VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojPrvi GroW, pomozite dobri ljudi! :-/
LEGACY

Prvi GroW, pomozite dobri ljudi! :-/

24 odgovora1,640 pregleda

jul 2013.

Ovako drugari,reaio sam da se oprobam!?:| Skupljao sam najbolje seme(po meni) iz d~id~a koje sam srivo, itao dosta po forumu,edukovao se od vas-unapred hvala- posadio sam njih 17,ima ve 3meseca! Greaku koju sam napravio je to,ato sam ih sve posadio u veliko korito,i naravno odlagao presaivanje sve do ve eras!:-( Imam pitanje,poato su korovi bili jaki,dosta sam kidao kako bi odvojio jedne od drugih,interesuje me da li im ima spasa,i o tome sam itao na forumu,i uo da se situacija sredi,ali opet lakae e valjda da mi bude kad mi neko od vas ka~e! koliko vidim,najvei mi problem predstavlja kako prepoznati muako-~ensko,pa bih voleo neko da prati situaciju od iskusnih! sutra slike nabacujem! hvala,forum je bolesno dobar! B-)

jul 2013.

neka ce se vec primiti, ako nisi jako razje*** koren...a mozda i vecina... aj cekamo fotke, sretan grow i nema sta da ti bude problem oko polova, sve je objasnjeno https://www.vutra.org/topic/73-prepoznavanje-muske-i-zenske-biljke/

jul 2013.

Lepo objaanjeno! Na oko mi lako deluje,videemo na delu!B-) hvala na podraci!

jul 2013.

ve kad je tako,ja ne bi razdvajao korijenje jer je to gadan stres biljci,ve bi ekao da poka~u spol..pa onda samo sasjekao muake...ionako si pogrijeaio u startu

jul 2013.

bit ce sve u redu..

jul 2013.

To sam i hteo,nego opet moji tripovi koje sam ve naveo(prepoznavanje pola) su me naterali da tako postupim! Nadam se najboljem,samo da ih sve ne izgubim:'(! tnx!
thc bossAMBASADOR

jul 2013.

neko pravilo kod voarstva,a time bi moglo se primjenit i za maru, je da ako idea presaivat i time oatetia korjen, da trebaa onda i odrezat par grana, najbolje donjih ili prorijedit, jer biljka viae nema tu mo da to odr~ava s manjim korjenom. (mjesta reza zaatititi voarskim voskom) Ako se ima para kupuje se neki od preparata Hesi rot complex ili AN voodo juice za br~i rast nove korjenove mase.
RubinstajnENTUZIJASTA

jul 2013.

Ako ti se ne daje kea za Woodoo Juice i ostale fensi stvari za razvoj korena uzmi Slavol,litar je oko 400din a pomoi e im da se oporave i razviju koren.

jul 2013.

hvala drugari,kupicu neato sigurno sutra! Ju e pre presadjivanja sam ih polio plantela-svetom,danas sam na brzinu svratio na kate i video na svakoj po makar jedan zuckasti list!?:| pretpostavljam da je od djubriva,ali nisam preterao=10ml+2l vode i svih 17 pomalo zalio? m?:-/ (uskoro slike,jurnjava na 100 strane!B-)

jul 2013.

:signs046:
roki69ISTRAŽIVAČ

avg 2013.

biljke mi nemaju nikakve simtome osim sto su malog rasta,mozda jhe je do sorte jer posadjene su oko 10.6. listovi tamno zeleni i sve je u redu samo sto su jako niskog rasta?? moze mala pomoc?? sta treba??

avg 2013.

Koje sjeme, koja sorta, jel znaa? Vjerovatno neka lowrider sorta. Nemoa ti tu niata napraviti, sve je to genetika.

avg 2013.

roki, zalutao si u tudju temu i postavio pitanje bez pratece fotke, postoje teme za ovakva pitanja, a o problemima (ako su to kod tebe probemi) smo vec pricali, da uz sto bolji opis traze i patece fotke

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se