VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojŠto se sprema za sezonu 20011??
LEGACY

Što se sprema za sezonu 20011??

84 odgovora5,522 pregleda
hardbluesmanENTUZIJASTA

mar 2011.

Evo,piaite kakvi su vam planovi za ovogodianji outdoor! meni prijatelj poslao iz nizozemske 10kom Hashberry (mandala) 5kom Frisian Dew(Dutch Passion) 20ak kom domaje indice neke,to nisam ni mislio sadit al je prehebena,neki dan frend po astio,pa sam ga na~icao da mi da i sjemenja malo! ovako izgleda dosta,al ra unam da e ispast 5 hashberrya,2-3 FD-a, a ove domaje,vidjet emo,koliko e bit ~enkica na kraju! ajmo sad,da ostale ujemo!

mar 2011.

dobio sam neke sjemenke par komada snowdog x amnezia haze par komada uzbeki chunk x amnezia haze i 10 sjemenki bluberry kush x danish royal pa vjerojatno to ce se sadit ove godine outdoor i jos neka selektirana unknown sjemena iz domacih piseva...

mar 2011.

bluberi , mazar i orin bad

mar 2011.

AK-47, Big Bang, Lemon skunk

mar 2011.

Greenhause Hawaiian Snow x5 Himalaya Gold x5 Kalasnikov x5 ------------------- i jedno 15 doma ih ranih sad je pitanje kolko e bit cura :banana_rasta:
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Lowryder #1 outdoor probat jer mi se rad jako svia Imam dosta sjemenja nekih domaica indica, sakupljam ih ve dulje vrijeme od onih koje sam uzimao a da su mi se najviae svidjele. Sortirao sam od svake u posebnu zip vreicu i ukratko opisao rad (couchlock itd..) tek tako da se znam koliko-toliko kasnije sna pa u probati i s njima :D
SoulStealerISTRAŽIVAČ

mar 2011.

Pozdrav momci. Planiram si nabaviti za ovu godinu sjeme Kannabia Special, jel imao tko iskustva s njom? Citao sam na stranicama proizvodzaca da je dobra za outdoor i da bude gotova polovinom devetog mjeseca. Pozdrav
zuz1AMBASADOR

mar 2011.

imam: greenhouse 5 fem. Big Bang greenhouse 5 fem. Lemon Skunk greenhouse 5 fem. Green O Matic autoflowering i nesto domacica imao sam i 3 easy bud od RQS ali nazalost ni jedna nije proklijala.. e sad u zemlju idu najvjerojatnije samo 2 Lemon Skunka i 1 Big Bang a 3 Green O Matic su mi vec izasla iz zemlje.Ostale 2 sjemenke joa nisam stavio na klijanje.. a u zemlju mozda jos padne koja domacica 2-3 cu posaditi vidjet cemo vjerujem da ce bar 1 biti zensko.. :)

mar 2011.

planira se passion, shaman, purple ili trance =) ima ko kakva iskustva sa ovim vrstama da mi neku priporu uje od ovih??
Strange NoizISTRAŽIVAČ

mar 2011.

Pozdrav, ovo e mi biti druga godina sadnje pa planiram malo viae. Sakupio hrpu dobrog sjemenja iz dobre ganje koja se puaila kroz godinu. Isto tak planiram naru iti neato sjemenja s mandale. Proale godine sam se napikirao na White Satin meutim neki dan sam vidio da je se ne mo~e naru iti, mo~e se samo kupiti tamo u aopu jer su pri kraju sa zalihama ili tak nekaj. Tak da u uzeti ili Ganesha ili Krystalicu pa kud puklo :)

mar 2011.

sprema se aaka domaice, mix svakojakvi, imam 100 sjemenki pa u stavit 20 najboljih na klijanje i nadat se da e mi bar 5 komada od toga bit ~enske... (jest da e se to vidjet tek u 8. mjesecu, ali nema veze...)

mar 2011.

