VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojnajbolja domaja 2007 natecaj
LEGACY

najbolja domaja 2007 natecaj

60 odgovora6,175 pregleda
SLO-EraLEGENDA

jul 2007.

Poato je u interesu,da odr~imo prije svega vrste koje se sade na nasem podru ju. Zato sa strane vutra.org najbolje ocenjena domaja za 2007 -dobije na dar mali mikrskop sa lampicom -mo~ete pogledat nametnike i na kraju sazrevanje-kristale-x30 otvori emo topic u lanstvo i ideje-ako se sla~ete?????

jul 2007.

Ma skroz se slazem al' sto ne rece ranije pa da bar malo posvetim paznje mojim, sad je malo kasno (bar u mom slucaju). Ali apsolutno podrzavam i za sledecu sezonu, pa da mogu da udjem u konkurenciju. Skroz kul nagrada, svaka cast!!!
choki123POZNAVALAC

jul 2007.

ja se sla~em......za ovu i sljedeu sezonu:sick:
StonerLEGENDA

jul 2007.

i ja se isto sla~em ovo je stvarno ljepotica samo da se vlasnik kuruze ne pomami :icon_lol: bit e duvke :)

avg 2007.

SLO-era kralju predobro. natjecanje u uzgoju. ljudi ovakva razmialjanja vode legalizaciji. evo sad sam naduvan i toliko oduaevljen ovom idejom da usporeujem ovo i svijetsko prvenstvo u nogometu.jebeno ja bi samo za ovu ideju dao nobelovu nagradu ponavljm SLO-era je kralj,car,faraon,sultan,aeik......... super
SLO-EraLEGENDA

avg 2007.

dali ste ,da otvorimo novi topic za glasanje...ili da izaberemo nekoliko adm,mod,nekoliko aktivnih lanova za ~irij,.. ili drugi predlog e :) je vutrolina Redsh ~enska ruka nek kolo vodi Pa da zvani no otvorimo domaja cup 2007 :)
RedShAMBASADOR

avg 2007.

Odlicna ideja SLO!!- sto se tice natjecanja i nagrada je odlicna. Otvori fino novi topik and let the games begin :) a sto se tice glasanja...odlucite same ocete li nekakv poll ili ziri ili sta vec zelite. a kako si ti mislio da ja pomognem? hahah zena zenu da odmjeri i odluci ;)...kako zelite :bis:
brendPOZNAVALAC

avg 2007.

Napokon :)))

avg 2007.

A kako bi vi glasali? Preko slika ili... Ja bih savjetovao samo slike da budu ali cjele biljke sa vutra logom nedje da znamo da su bas vase. Ne bih preporucio da sajt ima uvoda u slanje ganje. A glasanj moze odje biti na forumu...ne znam mozda nisam bas skapirai ali ideja je ODLICNA!
RedShAMBASADOR

avg 2007.

hahah da pa ni ja bas nisam skuzila sta i kako...kada slo nije bas bio jasan jel :) moze se napraviti topik novi gdje ljudi salju svoje slike, sa obaveznim logom vutra org, na nekom papiru ne samo photoshop ubaceno..cisto da se zna da nije ukradeno od nekud, kako kaze genjo. a glasanje se moze rijesiti kao sa anketom. nek traje natjecanje jedno mj dana NPR. svaki user moze vise slika poslat ali se racuna kao jedan entrij. sa zavrsetkom natjecanja svaki user dobije svoj broj po cemu se napravi Poll kao anketa. i svaki clan vutra foruma moze da glasa kroz period od tjedan dana. poll se na kraju zatvara i rezultati su odmah vidljivi i mogu se stalno pratiti u svakom trenutku. mislim da je tako najjednostavnije? bez zirija ili slicnog. neka svako ima priliku sudjelovat u glasanju sto da ne :) a ne samo kao face modovii ili admini...mislim da svatko ima osjecaj sta je ljepa i zdrava biljka...

avg 2007.

