VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojzaljvanje otopinom šumećih tableta(multivitamin)
LEGACY

zaljvanje otopinom šumećih tableta(multivitamin)

12 odgovora4,850 pregleda

jan 2007.

jel iko probao i jel se smije. za ovjeka su preporu ene 2 tablete dnevno. SASTAV: po tableti vitamin A 0.4mg vit b1 0.7mg vit b2 0.8mg vit b6 1.0mg vit b12 0.5mikrog vit c 30mg vit d3 2.5mikrog vit e 5.0mg kalcij-D- pantotenat 3.0mg niacin 9.0mg folna kiselina 100mikrog biotin 75mikrog kalcij 7.35g okus jagode isprika ak ovo ima negdje jer nisam mogao na hvala
growzillaISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Rade kupi vitamisnki preparat za biljke jer se radi o tome da vitamini moraju biti lako dostupni biljci za apsorpciju. Ta tableta izgleda da sadrzi vitamine u izvornom obliku za sto nisam siguran da biljka moze usvojiti.
InqAMBASADOR

jan 2007.

Imas djubriva obogacena sa vitaminima bas za biljke. Plantelina su cini mi se OK. Sta ako se biljkama na svidi jagoda...?
bongashLEGENDA

jan 2007.

Neko je vec pisao o tome na forumu, vutra sa okusom jagoda. Cini mi se da je pred kraj zaljevao sa aromom za kolace otopljenoj u vodi. Ko' voli nek' proba ... meni je dobra i bez "okusa".

jan 2007.

Mislim da je bolje zaljevati sa multivitaminskim sokom.`umea tableta i kad se rastopi i dalje aumi,ne znam zaato ali mislim da to i nije previae dobro za biljku,Probaj prvo na livadskoj travi hoce li sta uciniti.
GreenManAMBASADOR

jan 2007.

Sto se mene tice to je nepotrebno raditi.Dovoljna ti je kvalitetna prehrana i nemas problema.Sumece tablete se prave za ljudksu upotrebu kao i mlutlivitaminski napitci.A za biljke se koriste druge stvari.
outdor@cENTUZIJASTA

feb 2007.

.................jeli ko probo zaljevati tim sranjem?..........mislim da bi moglo upaliti!!.............

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se