VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojoutdoor 2009, malo slika
LEGACY

outdoor 2009, malo slika

78 odgovora6,229 pregleda
SiDAMBASADOR

avg 2009.

cannabis 1 cannabis 2 ovo su starije slike, danas sam potrgao ove velike listove koje se vide na slici 2 moze koji komentar
gloss_zelenkyAMBASADOR

avg 2009.

lijepo izgledaju,ali nije bilo potrebe trgati listove :sun2:
SiDAMBASADOR

avg 2009.

ok, malo sam otrgnuo samo one velike da mi vise sunca dolazi do cvijeta, ali ipak hvala na odgovoru, jer nisam bio skroz siguran dali je trganje neophodno, znaci jest, ubuduce ostavljam listove, samo ocu da sto bolje uspije

avg 2009.

bas lijepo izgledaju... evo moj outdoor 2009: http://district2005.blogspot.com/ za one koji nisu vidjeli, znam da ti jesi! Pozz
brendPOZNAVALAC

avg 2009.

A gle,ja bih poskidao sve to veliko lisce.Nicemu ne sluzi ajd da tako kazem a umesto njega rasce mali listovi oko heodova i pravice topove i ti mali listici ce porasti skoro kao ovi sto si i h odkinuo ali na njima ce biti mnogo mnogo mnogo vise thc-a nego na onima sto si otkinuo.Tako da radi sta ti je volja.
SiDAMBASADOR

sep 2009.

ma ja mislim da cu ih ipak otkinuti, makar je gloss reko da nema potrebe, vidjet cu kaj ce bit, malo mi ljepse izgleda kad su sami hedovi bez velikog lisca, a drugo probat cu ju jos sto vise forsirat da dobiva svijetlost prema cvijeu ... puatam ovo do nekog 10. mjeseca, i jos cu napraviti koji update sa slikama

sep 2009.

Zdrave listove ne kidajte nikad osim ako su bas previse gusti (da ne bi doslo do budjanja), svaki list sluzi kao kolektor sunca i za veci cvet treba vise listova.U cvetu nema fotosinteze vec samo u listu Pozz

sep 2009.

Na mojoj se ve vidi dosta dla ica koje su napola smee! Od sad pa sljedea 2 tjedna i to bi bilo to? Mislim, da stvarno ide prema kraju i da e 2 tjedna biti dovoljna... Velim, ima smeih, neke napola, neke cijele, a na nekima joa nema te pojave! I, da, miriai na sve strane i to dosta jako pa me ve sad strah da neki znalac ne proje 20 metara od nje pa mu zamiriai....
SiDAMBASADOR

sep 2009.

hvala!! potvrdjujem ovo za budjanje (plijesnjivoa) znalo se dogoditi na proslim biljkama, nisam znao od cega, ovo je dosta koristan odgovor kaj se tice trganja listova.... ....znaci listove NE trgamo

sep 2009.

eh, a ata da ka~em... Pokrali su me!!! dva-tri tjedna prije berbe. A bila je na privatnom posjedu gdje nitko ne ~ivi... Koji bed, teako pada nakon 4 mjeseca truda, straha da te netko ne provali, a za ato, da netko drugi u~iva u tome?!?!? Prvi i zadnji outdoor... ekam uvjete za indoor, tako je najbolje! Za sebe, bez da itko ~ivi zna i vidi...
Noname_ENTUZIJASTA

sep 2009.

jbg kolega zao mi je i to se nekad dogaa...mog kolegu pokrali 2. put sa 17 stabljika pred cvjetanju.Prvi put je naao likove...2 klinca balava pobrali to i stavili na livadu na tlo da se suai xd...sve sjeb...
SiDAMBASADOR

sep 2009.

kakve ovo ima veze s mojim topicom, zadnja 2 posta su spam ina
SiDAMBASADOR

sep 2009.

evo mali tekstualni update, od 3 biljke, ubrao sam 2.... od prve dobio ravno 200 grama ( sve ce biti podkrijepljeno slikama) druga trenutno visi , a ini mi se da e od te biti puno viae od 200 grama, a trea joa raste, i to je takodjer ista vrsta koju sam imao proale godine, zvao sam ju "GRO}E" jer ima neki miris po gro~u u vrijeme berbe gro~da, kvaliteta je dobra, znam kad sam ju puaio proale godine nisam o ekivao da e biti neato od nje, ali iznenadila me... danas sti~u slike suaenja i berbe, jako sam zadovoljan dobitkom uroda ove godine :icon_lol::icon_lol:

sep 2009.

e, reci molim te kolika ti je bila ta biljka od koje si dobio 200g ?
ZOKIAMBASADOR

okt 2009.

eeee majko moja kladim se da si obrao biljke koje nisu zrele al tvoje su ... nego zasto malo nproucis kada je biljka zrela i tako po meni si upropastio vutru koju si gajio neznam ni ja koliko meseci ,, meni je to zao .. a mozda ja gresim aj baci neke slike ..
puRaISTRAŽIVAČ

okt 2009.

