i bi e sve 5!
mirko72ISTRAŽIVAČ

jun 2009.

Pozdrav, imam slicnu situaciju ali na balkonu imam cca 3-4 sata sunca, da li im mogu dodati umjetnog svjetla na balkon, onako samo postavim lampu iznad njih? Ne znam da li je glupo pitanje ali unaprijed hvala. :sun2:

jun 2009.

Da postanea sumljiv?? Radije nemoj,ja bar nebi.Ti imaa 3-4 sata direktnog sunca? Ako je tako nema veze,dan je i ono ostalo. Moje mialjenje da bi od lampe bilo viae atete nego koristi.
AFGHANISTRAŽIVAČ

jun 2009.

http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://i13.tinypic.com/2mm7f9u.jpg&imgrefurl=http://www.rollitup.org/advanced-marijuana-cultivation/199265-first-grow-lst.html&usg=__bT0W1sgJAhw1Ejg0D-eXWHDcAIk=&h=600&w=800&sz=89&hl=hr&start=1&sig2=WJDZm3W8IVKu3cLHMNaP1w&um=1&tbnid=U45i2mXwSMIdZM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3DLST%2Bweed%26hl%3Dhr%26sa%3DN%26um%3D1&ei=9OVASoyGGIS0_AbK5pGXCQ evo ti da shvatia ato Balcan govori

jun 2009.

bravo buraz samo tako ja isto po injem sa svojim malim labosem ali naru io sam pravo sjemenje iz nizozemske

jun 2009.

AFGHAN,Balkan nije na to mislija,to je ~ea i indor LST,ali ne zna i da nemo~e vani.
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

evo foto update-a...joa uviijek su sve 4 ljepotice kod mene, napraduju savraeno, sa 3 sam kidao listove koji su izrasli uz grane, a kiado sam ih da ne zaklanjaju sunce vrhovima koji su se digli nakon LST-a....komentari su dobrodoali...zanima me kad se otprilike mo~e znati jesu li m ili ~....dolje vam je link na imageshack galeriju http://img145.imageshack.us/gal.php?g=dsc07848.jpg
mali.medoPOZNAVALAC

jun 2009.

lepo de ko lepo...:sun2: ...bilo bi i lepae,ve e da je da je zemlje viae..:bis: ...utebe je mnogo lepo vrijeme o ito jer moje balkonuae izgledaju za ckura samo se izdu~ile jer sunca ni za lek:ohno:
mali.medoPOZNAVALAC

jun 2009.

zaboravih... po mom vienju situacije m/~ ea pri ekat joa koji tj. a mo~da i mjesec
LikeItGreenPOZNAVALAC

jun 2009.

a nije baa prelijepo vrijeme jer ko manijak stalno premjeatam da uhvatim ato viae onog sunca ato ga ima...a glede veli ine biljaka, najsretniji bih bio da se zaustave na ovome, jer su unato LST-u dosta visoke....sad znam da sljedei put prilikom LST-a biljke moram spustiti do samog dna... ato bi se dogodilo s njima da im silom prilika moram uskratiti malo sunca? ne svjetla, nego baa sunca... puno sam se lomio, odnijeti ih u prirodu, dati pola nekome, pa sam odustao...toliko sam se zaljubio da mi se preteako rastati, pogotovo nakon ato su ve 2 mjeseca kod mene...
LikeItGreenPOZNAVALAC

jul 2009.

neko se vrijeme nisam javljao, pa evo update...otvorite galeriju, i pogledajte da li se mo~e ve vidjeti spol...biljchice su stvarno prelijepe, zdrave, ak je jedna kojoj je grana prilikom LST-a malo napukla, najnaprednija...kidao sam im one listove koji su zaklanjali sunce koje je trebalo dopirati do vrhova...bacite koji komentar... :) http://img44.imageshack.us/gal.php?g=p1230134.jpg
delboyLEGENDA

jul 2009.

nekidaj listove, kidaa ih samo dok zaklanjaju sunce dok cvjetaju curke. ovdje kolko ja vidim nema jos znakova spolova. lijepo izgleda, vidi se da se brinea oko njih....fino su braljaste i grmovite... samo strpljenja i do e cica na kolica :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se