VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojprvi grow
LEGACY

prvi grow

18 odgovora1,409 pregleda

jun 2013.

pozdrav ovako imam posaeni prvi grow outdoor..biljke su prije 2 mjeseca bile presaene iz tegle van u jednu krasnu aumicu..bile su kojih 10-15 cm visoke..od njih 9 presaenih primilo se njih 6 koje su sad negdje visoke od 1.m - 1.20m. zemlju sam prije presaivanja pomijeaao s humusom i pognojio..sad me zanima par stvari?? 1. dali su biljke dosta razvijene?? 2. imaju oko 9 sati direktne sun eve svjetlosti..dali je to dovoljno ? 3. jedna stabiljka od ostalih viaa za kojih 30 cm, postoji mogunost da bude muaka?jer sjemenke sam skupil od kvalitetnijih trava, nisu feminizirane 4. s kim da ih zaatitim od insekata? a da je ato prirodnije.. biljke stvarno lijepo izgledaju pa se nadam da e bit neato od toga..

jun 2013.

Ja bih rekao da na veinu tvojih pitanja moa nai odgovore po forumu, uz pisanje bitno je i itati. Al evo da ti skratim muke: 1. mo~e biti visina i 2 metra a da ima svega par listova, tako da bez slike je teako rei. 2. da dovoljno je 9 sati. 3. nemora to zna iti ako je vialja ili ni~a da e biti muaka, to ea tek saznati kad doe u predcvijetanje, dotle strpljenja. 4. ako ea prirodni insekticid onda upotrijebi neat od: bazga, kopriva, lovor, ru~marin, metvica, menta, kopar, komora , crni i zeleni papar, ribane chili papricice, bijeli luk, divlji luk, masla ak, lavanda, kadulja...itd...itd.. (ata imaa od toga natopi 30 sati u vodi, procjedi, malo razrijedia sa vodom i udri u svakodnevno apricanje).
kutijeENTUZIJASTA

jun 2013.

1. Neznan 2. Dasta 3. Postoji 4. Bio killer
roki69ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Kolike visine moraju biti biljke da su spremne za topiranje?? Prvi mi je grow pa neznam!!
CreativeLEGENDA

jun 2013.

preporuca se ne prije cetvrte interode.

jun 2013.

Zanima me dali bi mogao sada da posadim biljku posto je vec skoro 7 mjesec?

jun 2013.

ma mo~ea.. ali ovakvin pitanjima nije misto u dnevnicima.

jun 2013.

kaj velite??

jun 2013.

Vidi se da u~ivaju. Lijepe su nema ata :thumb: Dr~i ih na oku ato se ti e spolova, mogle bi se lagano po eti izjaanjavati.

jul 2013.

jel se mo~e iz ovoga vidjeti dal je muako ili ~ensko :

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se