VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojprvi grow
LEGACY

prvi grow

20 odgovora1,722 pregleda
ajzak43ISTRAŽIVAČ

okt 2014.

pozdrav svima,nadam se da mi necete izbrisati temu,znaci odlucio sam zasaditi vani u 4.mjesecu sljedece godine. planiram nabaviti sjeme koje nije skupo (koliko para toliko i muzike) jer mi je prvi puta a i plus (znam da se to nikome ne svidja)ali planiram zasaditi i nakon par mjeseci samo "obrati" kolike su mi sanse da uspije,dali je nekome uspjelo da nije hodao oko nje,koliko bi na kraju mogao dobiti,barem 20g?jer cu biti u inozemstvu pa stvarno nisam u mogucnosti. koliko sjemenki mi treba za 3-4 biljke? mnogi ce reci nemoj ni saditi ako se neces brinuti ali eto,moj plan je takav,pa molim malo pomoci. HVALA
TarzanZMAJ

okt 2014.

najvaznije ti je naci dobar i siguran sajt, kupis si 5-10 fem. sjemenki i odnjegujes ih prvih 20 dana, poslije ih nosis na sajt presaditi, ako imas dobru zemlju moze odma u nju, a mozes i kupiti gotove supstrate (jos bolja opcija) pa presadis biljke i zalijes.. uzmi si neku indicu il indicu dominant da bude malo ranije gotova, a mozes probati i sa automaticima (ima ih koji su gotovi za 2 i po-3mj) naravno da je moguce da to uspije, pogotovo ako se dobro pripremis.. ja sam svoje nesto malo presadivao i to je to.. vise nista oko njih nisam dirao, same rastu.. jedino ih dodem poslikati :) ali naravno sto ih vise mazis i pazis bolji su i rezultati ;) isto koliko ti treba jaja za 3-4 jaja na oko :)
ajzak43ISTRAŽIVAČ

okt 2014.

tarzane stvarno hvala na brzom odgovoru,i na savjetima.jedva cekam proljece :)
GagibaAMBASADOR

okt 2014.

Koliko treba semenki za 3-4 biljke? Ja bih probao sa jednom semenkom... ;)
StipeZMAJ

okt 2014.

kolko sam ja shvatio on planira i pita za gerila grow. piknut u zemlju i doc kad je berba. znaci 2 puta ukupno odlazak na sajt. mislim za takav nacin sadnje treba ic na malo vise od 3-4 sjemenke. Eventualno sto Cili kaze, 2-3 placa pa na svaki plac 2-3-4-5-6 biljaka
ajzak43ISTRAŽIVAČ

okt 2014.

svi savjeti su dobridosli ;) a koliko bi mogao imat na kraju otprilike s obzirom na ne-njegu tijekom growa?
StipeZMAJ

okt 2014.

pa to ni chuck norris nezna. neznas ni koja sorta ni kolko bi sadio ni koliko bi uspjelo njih. mos posadit 15kom i na kraju da ti sve propadne...a moze bit i da sve uspiju. ne razmisljaj o kolicini. razmisljaj da bude uspjesno i sigurno ;)
t@maraZMAJ

okt 2014.

Stipe mo~e i od tih 15 biti samo jedna cura a onda jao se njoj :) Sorry ajzak morala sam :) ali pogledaj si malo dnevnike uzgoja pa e ti sve biti jasnije.Nemo~ea to znat nikad a na takav na in pogotovo!
ajzak43ISTRAŽIVAČ

okt 2014.

kolika je cijena feminiziranih automatika?
TarzanZMAJ

okt 2014.

ovisi kojih.. mozes i po komadu kupit, ja sam 3 blue mammotha platio 150kn, poslat cu ti sad link u inbox odakle mozes naruciti

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se