Pozz ekipoo..ja imam jedno 20-tak domacice kaj sam vadio iz komada kaj se smoukalo u zadnje vrijeme..(sam se nadam da ce mi bar 2,3 bit zenskice od tih 20!!!!!)) I imam 3 afganke kaj mi je frend dao pa cu i to posadit pa cemo vidjet!!!!!:D

mar 2011.

royal queen: special kush, special queen, royal dwarf greenhouse: himalaya gold i church
euforijaAMBASADOR

mar 2011.

Domaja!!!! Ak se skupi neka kinta bice i neki autoflaver, da se ima do kraja sezone za zakurit...
aost100ENTUZIJASTA

mar 2011.

neka balkan zamiriae !!!!!!! passion #1, frisian dew, shaman.. made by dutch passion. plus 100 tinjak biljki koje ce biti razbacane u krugu kilometra.
TarkiPOZNAVALAC

mar 2011.

Daj odi rae orobi mjenja nicu kad ve ~elia u zatvor, manje robije ea dobiti :D
zuz1AMBASADOR

mar 2011.

cemu tih 100-tinjak biljaka?s tim ti je samo zatvor zagarantiran :D
SocratENTUZIJASTA

mar 2011.

@aost100, mani se čorava posla:shit:... enough said! Dok smo kod marihuane (:evilking:) , vaše cijenjeno mišljenje na GreenHouse-ove nove pridošlice... ˇ ˇ ˇ --->>> http://greenhouseseeds.nl/shop/index.php?dispatch=categories.view&category_id=5 ,

mar 2011.

Sprema se AK-47 autoflowering od Lowlife seedsa...Nego samo da vas pitam jos, ako e jedna muaka opraaiti jednu ~ensku, to sjeme kaj u dobiti jel e zadr~ati iste karakteristike ko od roditelja???

mar 2011.

Ja sam se predomislio. Bit ce samo dvije i to SMILE-medical marijuana s vise od 20%THC(krizanac AK47xOrangeBud) feminemka i LEMON SKUNK feminemka.
SimasZgAMBASADOR

mar 2011.

Vanilla Kush , Gnomo x doma ica, lemon skunk, domacica...
ZiplockENTUZIJASTA

mar 2011.

Ja sam proale godine opraaio najbolju ~enku koju sam imao (ultrafina domaica) sa najboljim hermiem,pa poato volim eksperimentirat ove godine upravo te sjemenke sadim.Danas su mi proklijale (8/8,to je prva runda) i trenutno su u aaicama pod svijetlom,a kroz tjedan dva idu van.Mo~da i dnevnik otvorim pa da vidite.....
zuz1AMBASADOR

mar 2011.

zelim ti srecu i toplo se nadam da ces otvorit dnevnik,da nas bude vise :)

mar 2011.

Ha ha svaka cast momci! Ja vec imam dve skunk curice koje su pocele da cvetaju :D A za april sam trebao dobiti 10ak white widow semencica i nesto northen lighta ali izgleda nista od toga
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

mar 2011.

Ja spreman 5 djevojcica super lemon haze i 1Wembley(ak47,buuble gum).....

mar 2011.

Hawaii skunk za prvi grow ;)... Naruceno pre 7 dana od Aliena(10 kom), jos se ceka...Sve najbolje i svima ostalima i meni...;)
jajaISTRAŽIVAČ

mar 2011.

5 Little Angela (Angel-o-matic) & 5 Little Devila (Devil-o-matic). Negdje krajem aprila ih planiram staviti na sajt pa emo da vidimo (nadam se najboljem). Btw. ima li tko iskustva s njima mo~da?

mar 2011.

19 komada domaje je u zemlji... sad samo treba sa strpljenjem ekat da vidimo koliko e komada stvarno uspjeti, pa onda joa da vidimo koliko je ~enki...
KichoISTRAŽIVAČ

apr 2011.

nepoznata sorta, sjemenke dobio od frenda ;)
GreenGOPOZNAVALAC

apr 2011.

11 nepoznatih vec raste, sada sam stavio jos 6 na klijanje
BubblegumISTRAŽIVAČ

apr 2011.

