VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojgrowerski ptsp?
LEGACY

growerski ptsp?

34 odgovora2,362 pregleda
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

poprili no sam siguran da imam growerski ptsp , dali netko od iskusnih outdoorera mo~e malo podjelit iskustva s menon i pokuaat mi pomo?
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

bye the way plantela ili cvetal ?
Z&NZMAJ

sep 2010.

Prije svega,koristi edit opciju,ne moraa post za postom. Drugo,tema je nejasnog naslova i pitanje je dosta nejasno postavljeno,ali koliko sam shvatio,imaa dilemu koje gnojivo upotrijebiti.Od ova dva navedena,ja bih odabrao plantelu,meutim,ima i drugih vrlo dobrih i pristupa nih gnojiva na tr~iatu. Nisam outdoor grower,ali koliko se sjeam,tvoje biljke nisu posaene u zemlju direkt,nego su u nekim velikim posudama,tako da je slina situacija kao i indoor ato se toga tie. Ja osobno koristim composana tekue gnojivo sa guanom i izuzetno sam zadovoljan,iako je to viae kao "univerzalno" gnojivo,a tebi bi trebalo za cvjetanje ako se ne varam.Imaa i Hesi gnojiva u nekoliko web shopova sa ovih naaih prostora za naru it,ali ne smijem reklamirati (probaj na Pot Spot-u).Ja ih nisam koristio,ali prema iskustvima drugih i iskusnijih growera,to su gnojiva koja su mo~da i najbolja opcija za ovu naau svrhu (nemoj me sad dr~at za rije hehe).
SuperAngelPOZNAVALAC

sep 2010.

Mislim da svaki grower koji ima malo soli u glavi ima growerski ptsp. Kako se bli~i kraj sezone stres raste, berba mi je najgora, pa prijenos do doma sve te mokre ganje... u~as. Borim se s tim tako da se trudim oko sigurnosti i to me smiruje malo ;) Plantela
PuricaPOZNAVALAC

sep 2010.

Ja iman totalni growerski ptsp , di god prolazin autom ili negdi idem , cim vidim dobar sumarak neki , komad brda ili tako nesto , sve vidim i odma govorin ala sta bi odi bilo dobro zasadit..i tako stalno to svaki dan... btw plantanela
SiDAMBASADOR

sep 2010.

growerski PTSP :icon_lol: Plantella! outdoor, makar uzmi u obzir ovo ato ti je rekao kolega zlo&naopako, ako si u mogu nosti ciljaj na bolja i kvalitetnija gnojiva... ali poato radia outdoor Plantella e odradit svoje, u odli nom izdanju! outdoor ne zahtjeva prili no gnojenje, priroda vodi ra una o tome, to je samo tvoj izbor, meni je ovo sada prvi grow nakon puno odraenih na koji sam bacio prihranu, tako da se oko toga nemoraa zabrinjavat! 48 biljaka, malo puno, kaj ne?
euforijaAMBASADOR

sep 2010.

hehe nema nam pomoci! i bolje da smo oboljeli kak i pise superangel jer je dost toga u igri.. dok sam bio danas na sajtu cuo sam odjednom ko da 2 psa njuse uokolo negde po grmlju.. tolko sam se scimo "drotova" da su mi se ruke tresle desetak mina posle tog.. na kraju su to samo patke preletavale, al identican zvuk.. svaki aum me cima a i sve daljim rutama dolazim do sajta.. jos se i pregledava teren detaljno okolo naokolo prije neg dodem do cura.. hehe al isplatit ce se to uskoro
zuz1AMBASADOR

sep 2010.

Evo ovo je tek moj prvi grow i vjerojatno i ja imam growerski ptsp..od kad sam posadio outdoor prije jedno mjesec i pol dana ja sam od tada SVAKI DAN bio na sajtu,nista me nije moglo omesti.Znam da to nije dobro i radi sigurnosti i svega ali ja sam svaki dan bio barem jednom na sajtu.A o zvukovima i auanjevima da je govorim,jezivo
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

hvala de ki puno ste mi pomogli zna i nisam sam u tome :) , ali idemo nema predaje pobjeda je NA`A !!!!
GreenGOPOZNAVALAC

maj 2011.

mene zanima kako se rijesiti tog ptspa.. jucer sam dozivio pravi sok. idem sa sajta po putu i negdje 200m dalje na parkiralistu vidim policijski auto okrenut prema meni :S ali sad si mislim nema sanse da su me vidjeli na sajtu jer je udaljen 2 km, znaci mogli su me vidjet jedino negdje na 1/4 puta, ali ne znam strah me.. ali kad bi isli traziti imali bi veliku povrsinu grmlja, sikare i trnja za prekopat da nadu. nemam pojma sta da radim :(
rockerboyAMBASADOR

maj 2011.

Jesi nosio hampere i druge neke stvari, koje sluze uzgajanju neceg? :)
GreenGOPOZNAVALAC

maj 2011.

nisam, samo sam setao psa :)
bacalulaISTRAŽIVAČ

maj 2011.

svaki grower mora imati u glavi da mora biti maximalno oprezan 5-6 miseci i svatiti to ka obavezu i truditi se sto vise i biti pametniji i razmisljati uvik korak unaprid i to je jedini nacin da se grow dovede do kraja ....mozda san offtop ali mi je doslo da recen sto mi je na pameti sada..pozz svima...
Dr GrowENTUZIJASTA

maj 2011.

panika je gadna stvar-najgore je kad preraste u paranoju ja sam se uvijek tjeaio da muriju boli Q.... za mene i mojih par biljkica koja sam im ja stavka u ~ivotu
xxrobixxAMBASADOR

maj 2011.

Ja na svoj sajt isto idem bez ikakve pomisli na iata loae. Siguran sam u sebe i svjestan sam toga ato radim. Ne volim kad netko stvara paniku, odmah svima padne raspolo~enje. ;)
DževadISTRAŽIVAČ

maj 2011.

word up, sal~em se u potpunosti
rockerboyAMBASADOR

maj 2011.

onda nemas frke, al nemoj uvijek istim putem ic do sajta.
GreenGOPOZNAVALAC

maj 2011.

sad sam ih presadio na "sigurniju" lokaciju i mislim da sad nece bit problema btw hvala vam puno ^^

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se