VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojKako da zastitim biljku od pljuska i grada
LEGACY

Kako da zastitim biljku od pljuska i grada

14 odgovora781 pregleda

apr 2024.

Zdravo svima nov sam pa ne umem bas da se snadjem hahah hteo bi sa vas pitam za jednu malu pomoc i neku ideju zasadio sam biljku napolju i sada ne mogu da je pomerim interesuje me kako da je zastitim od kise pljuska i grada posto sam slucajno pogledao provnozu vremena jel moze neka ideja hvala unapred.
5ARPOZNAVALAC

apr 2024.

Ja kupim rakete, vatrometa svakakvog pa pucam prije nevremena
siemprepositivoPOZNAVALAC

apr 2024.

Po meni se zato prognoze i prate, pa zato biljke drzim u saksijama posebno sada kada iduci tjedan najavljuju pad temperatura i kisu. Nisi se trebao pouzdati u par tjedana lijepog vremena, no mislim da neka prozirna vreäa moze spasiti stvar, a mozda pricam i gluposti. Kolika je biljka, moze neka slika
GroffAMBASADOR

apr 2024.

Tri do etiri kolca oko biljke i gore prive~i mre~u za zasjenu. Nije da se biljka nee smo iti no nee ih uniatiti tu a.

jul 2024.

Imam automata koji je pred kraj treba jos 7-8 dana do kraja a javljaju sutra neku straanu oluju da li je pametnije da ga skinem ranije zbog oluje ili da ga ostavim jos kolko treba i da se nadam da ga oluja nece sjebati puno

jul 2024.

@nikola1 pa ako ga skrai oluja, to je kao da si skinuo prakti no :) Mislim, nema neke razlike...ako ga razlupa mnogo, a ti skini, ako ne - nek gura joa dok mo~e
BizzzoZMAJ

jul 2024.

Koju biljku? :rasta:
ĆyroZMAJ

jul 2024.

Ja mislim da cu za prvu ruku otic na sajt i sam je drzat za grane da ne slomi kako sam krenuo bit ljen danas :razvaljen::

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se