LEGACY
ja imam problem sa kišom
14 odgovora1,320 pregleda
37 REP74%
→ Istraživač
sep 2012.
sep 2012.#1
ljevala je ovih dana sve mi je biljke posavijala,sad kud moram sjei kolce da ih pove~em,vjerovatno u time sjebati i korjen,tu me joa mu
i mogu li vrhovi nakon puno kiae po
eti trunuti dok su joa na biljci
Blade
ZMAJ23.847 REP
BladeZMAJ
sep 2012.
sep 2012.#2
Neznam sta da ti ka~em...brate mili zabi kolce gdje mo~ea i apagom pove~i biljke...pitaj mater kako to radi s paradajzom....vrhovi mogu trunut ali ne zbog kiae nego nametnika ili bolesti....ti si prvi outdoor grower koji se ~ali sto pada kiaa...lol
Pablo Escobar
ENTUZIJASTA305 REP26%
→ Poznavalac
Pablo EscobarENTUZIJASTA
sep 2012.
sep 2012.#3
Preberi biljku malo ne mo~e trunit od kiae pa to je biljka kiaa mo~e samo pomoi najvise sumnjam u gusjenice sad ne znam ata bi moglo biti al najviae sumnjam u gusjenice jer ja,a i drugi imaju problema s njima u zadnje vrijeme
Pappi
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
2 REP4%
→ Istraživač
sep 2012.
sep 2012.#5
samo lagano nogom stisni zemlju oko korijena da ju utisnea.....jer kad ti vijetar savine biljku ,posto je zemlja meka izvuce lagano korijen iz zemlje,,,,i lagano ju stresi da vodu stresea s hedova ....zavezes s apagom( u Osmicu) i to je tooo.......
nevalja
ENTUZIJASTA276 REP19%
→ Poznavalac
nevaljaENTUZIJASTA
sep 2012.
sep 2012.#6
Iz licnog iskustva ti mogu reci da je kisa pred kraj (na pola)cvetanja tvoj neprijatelj...!!? Pitate se zasto? Evo sledece je u pitanju. hedovi se nakupe vode i kada pocne ponovo sunce da sija oni se podpare i pocnu budjati dok su na biljci, resenje je da odes posle kise i protreses grane i istreses malo vodu iz hedova i problem resen. Nadam se da sam pomogao, pozdrav.
37 REP74%
→ Istraživač
sep 2012.
sep 2012.#7
ljudi hvala na svemu,neznam zaato ali kod mene nema ni gusjenica ni pu~eva,nikakve bolesti nisam do~ivio ko njih od po
etka sadnje tj.3mjeseca,bacio aaku sjemenki u ubar,nakon dva tjedna izabrao desetak,pola su se pojavile kao muake,procvale su krajem 8.mjeseca,moram ih ostavit joa 20tak dana u zemlji a dolazi kiano razdoblje
sep 2012.
1 / 8
sep 2012.
sep 2012.