LEGACY
Balkonska prijateljica
24 odgovora1,804 pregleda
27 REP54%
→ Istraživač
avg 2012.
avg 2012.#1
Pozdrav aarena ekipo :)
eto i mene i moje nove prijateljice, jako je zanimljiva, u svakom slu
aju borbena mala kujica :D
pa rekoh da malo opiaem, mo~da i koji dobar savjet uberem :)
stara je 2 mjeseca i 1 dan, prvobitno je bila zasijana u neku bezze vezze regularnu zemlju za cvetje, pa je po
etni razvoj malo atekao, no dok je napravila trei kat presadila sam ju u zemlju Balkonika koja sadr~i guano, humusni treset, biljna vlakna, perlit, i N,P,K,Mg i premjestila ju na drugi kraj balkona sa prijepodnevnim suncem kojeg ima cca 8 sati dnevno. Odmah se po
ela oporavljat i rast u visinu, ni
im ju naknadno nisam gnojila, niti stresirala bilo kojom metodom. Zalijevam ju solarnom vodom po potrebi, poato je sad extremno vrue zalijem ju svaki dan ujutro sa otprilike decilitar vode. Raste uz ru~marin i lavandu pa mo~da i terpeni pokupe neku novu aromu :D Zanimljivo je da je tek na 9.katu po
ela razvijat petoprsne listove, sve ispod su 3prsni. Sada je visoka 70 cm, pa mi se
ini da je to neka dwarf genetika. ato vi mislite? Jel vam li
i na neku koju ve znate?
evo par slikica
pozdrav svima kol'ko vas ima :respect:
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
avg 2012.
avg 2012.#2
pozdrav i dobro doala na forum:signs046:
baa je zgodna:thumb:mala...
a sorta...ma nije bitno,bitno je da je cura
Blade
ZMAJ23.847 REP
BladeZMAJ
avg 2012.
avg 2012.#3
Dorodoala na forum...nemoguce je reci koja je genetika...sto se dworfa tice nedostatak svijetlosti je utjecao na to..mada unatoc tome izgleda neato cea ubrati...hahaha solarana voda lol....uglavnom ide to tebi pa nastavi kako i do sada...gnjojeje sa plantella cvijet i u~ivaj lol
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
27 REP54%
→ Istraživač
avg 2012.
avg 2012.#5
:icon_smile:
'fala na dobrodoalici, dragi prijatelji foruma
mala je da, nema toliko liaa al zato e bit koji gram cvijeta za ubrat :) odokativno ata mislite koliko?
donje pistile na vrhovima su ve po
ele dobivat crvenkasto-smeu boju.
da, mo~e bit da je ostala niska zbog stresa ato sam ju premjestila i promijenila joj zemlju.tko e ga znat, znam jedino da je sjema od nekog opakog tvorca. sijala sam i ove godine neke patuljke pa mi niti jedan nije iznikao, loae sjeme bjeae, i joa si mislim jaaao sad kad mi ova izraste metar i po na balkonu morat u imat akcije sa kamufliranjem, al eto na svu sreu nije :) ato se ti
e bolesti i kukaca, niata osim jednog munjenog pauka koji plete mre~e svaki dan pa mu ja to sve s*****, a i prije je napravio mre~asto gnjezdo na nali
ju jednog lista pa mi se taj list po
eo frkati al sam mu i to uniatila. dosadan je. solarna voda, ato da ne :D pijemo ju svi, i obitelj i biljke i ma
ak :) pokuaavam da mi bude ato prirodnija, zato ju nisam ni stresirala ni gnojila ni
im. pa se malo dvoumim da'l da ju sad gnojim ili ne..uglavnom, prou
it u malo to gnojivo, razmislit pa vidjet da ili ne :ovca
bitno da se radujemo meusobno svakim danom heheh :cvetak
narcis
ISTRAŽIVAČ103 REP35%
→ Entuzijasta
narcisISTRAŽIVAČ
avg 2012.
avg 2012.#6
......ponesi svoju.....balkonsku prijateljicu, @VenloNL ce ti put pokazati, Blade ce ti ga obezbijediti sa svojim.......macem,
pa kod mene na pice......
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
narcis
ISTRAŽIVAČ103 REP35%
→ Entuzijasta
narcisISTRAŽIVAČ
avg 2012.
avg 2012.#9
Svi......dobrodosli,.......... evo, i friskog kupusa za salate!!!!!!
A ti........Orijentalna Kosaro........"nafataj" malo zenske "piladi" u tu kosaru........posto je ovdje puno "muskih cvijetova".......i.......sjemenke su dobre!!!!!!!
narcis
ISTRAŽIVAČ103 REP35%
→ Entuzijasta
narcisISTRAŽIVAČ
avg 2012.
avg 2012.#11
....sretan sam, kad snove pretacem u javu......ali sto mi je rodio krastavac
i malina
27 REP54%
→ Istraživač
avg 2012.
avg 2012.#13
uuuuuuuuuuu la laaa :) drago mi je ato ti se snovi ostvaruju, i ato su k tome bioraznoliki. ko' ato je car Karlo Veliki rekao i zapovjedio svi trebaju u svojim vrtovima imati Cannabis :costumed-smiley-027 da bar takav zakon joa vrijedi, kako bi nam svima lijepo bilo :family1:
a u mojoj koaari, svega bi da se naalo da upotpuni atmosferalije tvog divnog vrta :icon_wink:
tejkate ker & hevajte najs tajm
a i kiaa nam je pala wuhuuuu
avg 2012.
1 / 13
avg 2012.
avg 2012.