LEGACY
Prvi grow
28 odgovora2,560 pregleda
Sami420
ISTRAŽIVAČ66 REP11%
→ Entuzijasta
Sami420ISTRAŽIVAČ
apr 2017.
apr 2017.#1
E ovako prije svega pozdrav kolegama
Uskoro krece moj prvi outdoor grow,sajt pripremljen nema aanse da nalete ljudi na njega,nabavio par semenki domaje,pa sta bude nadam se da ce od 5 biti bar 2 zenskarice,zanima me kad posadim i bude zenska bez opraaivanja da li u njoj dolazi isto semenki ako da,da li ih mogu izvaditi prije harvesta i posaditi(ako je ko svatio sta hocu da pitam )
Drugo pitanje posto je u pitanju moj 1.grow ako se desi da dobijem 1 zensku biljku samo da li je pametno da uradim klon,gledao sam tutoriale vidio kako se klonira pa ne znam koliko je pametno pokusati ako se ima samo jedna biljka,koje su aanse da i nju unistim pa od 2 moguce da ne dobijem nista i onda opet ajmo jovo nanovo
bigeskalibur
ZMAJ24.708 REP
bigeskaliburZMAJ
apr 2017.
apr 2017.#2
Zenska je zenska,ako se ne oprasi nema semenke eventualno moze da pohermi od stresa pa da ti baci menke ali to je nesto drugo nevezano sa tvojim pitanjem sada.
Mozes skinuti klon od mama pokrenuti ga i pikujes ga u zemlji,slabije ce ti roditi jel nece stici da se razvije kao mama jer ce imati slabu vegetaciju osim ako ga ubacis u box pa izvuces njenj krajni potencijal,to ti je ukratko.Druze moras da se vratis na citanje ovo sto si pitao je neko osnovno znanje o uzgoju a ti nisi dobro shvatio neke stvari,moras se informirat vise...;):joint2:
Minja3
LEGENDA7.431 REP24%
→ Zmaj
Minja3LEGENDA
apr 2017.
apr 2017.#3
Kako to od par (2kom) dobijea 5 komada ? pa ti si maioni
ar :)
Biologija za aesti razred - kako nastaje semenka kod biljaka .
Skraeno - seme dolazi na kraju ciklusa i zrelo seme zna
i (opraaena) zrela biljka i ta semenka ide na
uvanje za sledeu sezonu .. ne mo~ea napolju saditi po zimi ... (jedino ako neea indor )-
da nadoknadia muake od onih par .. a mogu biti i sve muake i sve ~enske ..kombinacije od 5 semena su velike ..
Umesto da tipujea prognoze , bolje
itaj forum i nau
i osnove kako da i od jedne biljke napravia dobru ~etvu ... jer i sa pet ~enskih biljki mo~e biti nula prinosa , ako bude pet kr~ljavaca :) ili pet manekenki
poyy , samo mirno i polako :) ima fore do oktobra ihahahaj
-BäR-
ZMAJ24.663 REP
-BäR-ZMAJ
apr 2017.
apr 2017.#4
Par-2,4,6,8...
Nepar-1,3,5,7...
Iliti par=nekoliko ;)
Sami420
Sretno do kraja :thumb: I daj koju slikicu ipak je to dnevnik ;)
A ve se brinea za klonove :D Polako,nek prvo sjeme isklija :)
Minja3
LEGENDA7.431 REP24%
→ Zmaj
Sami420
ISTRAŽIVAČ66 REP11%
→ Entuzijasta
Sami420ISTRAŽIVAČ
apr 2017.
apr 2017.#6
Hvala svima,bit ce slika u buducem periodu,pricao sam i danas sa nekim ljudima objasnio mi je lik dosta stvari,pa uz malo srece nadam se da ce biti uroda
thugsta187
ENTUZIJASTA449 REP62%
→ Poznavalac
Sami420
ISTRAŽIVAČ66 REP11%
→ Entuzijasta
Sami420ISTRAŽIVAČ
maj 2017.
maj 2017.#8
Od povjerenja su,to stoji da se ne treba vjerovat nikome ali su u poslu 10 god
thugsta187
ENTUZIJASTA449 REP62%
→ Poznavalac
Himalaya
ZMAJ145.729 REP
bigeskalibur
ZMAJ24.708 REP
bigeskaliburZMAJ
maj 2017.
maj 2017.#11
Ima jedna dobra stara poslovica-Jedan je malo a dvoje je puno-...:whato::
Sami420
ISTRAŽIVAČ66 REP11%
→ Entuzijasta
Sami420ISTRAŽIVAČ
maj 2017.
maj 2017.#12
Njima dobro ide vec par god meni i ne bas,ali snalazim se,sam sam niko mi ne pomaze mogu reci da je najbolje sam
Štaćukadjevolim
LEGENDA10.296 REP53%
→ Zmaj
ŠtaćukadjevolimLEGENDA
maj 2017.
maj 2017.#13
Mo~ea nam ovdje napisati ata ste, pri
ali mo~da ima neato ato niko ovdje ne zna?
Sami420
ISTRAŽIVAČ66 REP11%
→ Entuzijasta
Sami420ISTRAŽIVAČ
maj 2017.
maj 2017.#14
vecinom su stvari vezane za sajt posto ja radim outdoor blizu aumskog predjela zemlja je vise nego pogodna sunce je tokom citavog dana tokom ljeta kisa rijetko pada pa se cesto mora zalivati kod njih je prije 2 god desilo se nesto pa ne znam koliko je to dobro ili ne naime njihove biljke su se razvile preko 2 m bas zbog pogodnih uvijeta i jos su se mogle razvijati tako da su dobili ne zrele budove od kojih i nismo imali prevelike doze opustanja ali zbog mogucnosti provaljivanja ljudi na sajt morali su odstraniti te biljke pa sam dobio savjet da na dubini oko 30-40 cm postavim jednu dasku i sl koja bi zaustavila korijen da nastavi sa sirenjem tako cu dobiti "normalne" biljke sa finim hedovima..
Štaćukadjevolim
LEGENDA10.296 REP53%
→ Zmaj
ŠtaćukadjevolimLEGENDA
maj 2017.
maj 2017.#15
Mo~ea i kantu jupolku ukopati u zemlju samo na dno probuai rupice da voda prolazi, malo odozgor zemljom pokri kantu i sve pet
Koji ea trening radit, koje gnjoivo ubaci par slika Jel odma na sajt ili ces je malo od njegovati kuci pa preradit na sajt malo koju sliku stavi vidi malo kako s dnevnici vode
Ne citiraj post na koji odgovaraa ako nema drugih postova iza njega. I pro
itaj pravilnik joa jedanput. Pnt.
apr 2017.
1 / 15
apr 2017.
maj 2017.