LEGACY
Susenje biljaka outdoor da li je moguce?
30 odgovora4,362 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
sep 2018.
sep 2018.#1
Drugari nisam znao gde da pitam pa sam zato otvorio novu temu. ako smeta premestite je gde spada
Pitanje je sledece: da li je moguce i na koji nacin napraviti nesto improvizovano da se biljke suse tamo gde su i rasle? iz odredjenih razloga mora tako. tipa da se napravi sator neki od vojnih satorskih krila ili tako nesto? problem plus blizu je reka pa je vlaga sada u jesen velika u to sam siguran. ako neko ima ideju kako izvesti bio bih zahvalan
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
sep 2018.
sep 2018.#3
ljepo ovo izgleda opa cupa samo neznam koliko bi tu robe zdravo izaalo kod njega, pored rijeke, brate vlaga je da rastu gljive a ne pljesanj...
mo~da na nekoj vjetrometini ide ovako, ali i u pustinji po noi vlaga pada, i ata se deaava s cviem, pa krene bu...
mo~da da ih mo~e nave
er pokrivat da neupijaju rosu...
bogami zadatak za heroje, osuai vani u jesen cvie...
sretno
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
Budfield
ZMAJ32.106 REP
BudfieldZMAJ
sep 2018.
sep 2018.#6
23,6% postotak propadanja.
`alim se. Otrimaj moma
ki detaljno i posluaaj opine slike odozgo. Ri~a dobro upija vlagu pa mo~ea s njom posolit budovinu i umjeaat. Otresi staru i zamjeni s novom ri~om svaki 2. dan. Ne zayebavam, koristi se ri~a i kad se smo
i elektronika.
NewPlayer
ZMAJ18.617 REP
NewPlayerZMAJ
sep 2018.
sep 2018.#7
Ovo s rizom je dobra ideja. Uzmes 6 kolceva i zabodes u zemlju, preko njih mrezicu i fino poredas budove, i iznad toga zastitis s necim zbog sunca haha
Ja isto razmisljam kako cu ih susiti. Pod kojim se uvijetima najbolje osusi? Cuo sam da je bolje kad se sporije susi.. Jel ima netko neku ideju osim tavana?
0 REP0%
→ Istraživač
sep 2018.
sep 2018.#8
sve ja to imam u glavi brate nego opet ponavljam velika je vlaga od reke. da li bi mogli nekako da se oni ventovi od kompa nabudze na akumulator da ih goni i koliko bi dugo mogao da ih goni? tipa napravim sator od vojnih cirada i jedan upuh jedan ispuh
Herb Gardener
ZMAJ35.724 REP
Herb GardenerZMAJ
sep 2018.
sep 2018.#9
Eto da se nadjem u takvoj situaciji, potrpao bih sve u papirne kese i sklonio nedje na suvo.. Poslije nekoliko dana u tegle.. :razvaljen::
.i.
ZMAJ27.266 REP
.i.ZMAJ
sep 2018.
sep 2018.#10
Poka
ia sve na granu, cca 1,5 m od zemlje i preko grane nabacia neku ceradu protiv vlage i kiae, za 3-5 dana sve u tegle i problem rjeaen
lioling27
ISTRAŽIVAČ91 REP27%
→ Entuzijasta
lioling27ISTRAŽIVAČ
okt 2020.
okt 2020.#11
Moguce je, ja sam napravio malu susaru pored sajta i sakrio je s granjem. Sve super, samo je veliki problem vlaga i prozracnost, a najveci od svih koji se i meni dogodio, netko je pronasao site i ispraznio mi susaru sa jack hererima 9
Susenje je najbolje obaviti pod nadzorom, ovo na siteu i u sumi ostaviti kao zadnju opciju
Dollarrs
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
tocc
ENTUZIJASTA203 REP1%
→ Poznavalac
toccENTUZIJASTA
okt 2021.
okt 2021.#13
50-60%vlage I 15-20°c susenje je u mraku jer terpeni I trichomi degradiraju na suncu.
Grona
ZMAJ15.076 REP
GronaZMAJ
okt 2021.
okt 2021.#15
Namjestia vlagu i temperaturu u aumi, priguaia sunce na par dana i tegle od gline ispeces, na licu mjesta. Sve bio-organic-raw...
Terpena i trichoma k'o u pri
i! Out je jednostavna stvar, ne?
;) :respect:
maška
ZMAJ39.622 REP
maškaZMAJ
jul 2022.
jul 2022.#16
Evo ga i mojih automata.. Sušim outdoor pošto je ljeti zbog diskrecije nemoguće sušiti u kući di inače sušim na jesen.
Nikad nisam imao problema sa ovim načinom sušenja.
Umotam u papirnate vreće od hrane za kokoše npr. i špagom objesim za ovaj bor. Naravno, probijem nekoliko rupa radi cirkulacije zraka. Ispod ovog bora je temperatura 22°C max i stoje tako već peti dan i još nisu suhe. Tako da mislim da je ovo ok metoda ako ste prisiljeni sušiti vanka i ako ste u mogućnosti imati ovakve uvjete. Da napomenem da postoji mogućnost buba i napasnika ali još nisam imao takav slučaj.
🔒 Ova tema je zaključana
sep 2018.
1 / 16
sep 2018.
jul 2022.