VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojSadnja outdoor CBD sada (kraj 08. mj) - preporuka
LEGACY

Sadnja outdoor CBD sada (kraj 08. mj) - preporuka

40 odgovora2,379 pregleda
hal9000ENTUZIJASTA

avg 2018.

posadio thc i cbd. thc negdje u 3.mj. a cbd krajem 4. thc niknulo i sve 5, cbd 10 cm i ni makac. nastavio bih sa cbd, no ne znam ima li smisla sada iata po eti uzgajati. isklju ivo outdoor! ina e, mo~e li se mijeaati thc i cbd da se dobije odreeni omjer? imam npr jako thc bez cbd i jaki cbd bez thc, pola jednog i pola drugog pa dobijem 1:1 thc:cbd ? savjet? previae thc imam a nula cbd.

avg 2018.

nemo~e sada nikako viae auma zazeleniti
hal9000ENTUZIJASTA

avg 2018.

molim za savjet - koji cbd sada posaditi. joa uvijek je toplo, ali baa da je mikrovalna - nije!

avg 2018.

Sad ti je najbolje kupus posaditi.:rofl:

avg 2018.

Pa evo ti poviae odgovor :rofl: Kasno je sad za sadit u outdoru :djede:
DvolicniLEGENDA

avg 2018.

samo rokaj! cbd shark shock
AtoxLEGENDA

avg 2018.

Fem biljku ne mozes nikako.. Automatik, hm, ne znam bas ali sa obzirom da sad slabije ima sunca, krecu kise jos malo, pitanje je da li ce to da izgura i koliko ce da izgura..

avg 2018.

drug, proslo je vreme za saditi outdoor ove godine. probaj to da shvatis i kreni na vreme naredne godine
hal9000ENTUZIJASTA

avg 2018.

krenuo. niklo 10 cm i stalo. mislio neato ateka, sad e to, a ono niata. proala baba s kola ima. nego, vrijedi li ono 50:50 thc:cbd?
Minja3LEGENDA

avg 2018.

Ko e tebe razumeti ... mi ovde ne sadimo thc i cbd .. ovo ato si ti napisao - to ti je ko da posadia malo krofni i malo pez bombona pa mi da te savetujemo dal da ru kaa pola pola ... ili ata si ve planirao ...

avg 2018.

jedino si zaboravio napisati za sta ti uopste treba odnos 1:1. to je kombinacija za medicinsku upotrebu kanabisa al ti nisi spomenuo neku problematiku
hal9000ENTUZIJASTA

avg 2018.

mda... optimalno je ato tra~im 1:20 thc:cbd. da, trebam medicinsku sa omjerima koje ja odaberem. nikako nai baa 1:20 ili ato ve trebaa pa pitam mo~e li se mijeaati ful cbd i ful thc u masenim omjerima. hebiga, 10g thc:20g cbd=1:2...
PrculaAMBASADOR

avg 2018.

Koji ti je to apotekar prepisao omjer 1:20 thc:cbd ? :rasta:
hal9000ENTUZIJASTA

avg 2018.

apotekari ne ~ele pri ati o thc. klasi an omjer za boleatinu
hazeriZMAJ

avg 2018.

https://en.seedfinder.eu/strain-info/Candida/Medical_Marijuana_Genetics/ https://en.seedfinder.eu/strain-info/Dinamed_CBD/Dinafem/ https://en.seedfinder.eu/strain-info/Nightingale/Medical_Marijuana_Genetics/ 10 g thc-a-200gr cbd-a--1-20 thc-cbd ..ili 1 gr thc-a-20 gr cbd-a--1-20 thc-cbd

avg 2018.

Pozdrav ekipa moze li se izgurat par automatika do 11.mjeseca

avg 2018.

do 11og ne moze, al da beres u drugoj polovini 11 moze ako vreme posluzi

avg 2018.

Hvala puno tako sam i mislio gotovi bi bili do pola 11og naravno ako vrijeme posluzi Isplati se probati

avg 2018.

Cheese automatik od dinafema, ono sto ti trazis.. :)

avg 2018.

Vec imam sjemenke na klijanju

sep 2018.

Kupi od fast bud-a girl scout cocys auto i imas omjer 22thc/0.6cbd i tako ti je najlakaa,i napisi koji strein od cbd el industrijska mozda?? Kako VenlonNl kaze nijednu vise ne mozes saditi vani osim ako nemas greenhouse,ali ima vrsta Royal highnes medical od Royal quin seed koja ima omjer thc15,a cbd14. ,A ovo sto ti radia po meni je nepotrebno,osim ako ne eksperimentiras,ili Scharlote web's 27 cbd i metnes u pljugu pola pola isto tako i ulje.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se