VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojJel' kasno?
LEGACY

Jel' kasno?

46 odgovora2,938 pregleda

jun 2010.

Pozdrav, evo krenuo sam u svoj prvi (1.) grow. Samo neznam da li je kasno jer je danas 25. 06, dan postaje sve krai, zato ce biljka krenuti cvjetati i nece biti dovoljno dugo u stanju vegetacije da naraste malo. Zasad imam jednu bilj icu vani, jos uvijek je u aai kad malo oja a presadit cu je u zemlju. Jos dvije imam u aai koje ce tek izrasti. Evo slikano danas: http://img63.imageshack.us/i/dsc00376y.jpg/ u usporedbi s mojim prstom: http://img341.imageshack.us/i/dsc00378lj.jpg/
cmfsrleISTRAŽIVAČ

jun 2010.

chisto sumljam da cesh neshto mnogo da dobijesh , jer biljke (barem u mom sluchaju ) do 30 cm rastu fucking sporo , a posle kao poludele :) valjda dok im ojacha koren ili shta vec :)
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

jun 2010.

Poprilicno si zakasnio....ali ako bude punooo sunca :sun2:....mozda neceg i bude :)....evo mojih damica ...--- i ja malo kasnim..ali ti malo vise-..hehe...neka ti je sa srecom:cow_yellow: http://img189.imageshack.us/img189/5440/slika0055.jpg http://img708.imageshack.us/img708/8996/slika0054.jpg http://img707.imageshack.us/img707/6203/slika0053d.jpg sad su i jos vece jer slike su stare 3 dana :=)

jun 2010.

a sunca ce valjda biti, mjesto je odli no, sunce pr~i od izlaska do zalaska :sun2: . XxFiAdRoxX tvoje su prekrasne samo nek rastu, i nisi puno zakasnio vidis da su dosta velike a sto mislite od oka kolko se moze dobiti suhog iz jedne biljke koja je ovako kasno posaena? 10? 20? 1500? xD
euforijaAMBASADOR

jun 2010.

nemoj gledat na to suvo neg ih sto vise zasadi i bit ce fino kak god...
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

jun 2010.

A cuj ikica.....kolicinski ce bit dobro ako se te sunce posluzi:sun2:....i ako se ti jako jebeno potrudis oko biljke.....:watchplant: ....samo pazi da te niko ne prokuzi i ti si na miru...hehe.. :181:
bozgaLEGENDA

jun 2010.

Baa me zanima kaj bude od ovih malih biljoza tek su proklijale...

jun 2010.

jebiga ima josh tu vege za odradit , al ove godine kazu kasni vrijeme,kuruza ce mj dana kasnit........................stignu one jos narast.Ja imam par onakvih ko ti xxfiadroxx sam su moje malo gushce................. kolko ti je to burke staro?
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

jun 2010.

Da...da---to vrijeme je i mene sjebalo....a sad imaju oko mjesec i koji dan http://img824.imageshack.us/img824/967/imgp3603.mp4
desperadosISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Euforija ti dobro kaze,posadi ih sto vise,lijepo ih pripazi pa ce biti za zapaliti,ali neocekuj previse

jun 2010.

fiadro ljepo si ti to odradio.............................ubacicu i ja koju sliku il video,trenutno neam kamere na mobu..........recesija brate ;)...........imas ti tu dost svjetla,cini mi se mracno,a i izduzile su ti se.......samo naprijed a ti ikica samo sunce,sunce,sunce......................izvadi to iz casa i zasto ti je tak malo zemlje u njima, rubovi ti rade sjenu

jul 2010.

Evo ja opet imam novo pitanje. ovak, idem redit neki fua daleko od doma i necu moc zaljevat biljku. nece me biti kojih 10-15 dana i neznam sta da radim sad. posao nemogu odgodit i nemam kome ostavit biljku da ju zaljeva jer nikome ko zivi blizu ne vjerujem, a onima kojima vjerujem nemogu ostavit biljku jer daleko zive i neznaju di je biljka posaena. Kako onda da ocuvam vlagu tih 10ak dana da mi miljenica ne uvene. }ao mi je da uvene jer ljepo raste i baa mi je prirasla srcu jer je ostala samo ta jedna i to mi je prva bilj ica koju sam posadio u zivotu. Ostala mi je samo jedna od 3, ove dvije su se posuaile iako su imale vode i sunca, uginule su par dana nakon sto sam ih presadio iz caaa u zemlju. Ljudi pomagajete hitno je!
bozgaLEGENDA

jul 2010.

Ako su ti biljke male i nemaju dovoljno dobro razvijen korijen to ti je banana... Moraju imati veliki korijen da bi mogle pre~ivjet suau. Da si ih dovoljno rano posadio, ne bi ih trebao ni zalijevat osim u slu aju ekstremne suae... Probaj stavit nekog liaa, sijena, mal a oko biljke da atiti od isuaivanja i dobro zalij prije nego odea. JEdino tak. Sretno
zuz1AMBASADOR

jul 2010.

