VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojpar pitanja - need help !
LEGACY

par pitanja - need help !

16 odgovora1,681 pregleda
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

ovako zanima me preventivno ime bi bilo najbolje poprskat biljku protiv crvia koji jedu cvijet ( nemojte samo rec neopetroid nevalja nista ) , DDT je odli an ali prijatelj mi je malo posuja po biljci za par dana osjemenila se puno a FEMka je 2. pitanje vrijeme cvijetanja blueberrija na nekim stranicama sam vidija 6-7 tjedana dok je na nekim 10-11 , sad ata je tu istina zbog specifi nih uvjeta u dalmaciji mislim da ce biti potrebno malo manje za suaenje nego na drugim mjestima ( bura suho vrime ) 3 .pitanje . kako kvalitetno osuait(curing) i zapakirat da mogu mirno otvorit za recimo pola godine i da bude ok 4. sunce u nas ju~nije ( mislim na odnos balkan-NL ) pa one procjene end of flowering mid-end of october za nas se produ~ajavu joa viae poato u njih pad sunca je vidljiviji nego u nas? molim adekvatnu pomo , hvala :pat:
CAMENTUZIJASTA

sep 2010.

Jel ti zajebajea ljude ha, DDT je odli an jesi ti malo prespavao na biologiji , jedna od najkancerogenijih tvari tebi je dobra ..... uzmi ovaj http://hr.unichem.si/?tpl=produkt&pid=1379 i prestani ~alit ...fotorazgradiv je za 2 tjedna
SulundarAMBASADOR

sep 2010.

3. - susenje 10-15dana, - susenje u papirnoj kesi sa provetravanjem nekoliko dana -curing u najlon kesi sa provetravanjem 15 dana -curing u tegli sa provetravanjem 15 dana ...i onda moze da stoji dok ne potrosis..god,dve,tri.
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

odma sam bija sumnji av ata se ti e toga ddt-a , a kad sam ga vidija na djelu postalo mi je jasnije ( nakon 30 sekundi ata sam posuja po sajtu doslovno sam cuja skakavce kako luduju hahah , mravi ostaju na mistu mrtvi kao i sve drugo ata , hoda , gmi~e , ali ka~em ti to je jebeno preotrovno i JA TO OSOBNO ne koristim to mi je prijateljeva opcija Anyway hvala na tom linku mislim da je to ok , sad samo triba vidit ti ga ima kupit na brzaka @ Sulundar hvala , tako nekako e i bit
NoTrippinAMBASADOR

sep 2010.

Sve te procjene o trajanju cvitanja ata moa vidit u opisu sorte su u principu zaqrac, jer niko ne uzgaja autdor na istom mistu i svima traje druga ije, tako da zaebi to ata piae i beri kad sazrije svojom procjenom.Neki mali mikroskop (bar20x) bi ti dobro doaa. A za suaenje ti u dalmaciji ;) traje 5,6,7 dana(ovisi koliko su debeli badovi) dok se ne uje krc kad slomia gran icu, iza toga 2 dana u akartoce i odma u tegle ali ne pripunit ih nego do 3 kvarta. I onda sljedi laenje jaja.Svaki dan ispraznia tegle i pustia da se zra e dok ne izaberea cvit i zamotaa trubu, onda vratia sve nazad u tegle i tako 10ak dana a nakon toga samo izvu ea cvit, ne tribaa viae luftat nego samo budea baja i na ljetnom povjetarcu...:leafblunt: ...ladia brate mili jaja :thumb:
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

to sam tija ut hvala :) , btw pm

sep 2010.

Rep+ za najbolje instrukcije ikad:))
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

je stvarno ovik zna ata je , je evo mu i od mene repka
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

14. Bez ponude/potra~nje ilegalnih proizvoda Marihuana u ex-YU zemljama joa uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt odr~ali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tra~iti prodaju ili razmenu bilo ega ato je ilegalno u bar jednoj od dr~ava bivae Jugoslavije, po evai od semenki Marihuane pa do Marihuane ve spremne za konzumiranje. Skreemo vam pa~nju da je strogo zabranjeno obraati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uklju ujui i Marihuanu) i ukoliko tako neato uradite mo~ete i najverovatnije ete biti trajno banovani. Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se mo~ete obratiti naaim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost. molim administraciju da mi ree kako sam prekraija pravilnik , hvala

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se