VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojdomaja09 slike
LEGACY

domaja09 slike

28 odgovora1,791 pregleda
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

nastavak.....
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

[bez sadržaja]
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

[bez sadržaja]
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

eto tak!pa ono vjerujem,da i nije tak lose poato-mi je ovo bio prvi grow uopste:icon_lol:!!!!!!

jan 2010.

Za zimski grow dobro je proslo....salim se naravno.
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

ma ja bio vise neg zadovoljan,do drugog outdoora ja sam miran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!neg imam video,jel ista stvar kao kod slika?moze ko pomo?

jan 2010.

http://tinypic.com/ Samo odaberi opciju video ... Uploadaj i onda kopi paste link ... Inae domaja je do jaja !
FukmondoAMBASADOR

jan 2010.

zrna rekorder/ka-:) ma nu ove biljoze su daleko do kraja,kad ce nus proizvod:icon_lol:
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

View My Video thanks HazeSeeker,joa jednom!!!!a sta re,kad e proljee!!!!!!!!!!!!!uzitak
MeskalitoLEGENDA

jan 2010.

Hehe ,imaces i za dve godine . Dobar posao , imas dosta vrsta tamo . Mozda sledeci put da ih malo razredis zbog sigurnosti
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

ma,nema brige posto zivim u fukojebini!!!!!!a sta se ticalo mjesta naso sam idealno mjesto,tak da nisam imo beda.sikara,stelja od 2metra.i da se sku~imo nije komercijala,sve to moje,samo moje!!!yes yes:icon_lol::icon_lol:
upitnik???LEGENDA

jan 2010.

Brale svaka ast za biljke.... Pozicija ti je idealna a vidim ima i zemlje kako treba.. ****r si ti i dobro si to uradio ako ti je prvi put hehehe Nisko raslinje kao kupina i dra a pa i ostali nametnici po prirodi sli ni njima su idealni da se sakrije marica . Probaj sljedeu turu kad budea radio negdje zabosti izmeu kojeg kamena recimo pa vidi kako se te ponaaaju za razliku od ovih koje su imale ljepo zemlje. Ja iz iskustva znam da budu bolje biljoze koji je razlog tom baa neznam milsim da je radi vrine od kamena ljeti pa utje e tako na biljku,smjeano mo~da zvu i ali ima neato.... Sretno ubudue !!!!
zrnaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

zanimljivo...,a slusaj kopao sam rupe u zemlji,doma sam mjeaao kupovnu zemlju sa stiropolom i sitnim pjeskom,sve to nosio na sajt,a sadio sam na sajtu sve,poceo u 5mj,zavrsio u 6mj',a imao sam kad su na kraju sve procvjetale,oko 60%muaki biljoza.
Naj-hajISTRAŽIVAČ

mar 2010.

svaka cast... svidja mi se... daj mi samo molim te reci omjer kollko je uspjelo? s obzirom na kolicinu sjemena, neproklijalog, muskog itd... da znam kolko poprilici trebam stavit na klijanje da mi ispadne 10ak ~enskih

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se