LEGACY
prvi grow
18 odgovora1,409 pregleda
23 REP46%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#1
pozdrav
ovako imam posaeni prvi grow outdoor..biljke su prije 2 mjeseca bile presaene iz tegle van u jednu krasnu aumicu..bile su kojih 10-15 cm visoke..od njih 9 presaenih primilo se njih 6 koje su sad negdje visoke od 1.m - 1.20m. zemlju sam prije presaivanja pomijeaao s humusom i pognojio..sad me zanima par stvari??
1. dali su biljke dosta razvijene??
2. imaju oko 9 sati direktne sun
eve svjetlosti..dali je to dovoljno ?
3. jedna stabiljka od ostalih viaa za kojih 30 cm, postoji mogunost da bude muaka?jer sjemenke sam skupil od kvalitetnijih trava, nisu feminizirane
4. s kim da ih zaatitim od insekata? a da je ato prirodnije..
biljke stvarno lijepo izgledaju pa se nadam da e bit neato od toga..
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#2
Ja bih rekao da na veinu tvojih pitanja moa nai odgovore po forumu, uz pisanje bitno je i
itati. Al evo da ti skratim muke:
1. mo~e biti visina i 2 metra a da ima svega par listova, tako da bez slike je teako rei.
2. da dovoljno je 9 sati.
3. nemora to zna
iti ako je vialja ili ni~a da e biti muaka, to ea tek saznati kad doe u predcvijetanje, dotle strpljenja.
4. ako ea prirodni insekticid onda upotrijebi neat od: bazga, kopriva, lovor, ru~marin, metvica, menta, kopar, komora
, crni i zeleni papar, ribane chili papricice, bijeli luk, divlji luk, masla
ak, lavanda, kadulja...itd...itd.. (ata imaa od toga natopi 30 sati u vodi, procjedi, malo razrijedia sa vodom i udri u svakodnevno apricanje).
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
23 REP46%
→ Istraživač
23 REP46%
→ Istraživač
jun 2013.
1 / 10
jun 2013.
jul 2013.