10x Special Kush #1 - Royal Queen Seed Feminised 5x Bubblegum - Spliff Seeds *|* Gold line Feminised 1x White Widow - Royal Queen Seed Feminised
HighBadgerPOZNAVALAC

apr 2011.

Eh, ja uzela semenke iz paketa kao i prosle sezone i stavila ih na klijanje iiiii ubudjale se! xD Prosle godine sam isto to uradila, samo sto mi tad nisu uopste proklijale...Znam ja da su te smeneke ko zna kakve, ali ono, ne bih da uzimam neke kvalitetnije da se ne bih zajebala. Bolje mi nekako da se treniram na nekoj domaji za pocetak. I sad ne znam ni da l' da pokusavam ponovo ili sta da radim...Nisam pametna!
Teglica_UnkaAMBASADOR

apr 2011.

a sad mi tebe treba da nagovorimo da stavis opet lol
HighBadgerPOZNAVALAC

apr 2011.

Ne, ne to..Prava dilema je u menkama. Ne znam da li da pokusavam i dalje sa ovakvim menkama ili da nabavim neke bad ass menke pa da radim. A uzmimo u obzir i to da sam ja pocetnik i ne bih onda da za***** kvalitetno seme. A ove iz paketa nece da klijaju.:b_lame:
zuz1AMBASADOR

apr 2011.

pa stavi ih vise i ako nece tako klijati onda i pobacaj 10-ak u casu punu vode i tako ostavi i cekaj 3-4-5 dana vidjet ces bar ce 3-5 sjemenki pustiti klicu ako imalo valjaju zakljucak je: stavi opet :icon_lol:

apr 2011.

Ja ti predla~em da narucis barem 1 sjemenku. I ja sam prije uzimao iz buate i od njih 20, 5-6 mi je proklijalo i od toga 3 ~enke =(. Pa sam narucio paketi semenka i iznenadio sam se brzinom rasta i kvalitetom te kolicinom za razliku od buate. Da se vratimo na temu, 5 kom GREENHOUSE SATIVA MIX 5 kom GREENHOUSE SEEDS THE CHRUCH 3 kom ROYAL SEEDS SPECIAL KUSH Malo vise geneteke sative, da vidimo kako izgleda biti sativa high. Proale biljke su bile lemon skunk i bilo mi je previse sjedenja u kaucu, spavanja, pa spavanja, pa umora, pa sjedenja....
razmanLEGENDA

apr 2011.

8 great white shark i 2 lemon s. i 15tak domaja...:)

apr 2011.

5 fem Super Silver Haze (GHS) otvaro im ljuske zubima mamuimljubim... nee da kliju same..

maj 2011.

Sprema se big bang, samo se nadam da nisam mnogo zakasnio..

maj 2011.

najvea glupost ikada, to se nikad ne radi... sad su ti mnogo vee aanse da sve ove koje si posadio i same budu hermii... sa njima se nikad ne opraauje!!! nije to ata se "nahvata" po klici plijesan iliti bu, to su dla ice koje klica pusti kad raste u zemlji... sve su sjemenke dobre, samo ih stavi u zemlju i gledaj kako rastu!
euforijaAMBASADOR

maj 2011.

Mo~e bit bu, moguce i da je u lose maramice stavila, neke obojane... Haha svi planiramo 18000 godina unaprijed - tek sad sku~io
SekachAMBASADOR

maj 2011.

Metalmaniac...hermicem se oprasuje zenka da bi dobio feminizirano sjeme...i nece biti hermi te biljke, samo je genetika slabija, pa bi eventualni potomci bili hermici, ali ne i ta prva generacija...
Teglica_UnkaAMBASADOR

maj 2011.

a jeste sada baba kurana i unuk maneken oce to tako hihihiihhi...to sto pricas je sve iz necijeg teksta nabubano nema veze sa iskustvom..jednom pandur uvek pandur....jednom hermi uvek bananosaurus

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se