Evo da ne otvaram novu temu neka mi netko kaze ima li teoretske sanse da sada posadim 2-3 sjeme i zasadim ih u manju casicu i nakon mjesec dana odrezem onaj par listova svakoj i dobijem znaci 6 biljcica i presadim tako svih 6 u velike zdjele(pitare) da svaka ima svoj..recite mi jel u necemu grjesim osim sto sam se kasno sjetio posaditi ih..inace jel moj plan ok?Hoce li prezivjeti one nakon sto ih odrezem?
trq7ENTUZIJASTA

jul 2010.

mislim da si ih kasno posadio,jer biljke vec sad ulazeu cvjetanje....nemoj rezat biljkama dok su male lisce,,,neces dobit nista s tim...neces dobit 6 biljcica ako ih odrezes nego vise vrhova na svakoj.. ajde ih ti posadi ako imas uvjete, da te ne skuze,jjer sad ce ti tesko stici izrast toliko da budu cvjetovi gotovi,do zime...ali bar ces malo ucit na njima i znat za sljdecu sezonu... ako mozes indoor to ti je uvijek opcija.u svako doba god pzz i sretno
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

jul 2010.

Bas tako....sve ti je objasnjeno u postu....sad ti jedno preostaje indoor ako si u mogucnosti...nis od outdoora do sljedece godine :) I ikica ....jesu li zive dame.. :)
zuz1AMBASADOR

jul 2010.

nazalost nisam u mogucnosti za indoor,a ovo za rezanje sam tek sad shvatio,znaci taj dio koji se odreze se baci,a ne zasadi jer ce bez tog vrha biljka imati vise vrhova sto znaci vise i cvjetova,jel dobro mislim? Mislim da cu ipak sad posaditi outdoor ali ne u zemlju nego u neku vecu saksiju i ja cu je uzdrzavati a od prirode ce samo imati svjetlo :) Znam da najvjerojatnije nece uspjeti i zavrsiti fazu cvjetanja ali kao sto kazes bar cu imati vise iskustva za sljedecu sezonu koju jedva cekam :D
SiDAMBASADOR

jul 2010.

dada, dobro mislia, ali da si shvatio, NISI.... ne re~ea ju odmah, kaj ti je... mora narasti bar 20-ak cm i to minimalno... nemoj ti niata rezati, nego ju samo posadi i gledaj u nju kako raste i NE DIRAJ... prosurfaj po forumu, imaa razne stvari, LST, Topping..... ove godine niata od plodova, posadi samo da vidia kako funkcionira... sretno!
zuz1AMBASADOR

jul 2010.

aha toga sam i ja svjestan da ove godine niata od plodova,hocu li onda bar moci hasish neki napraviti heheh? a to za rezanje sam citao u nekoj sticky temi ja mislim o vegetaciji i svjetanje i pise da se odreze treci par listova nakon sto narastu 3 para listova..
euforijaAMBASADOR

jul 2010.

pa moze se rezat i nakon prvih pravih listova, po meni i najucinkovitije... ja posadio prije par dana i to mi jos nije bila zadnja tura.. jos bar tjedan dana se sadi heheh ne vidim kak mi moze stetit i kak nebi nis od toga bilo.. sunce pravo udara!
zuz1AMBASADOR

jul 2010.

tako je volim optimizam :) ako nista jel bi se mogao hasish napravit od listova? I jos nesto,gdje bi bilo najbolje nabavit sjeme nezelim nista posebno aromatski ni nista takvo samo da imam sto pusiti,jel mislite da mi je najlakse uzet od nekog dilera u kojeg kupujem travu ili ima neki drugi bolji nacin?Kako vi inace nabavljate sjemenje??
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

jul 2010.

Mozes napravit buble hashis od trimovanih listova...oni koji su prekriveni kristalima....ili mozes sa Butanom napravit Ulje i duvat ga... "Kako vi inace nabavljate sjemenje" EDIT:Neko uzme od dilera....ili iz buste od trave koja mu se svidjela kad je pusio.... a imas dobru online stranicu na kojoj mozes narucit sjemenke... pogledaj XxUniCode4EvErxX PEACE
zuz1AMBASADOR

jul 2010.

mislim da cu sada ipak zasaditi tako da uzmem od trave koji sam pusio...nema smisla kupovati kvalitetno sjemenje sa ove stranice ako sanse nisu bas velike da uspije..kad doe nova sezona za saditi onda mozda narucim nekoliko komada. :)
SvetilistPOZNAVALAC

jul 2010.

e kad bi mogao nabavia neku auto sortu vjerojatno bi zavraila kad bi do kraja mjeseca niknula iz zemlje

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se