VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojgreen-o-matic outdoor
LEGACY

green-o-matic outdoor

22 odgovora2,138 pregleda
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

eo nakon jedno tjedan dana sto su stajale u onim treset tabletama nisam imao mira i izvadio sam ih i stavio u vatu i proklijale su za 36h i u kalic, jedna je izbila, druga ce isto sad jos malo, viri malo iz zemlje... sad neznam kako ce biti jer je outdoor, ali mora bit ok :D ! eo slike stavim sutra dok poslikam to, neam fotic sada.... a pod dojmom sam neke dobre vutre :D stavio sam ih u kalic od 10l , jedna po kalicu naravno... to ce bit dosta je je ona af i raste do 60cm , jel ?
PuricaPOZNAVALAC

maj 2010.

Vise nego dovoljno 10 litara , ja isto sad krecem za koji dan par komada greena o matica indor i moguce ako nadjem koji plejs ubrzo par komada vani.
apbtISTRAŽIVAČ

maj 2010.

nego jesi mozda nasao negdje koliko bude g na jednom cca ? i jel i outdoor isto procvjeta tako brzo ?
PuricaPOZNAVALAC

jun 2010.

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=168659&page=2 Jos je kralj drza ga na cvjetanju na 12/12 mada je af , ocito je mora radi drugih biljki tako drzat.
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

imam problem s jednom, stara je sad oko 8dana i odjednom se ovako okrenila sta joj je ?

jun 2010.

Jesi siguran da nije izaala tako iskrivljena? Znaju iza i svakakve,ispravi se to ubrzo...
FlipsilonENTUZIJASTA

jun 2010.

Ne brini se mnogo, mislim da joj niata ne fali. Seam se kad mi jedna izaala sa samo jednim listom. Ta nije, i drugi je bio tu, ali je bio veliki svega 2-3mm, baa onako zakr~ljao. Posle 7-8 dana je sve bilo u fullu.
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

:) uhhh odmah ste mi popravili raspolozenje.. vidim i ja da biljci nista nefali, da je zdrava, samo me brinulo to sto tako listovi rastu... odlicno ako ce se ispravit ;) !
BjelacAMBASADOR

jun 2010.

ljuska od sjemenke to zna napravit, ili osteti list ili ga zaguzva... ti prvi listovi ce polije biti nebitni
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

kuzim kuzim... jos uvijek je ovakva, nije se ispravila !
BjelacAMBASADOR

jun 2010.

aj zvekni sliku. jel porasla il je ista? ako ti je kao i do sad te nije porasla onda je nesto drugo, te nema vze s liscem.... kako ce rasti tako ce ti pikat novi listovi koji ce bit veci i izgledat ce kao i svaki drugi list na vutri...
apbtISTRAŽIVAČ

jun 2010.

sluzbeno RIP ! jutros ju dosao pogledat ona sva suha, objesila se..... eto ode i jedina od tih sto sam imao......

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se