SiD moje su kao tvoje na prvim slikama kad si okacio tek po koja braon dlacica ... Za koliko bi otprilike trebalo da ih chupam ?
SiDAMBASADOR

okt 2009.

odradio sam drito 6 mjeseci, ovo su slike slikane jedno 5 tjedana prije berbe nisam to no siguran @onaj koji je reko da sam upropastio biljke, varaa se grdo, biljke su kao prvo moje, kao drugo obrao sam ih to no kad sam trebao... nije mi jasno po emu si zaklju io da sam sjebo sve.... sadim ve dobre 4 godine outdoor i kolko tolko znam kako se radi, prou io sam dosta toga, ne optu~uj me za krive stvari, mo~da je u pitanju ljubomora, nemam pojma, p.s. JO` JEDNOM, slike su stare dosta, nisam ih brao kad je to slikano
SiDAMBASADOR

okt 2009.

evo probao sam slagati po nekom redoslijedu, ali sad imate ato gledati, mo~e i koji komentar na biljke, i moram re da rade predobro, high je neopisiv.... i joa jednom da "Naglasim" ovo nije spremano za prodaju ili daljnje puatanje u promet, osobno, niata nee biti prodano.... slika1 slika2 slika3 slika4 slika5 (ovo je samo jedna biljka) slika6 slika7 slika8 slika9 slika10 slika11 (ovo su moji osobni najdra~i hedovi) slika12
MedoZGBENTUZIJASTA

okt 2009.

stari to jako fino zgleda :) hehe jako jako fino a i vjerujem da i je... svaka cast ;)
mjesecarLEGENDA

okt 2009.

svaka cast nema sta....

okt 2009.

Svaka ast ... +rep
SiDAMBASADOR

okt 2009.

hvala hvala, drago mi je da vam se svia
tamburaENTUZIJASTA

okt 2009.

ozeni me.....znam doooobro kuhati
ZOKIAMBASADOR

okt 2009.

SiD jako lepo i da znaas da te niko neoptuzuje i neznam sta si umislo da je ko ljubomoran opusteno brate meni je sve jedno... samo napred ja sam zakljucio po slikama i rekao samo to sta sam video... INACE DA BATALIMO jako lepo recij jesi vagao to koliko si dobio? ajde i jedan smoke riport
SiDAMBASADOR

okt 2009.

ma sorry, ja sam tek kasnije shvatio da sam krivo protuma io tvoj post, nema frke, ti si vjerovatno mislio da sam obrao biljke onda kada sam slikao one prve dvije :D smouk riport e past koji dan, ovak, vagao jesam, izvagao sam ti nekih 650 grama za sada, a siguran sam da ima joa toliko za rezanje, a nikako da zavraim taj posao, da po istim i zapakiram, jer slabo imam vremena drago mi je da vam se sviaju biljke zoki sori na onom postu, osjetio sam se malo napadnut pa sam mo~da krivo odreagirao, jer mi je bilo bed to kaj sam puno truda ulo~io u ovaj grow, ajde Zoki da zapalimo i da rijeaimo ove nepotrebne rije i, jel mo~e? :palim gens:
ZOKIAMBASADOR

okt 2009.

hhahha rado bi zapalio ... nego bas mnogo si dobio svaka ti dala ... napravi nesto hasa nije frka brate samo da si ti ziv i zdrav hahhah. pozdrav

nov 2009.

bravo frende dobre su
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

haj!poato sam novi,i neznam slike stavljat,moze pomoc?ima dosta slika outdoor 2009.

jan 2010.

http://www.imagehost.org/ kopi paste prvi link nakon ato uploadaa sliku... Ali ovo je SiD-ova tema , slobodno otvori svoju ako imaa neato ljepo ili korisno za podjeliti !
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

pa evo nekih slika==za sada!!!!!!!!!hvala na pomoci HazeSeeker!
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

valjda mi nece zamjerit SID sta sam mu uletio u temu!dok neskuzim!!!!!!!!!!!!!!!!!
SiDAMBASADOR

jan 2010.

nemaa frke zrna, samo polako, i biljke su ti jebene.... vidio sam da imaa neke sli ne vrste kao i ja dok sam radio ovaj grow, uglavnom u svakom slu aju to mora da je super vutra, jer meni je bila odli na, otkidaju se svi koji probaju... grow on.... joa malo pa e 3. mjesec pa u se opet veselit... ove godine o ekujem joa bolje rezultate nego ove koje ste ovdje vidjeli...
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

pa cuj,sprica je jeeebeeenna.ja sam imo ljepe rezultate 47 djevica,samo sam trebo ranije zasadit'ipak sam prezadovoljan!!!!a sta sam znao o vutri nista,pro ito sam samo s ove stranice najosnovnije,vjerovo il ne.Puno vode rista moj,vode i rast e ona!!
Teglica_UnkaAMBASADOR

jan 2010.

brate to je mnogo vutre!!!savaka da ti je dala po 100g ti imas 5kg suvog,meni bi to trajalo 3-4 godine:rofl:
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

pa uj,nisi daleko!bilo je pun k...c!!!!~elja mi je jndoor radit,na~alost nemogu,a full bi volio.nije mi sila,al probao bih...
SiDAMBASADOR

jan 2010.

de ki malo OT.... zrna je otvorio svoju temu za svoj grow... ja ovo planiram updateat tak da bez nepotrebnog dopisivanja Pliz....

jan 2010.

jel mi neko moze reci da li kada je konoplja neoprasena jel ona tada moze da radi? cuo sam da je to onda domacica?

feb 2010.

Svaka cast SiD,odradio si grow extra!
SiDAMBASADOR

mar 2010.

hvala,
SubStylee80ISTRAŽIVAČ

mar 2010.

Ma pusti brate,odli no ti je ovo :) Sada samo u~ivaj.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se