LEGACY
par pitanja - need help !
16 odgovora1,681 pregleda
Cro_grow
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
Cro_growISTRAŽIVAČ
sep 2010.
sep 2010.#1
ovako zanima me preventivno
ime bi bilo najbolje poprskat biljku protiv crvia koji jedu cvijet ( nemojte samo rec neopetroid nevalja nista ) , DDT je odli
an ali prijatelj mi je malo posuja po biljci za par dana osjemenila se puno a FEMka je
2. pitanje vrijeme cvijetanja blueberrija na nekim stranicama sam vidija 6-7 tjedana dok je na nekim 10-11 , sad ata je tu istina
zbog specifi
nih uvjeta u dalmaciji mislim da ce biti potrebno malo manje za suaenje nego na drugim mjestima ( bura suho vrime )
3 .pitanje . kako kvalitetno osuait(curing) i zapakirat da mogu mirno otvorit za recimo pola godine i da bude ok
4. sunce u nas ju~nije ( mislim na odnos balkan-NL ) pa one procjene end of flowering mid-end of october za nas se produ~ajavu joa viae poato u njih pad sunca je vidljiviji nego u nas?
molim adekvatnu pomo , hvala :pat:
CAM
ENTUZIJASTA561 REP90%
→ Poznavalac
CAMENTUZIJASTA
sep 2010.
sep 2010.#2
Jel ti zajebajea ljude ha, DDT je odli
an jesi ti malo prespavao na biologiji , jedna od najkancerogenijih tvari tebi je dobra .....
uzmi ovaj http://hr.unichem.si/?tpl=produkt&pid=1379 i prestani ~alit ...fotorazgradiv je za 2 tjedna
Sulundar
AMBASADOR4.374 REP82%
→ Legenda
SulundarAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#3
3.
- susenje 10-15dana,
- susenje u papirnoj kesi sa provetravanjem nekoliko dana
-curing u najlon kesi sa provetravanjem 15 dana
-curing u tegli sa provetravanjem 15 dana
...i onda moze da stoji dok ne potrosis..god,dve,tri.
Cro_grow
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
Cro_growISTRAŽIVAČ
sep 2010.
sep 2010.#4
odma sam bija sumnji
av ata se ti
e toga ddt-a , a kad sam ga vidija na djelu postalo mi je jasnije ( nakon 30 sekundi ata sam posuja po sajtu doslovno sam cuja skakavce kako luduju hahah , mravi ostaju na mistu mrtvi kao i sve drugo ata , hoda , gmi~e , ali ka~em ti to je jebeno preotrovno i JA TO OSOBNO ne koristim to mi je prijateljeva opcija
Anyway hvala na tom linku mislim da je to ok , sad samo triba vidit ti ga ima kupit na brzaka
@ Sulundar hvala , tako nekako e i bit
NoTrippin
AMBASADOR1.958 REP13%
→ Legenda
NoTrippinAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#5
Sve te procjene o trajanju cvitanja ata moa vidit u opisu sorte su u principu zaqrac,
jer niko ne uzgaja autdor na istom mistu i svima traje druga
ije, tako da zaebi to ata
piae i beri kad sazrije svojom procjenom.Neki mali mikroskop (bar20x) bi ti dobro doaa.
A za suaenje ti u dalmaciji ;) traje 5,6,7 dana(ovisi koliko su debeli badovi) dok se ne
uje krc
kad slomia gran
icu, iza toga 2 dana u akartoce i odma u tegle ali ne pripunit ih nego do 3 kvarta.
I onda sljedi laenje jaja.Svaki dan ispraznia tegle i pustia da se zra
e dok ne izaberea cvit i zamotaa
trubu, onda vratia sve nazad u tegle i tako 10ak dana a nakon toga samo izvu
ea cvit, ne tribaa viae
luftat nego samo budea baja i na ljetnom povjetarcu...:leafblunt:
...ladia brate mili jaja :thumb:
Cro_grow
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
Cro_grow
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
Cro_grow
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
Cro_growISTRAŽIVAČ
sep 2010.
sep 2010.#9
14. Bez ponude/potra~nje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama joa uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt odr~ali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tra~iti prodaju ili razmenu bilo
ega ato je ilegalno u bar jednoj od dr~ava bivae Jugoslavije, po
evai od semenki Marihuane pa do Marihuane ve spremne za konzumiranje.
Skreemo vam pa~nju da je strogo zabranjeno obraati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uklju
ujui i Marihuanu) i ukoliko tako neato uradite mo~ete i najverovatnije ete biti trajno banovani.
Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se mo~ete obratiti naaim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost.
molim administraciju da mi ree kako sam prekraija pravilnik , hvala
sep 2010.
1 / 9
sep 2010.
sep 2010.