VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojPitanje!
LEGACY

Pitanje!

56 odgovora2,219 pregleda

jul 2011.

Buduci da znam da na pitanje koje zelim postavit nikako nemogu dobit odgovor a to je kolko velik mi moze biti urod tj. kolko gramam mogu dobit po biljci? pa cu pitati vas kolki je vama bio urod za vanjske uzgajiva e i kolko su te biljke imale direktnog suncevog svjetla ....? I da to sam pitanje vec trazio po forumu al ga nisam naso.... tnx!:)
SenzaPietaPOZNAVALAC

jul 2011.

Ako je pitanje za vanske uzgajivace,bice da si posadio vani zar ne? Malo me buni onda to oko direktnog svetla,pa nisi ih valjda sadio u nekoj tami :) Btw kolicina zavisi dosta od tebe samg,kako je budes uzgajao,gnojio,pazio,mazio itd...

jul 2011.

ja sam ih posadio van,i mislim kolko sunca su vase imale moje imaju oko 5,6 sati direktnog sunca ...

jul 2011.

Malo,definitivno!

jul 2011.

ako je moguce recite kolko ste vi imali pod slicnim uvjetima i biljke su domace frend koji mi ih je dao kaze da su tigrice...tj.frend od kojeg sam kupio...:P
xxrobixxAMBASADOR

jul 2011.

Ja ti javim kad uberem. Al' ima do toga joa dosta. Imaju cca 8-10h sunca na dan. ;)

jul 2011.

moze moze al sto se tice 5-6sati nissam ziher jer nikad bas nisam pogledao ujutro kad im sunce pocne dolazit mislim svjetla ima cijeli dan al direktnog kad bas vidis da sunce tuce po biljkama to nezz mislim da ima 5-6 sati al mozda ima i vise i ja vama definitivno javim kolko bude bilo al kak je putnik reko ima jos dosssta vremena prije berbe ;)
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

kod svakog ti kolicina varira, sve je ovisno o uvjetima za rast biljke, pri cemu mislim na svijetlo, tlo, zalijevanje, stetocine, gnjojenje, itd. Zato ti nitko ne mo~e dati to an odgovor.

jul 2011.

Pitanje je cista hipotetika. Meni uvek bude manje nego sto se nadam ;)

jul 2011.

ma znam sve da mi nemozete dat tocan odgovor pa me zanimalo u prosjeku kolko ste vi dobili po biljci recimo prosle ili pretprosle godine......
Dr GrowENTUZIJASTA

jul 2011.

Uvijeti su naravno bitni ali po meni je bitnija sorta vuje,koliko sam shvatio ti imaa neku domaju?Ako dostigne nekih 1.5m mislim da bi 100g suhog mogao dobiti.Ja sadim kupljeno sijeme uvijek na istom sajtu sa istim uvijetima a urod mi varira od 100 do 300g ovisi o sorti!

jul 2011.

ok to me vise manje zanimalo hvala dr grow :D e ljudi jel zna neko nesto spreju ''doping'' reko mi je frend da taj sprej pojacava potentnost biljke ili neke tak...nezz pa ako neko zna ako mu se da nek malo objasni kakav je to sprej dal je to dobro ili lose...sve kaj zna o njemu tnx :)
SekachAMBASADOR

jul 2011.

...

jul 2011.

shvacam -.- :DDDDDDDDDDDD al to nisam ja reko nego frend tako da ja samo prenosim njegove rijeci :DDDDDD
MeskalitoLEGENDA

jul 2011.

Svako je odgovoran za svoje postupke ! Mi smo protiv prskanja biljoza bilo kakvom hemijom ...
MoxENTUZIJASTA

jul 2011.

koristi ociju EDIT(ne piai post za postom) i nemoj postavljat glupa pitanja :D Ako sadia za sebe, onda trebaa biti budala apricat s bilo kakvim otrovima, + ovo tvoje ispitivanje o koli ini.....sve mi nekak prestaje mirisat na ljubav prema vutri, a sve viae zaudara na komercijalu...

jul 2011.

imam 3 biljke kakva komercijala sta ti pricas ...? samo se nadam da ce mi bitbarem 2 zenske :DDDDD
gargamelPOZNAVALAC

jul 2011.

ja sam uvjeren da ljudi koji se danas bave komercijalom znaju bolje od ovog. bar zelim vjerovat u to. pa hebem mu sve, to je unosan posao, da se bar malo potrudit.. a burger je vjerojatno samo junfer sa prvim biljkama na putu, pa masta o bar po kile marsovske vu, a nema bolje od "spricane".. zasto te mrzi EDIT?

jul 2011.

kaj ste vi ludi kakve kile o cemu vi ja priznajem ovo mi je prvi outdoor citam sam ovaj forum vec 5 mj. ja se nadam da cu dobit 200gr da netrebam stalno kupovat jer nea se stalno para a ovak necu morat neko vrijeme ***at se oko toga..i znat cu od kud je a za ono kaj sam pito pito sam bas zato kaj nezzz kaj je to dal je to cista kemija ili sta........
MeskalitoLEGENDA

jul 2011.

Sve ok burger , samo si cuo nesto i nisi stvarno razmislio o tome ... Ne mastaj o kolicini , to zna da odvede u cudne smerove i baci po neku sliku ,tako najbolje mozes dobiti konkretne odgovore

jul 2011.

ako budem mogo stavit cu slike sigurno :)
He-ManLEGENDA

jul 2011.

I koristi EDIT, ne piai postove jedan za drugim. Da ne bude joa infractiona.
MoxENTUZIJASTA

jul 2011.

samo chill, laganini, i bez puno o ekivanja, jer vani svaata mo~e krenuti krivim putem... poslje domae i ne prskane vutre, shvatit ea razliku...nebo i zemlja+ finija je poato je tvoja... pred kraj dobar flush zlata vrijedi, a mi ~elimo kvalitetu a ne kvantitetu(ili barem ono izmeu :D) tako da ato manje kemije zavrai vu vutri bit e finija za konzumaciju pogledaj si dnevnike, i usporedi napredak biljke, i kak to sve izgleda i mogao bi dobit okvirno sliku uroda- i naravno dobit ea manje nego ata pri~eljkujea,jer su nam o i vee od guzice..hhh

jul 2011.

gnojil bum samo sa ovim kaj napravim trenutno radim gnojivo od banana i trenutno mi je jedna od biljka pod lst-om mogu rec da ljepo napreduje i zanima me sto se tice gustera jesu oni prijatelji ili ne i ako nisu kak da ih se rijesim....?

jul 2011.

evo par slika ovih moji biljcica jedna mi je trenutno u krcu pa me zanima dal je morem odma hititi ili znate mozda kaj joj je?evo dvije slike od nje :P : 1.ImageShack® - Online Photo and Video Hosting 2.ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

jul 2011.

vjerojatno samo prezalivaa... smanji malo dozu vode

jul 2011.

ok .. jako vjerojatno jer svaki dan zaljevam a ja budala mislio da premalo zaljevam.....

jul 2011.

Postoje li rupe na dnu tih kanturina? natopia cijelu zemlju, da procuri dolje. meni se ini kao da ih zalijea s 2dcl po sredini. Jao...

jul 2011.

ima rupa na dnu...kod svake ima :D ili rucno izradjena ili dosla s kantom :PPPP

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se