pa moze i natjecanje najbolje bebe...znaci 2-3 nedjelje pa najboljeg muzjaka hehe i zenke itd
RedShAMBASADOR

avg 2007.

hahah a jooojjjj sada cemo komplicirati..:vb_whip: nagrada je jedna dakle treba biti natjecanje u jednom..ili beba ili majka ili otac...LOL tko ce to sve pofatat kada krene... ma kako hocete samo se dogovorite da to krene vise...jedva cekam da vidim sa cime ce se vutra clanovi pohvaliti:sun2:

avg 2007.

slazem se sa slo erom neka red odabere ziri pa da pocne glasovanje bas me zanima cija ce biti najbolja...ehehhehe...da je bilo najavljeno prije ovo natjecanje i ja bi sudjelovao...ali sada nazalost nista...nekom ce dobro doci onaj paket, pa nek natjecanje pocne...:)
SLO-EraLEGENDA

avg 2007.

Evo pa, da po nemo-otvorit u ja topic a vi smislite kako e glasanje te i.
gloss_zelenkyAMBASADOR

avg 2007.

Ovako bi trebala izgledati ta tema... Prvo naslov neki smislite...kakav ve odgovara. Zatim u tu temu svi natjecatelji stavljaju svoje fotke...i kad se stavi anketa za glasanje samo se po iste nepotrebni komentari, kod svakog posta (slike) se stave redni brojevi i ti brojevi idu na anketu! Pobjednik je onaj sa najviae glasova. Mislim da je tako najjednostavnije:sun2: Peace:maryjane:
ClarenceENTUZIJASTA

avg 2007.

tak nest bi bilo najbolje kontam, poseban topic sa pollom gdije lanovi mogu glasat i ostavljat komentare na svoje favorite...
PampersPOZNAVALAC

avg 2007.

I de ubacite nagradnu igru za glasace... Pobijednik dobije 5 sjemenki domaje koja pobijedi, nebi forsirao s nagradnom igrom u kojoj pobijednik dobije mastan hed domaje pobijednika, jer to bi bilo lose za site. Al kako bi to bilo lijepo... eh...
SLO-EraLEGENDA

avg 2007.

nesto slabo ka ite fotke
bozgaLEGENDA

avg 2007.

Zvu i dobro! :icon_mrgreen: Boz:sun2:
kanabiodISTRAŽIVAČ

avg 2007.

samo napred i ilegalci su sa vama :sun2:
bongashLEGENDA

avg 2007.

Jel' mogu indoor uzgajiva i sudjelovati u kontestu ? ... i jel se pod domaju konta domaja kri~ana sa skunk #1 ? :sun2:
SLO-EraLEGENDA

avg 2007.

Pa meni to nije bas domaja-sto mi predstavlja genetiku koja se pusi generacijama bar nekoliko.... ali moramo to zajedno definisati

avg 2007.

U kategoriji domaje ostala mi je samo jedna devojcica, trenutno izgleda ovako.
NarquilaENTUZIJASTA

avg 2007.

Evo da se i ja malo "pohvalim" svojim ljepoticama Svi komentari dobro dosli:sun2:

avg 2007.

Ocigledno sativa. Jos jedno mesec dana pa moze da udje u konkurenciju. Hoce li biti sta od konkursa?

avg 2007.

bice bice....nego opet bilo bi lijepo da se moze dokazati da je ta bas tvoja....neki vutra znak ili slicno.
LucidDreamAMBASADOR

sep 2007.

Moze li da stoji npr. papir sa imenom pored biljke,ne pravim imenom nego nickom.
StonerLEGENDA

sep 2007.

autenti nost slika mora se nekako utvrditi da nebi bilo nekakvih "fejkanja" a kad smo ve kod toga to bi predlo~io da svi rade jer ja samo da znate pola toga ne vjerujem :icon_lol: tako da ...

sep 2007.

Jel' ovo OK za potvrdu autenticnosti?

sep 2007.

12.09.07.
SLO-EraLEGENDA

sep 2007.

nice nema sta

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se