VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojKoliko jos do zetve
LEGACY

Koliko jos do zetve

44 odgovora3,332 pregleda

sep 2009.

http://img10.imageshack.us/img10/3963/10092009170.jpg http://img179.imageshack.us/img179/2708/10092009167.jpg http://img246.imageshack.us/img246/3051/10092009171.jpg http://img246.imageshack.us/img246/6642/10092009174.jpg Evo biljoze koje su posadene u 4 mj, bile su unutra,pa vani sada do kraja, evo dlacice su vec vecinom smede ,pognjojene su zadnji puta prije dva tjedna, molio bi vas ako bi mi tko mogao reci(iako su slike malo mutne) koliko da ih jos drzim
ecoAMBASADOR

sep 2009.

sljedeci vikend uzmi kombajn i pici..lol poz..

sep 2009.

slijedeci tjedan kazes, zahvaljujem na odg pozz
ZonoMAMBASADOR

sep 2009.

A u P.M koliko se iznerviram kad vidim da su nekom biljke pred kraj pocetkom septembra,vec godinama pokusavam da nabodem koja iz uvoza cveta tako rano kod nas i nikako da ubodem.Reci mi molim te jel znas sta si posadio ili neko unknown seme?

sep 2009.

domacica ,inace moj prvi grow, ali bile su proklicale vec krajem 4 mj, i drzao sam ih unutra i onda van, tako da sam u 5 mj vec bio u velikom plusu,ali bilo je ulozeno puno truda,ljubavi i zrtve za to,neki dan ubrao mali head, ma nema do osjecaja kad znas da je tvoje
i mene zanima kad da iz vadim iz zemlje ??? slike sutra...
evo i kad da ju cupam van??
TarkiPOZNAVALAC

sep 2009.

Opipaj vrh rukama. Stisni ga. Ako je tvrd, spremo je za berbu. Ako je onako mekan, zna i ko da stia ea spu~vu, nemoj. Ja bih reko da joa nije spremno, jer listovi nisu po eli ~utjeti.. to je isto jedan od pokazatelja, makar, to mo~e samo po sebi zna iti milju razli itih stvari... P. S. Pazi da ti kombajn to ne pobere :D

sep 2009.

novi sam na sajtu imam problem imam biljku radi dobro ali mirise na mentol kamilicu neznam ni ja hedove kao da nema probo sam taj kraj koji de bi hed trebao da bude i radi ali sta je to to nikad nisam imao? svaka rec bi dobro dosla
Teglica_UnkaAMBASADOR

sep 2009.

stani zar lisze ne pocinje da zuti kada biljka pojede sve sto ima? ako je tako kakve veze to ima onda sa krajem
TarkiPOZNAVALAC

sep 2009.

Evo, stao sam :D Da, po inje ~utjeti kad pojede ve ata ima.. Ali, da, po inje i ~utjeti i pri kraju njezinog ~ivotnog ciklusa.. Biljka si brije: "Joj, cvjetam ve 6-7-8 tjedana, ve je vani malo hladnije, sunca je sve manje... Dosadno mi je.. ato da radim?? Hmmm... gle, vid ove listove, koji e mi oni qrac? ionako su mi sjemenke u budovima.. Pa da, vidi fakat.. mogla bi izvui svu hranu iz njih.. i joa se zdebljati.. tako e moja djeca biti sigurnija.. Da, da.. idem se ja dodatno hraniti iz listova.. I biti krma etina.. ko jebe celulit, ionako e me ovaj mamlaz popuaiti uskoro" Pitaj svoju biljku ak mi ne vjerujea, rei e ti isto ato i ove moje meni. pis :)
Teglica_UnkaAMBASADOR

sep 2009.

a sta ako je djubreno pre par dana? dali ce u tom slucaju zuteti a ?
krasta-zgPOZNAVALAC

sep 2009.

Pa neces ju gnojit par dana prije berbe
Teglica_UnkaAMBASADOR

sep 2009.

a kad je berba krasto?
krasta-zgPOZNAVALAC

sep 2009.

Kad gro~e zamiriae :)
znaci da jos sacekam koji tjedan....bojim se da ju ne mazne marz....neznas od ovog vremena sta moze biti....
ecoAMBASADOR

sep 2009.

nemas frke prezivit ce ona koj mraz..bolje pusti da fino szrije
GrassyISTRAŽIVAČ

sep 2009.

Interesiraju me vasa iskustva da li je bolje susiti je sa korijenom ili ne, ili grane odvojene od stabljike suaiti... Pozz...
koliko jos do berbe....kad ??
cijela stabljika sa korjenom:sun2:
big buddhaISTRAŽIVAČ

sep 2009.

jao goks brate, to je prefino, ja bi si jaja odrezo ako bi je obro prije mraza, ostavi je prjatelju da ju sfuri mraz i vidit ces hedova masnih, ja bi vam rado uploudo svoje himalayice gold al strah me pokazivat, majke mi :)
Kushonja O.GAMBASADOR

sep 2009.

do berbe .... kupi mikroskop ! Odokativno 2-3 tjedna , a mozes i odma ...ovis kaki hAj volia--- Ako vise volia da te zakuca za kau i da se u bunilu pokuaavaa di i oti po neato za popit onda ostavi jos koji tjedan ...ne e bit mraza sigurno do sredine 10. ili po etka 11. Ako volia onaj bezmozges filing tj. da ti wuwa lupa utuke po malom mozgu onda mozes i odma brat !!! Samo jedAN i mozda najvazniji savjet svima vama novacima ... nemojte ju puait zelenu !!!! Samo bacate taj dragocjeni dim u vjetar ... posuaite ju do kraja ...po mogu nosti neka odle~i u staklenkama 2-3 tjedana uz dnevno podrigivanje stakleniki ... i onda kao somelje u~ivajte u plodu svoga rada i ekanja ... Shema sa mikrovalnom je GRJEH !
SiDAMBASADOR

sep 2009.

upaj to i pali gens :icon_lol::pat:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se