VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojproblem miševi
LEGACY

problem miševi

14 odgovora1,912 pregleda
grassISTRAŽIVAČ

apr 2011.

pu~evi, skakavci itd su opasni dok je biljka joa mala. znadu je pojesti. al kad israste onda nema beda za njih. Onda nastupa vei atetnik, MI`!!! On je jeb... igra . preko ljeta kad su velike suae i kad miaevi nemaju vode i onda napadaju biljke.Ti ih zalivaa i u njima ima vode i onda doe mia i pregrize ti biljke. mo~ea ih ograditi ~icon al mia kad poludi on i ~icu pregrize. kako se zaatititi od njih? osim ato na sajt stavljaa otrov za miaeve. ima li joa koji na in?
SekachAMBASADOR

apr 2011.

Nabavi si zmiju... :icon_lol: Pojasni malo kako to stavljas otrov za miseve...jer ako ide direkt na zemlju neka supstanca, onda ti to ide direktno i u biljku... :S
DJFlyHighLEGENDA

apr 2011.

haha sigurno ne sprica s otrovom za miseve biljku... oko sajta je uredu postavit otrov, jos jedan savjet ti je stavit piljevinu oko biljke... nece ti preko toga ici...
ZOKIAMBASADOR

apr 2011.

sto nece mis preko piljevine da ide?
grassISTRAŽIVAČ

apr 2011.

Ne stavljan otrov ispod biljaka, nego okolo sajta tako da ih istrijebin ato je viae mogue u okolici sajta. i to je bolje pobacati otrov na sajt i prije nego ato zasadia biljke. a i posli isto stavljaa otrov. Ato za piljevinu prvi put ujen. probat emo i to da vidimo dali djeluje.
travarišISTRAŽIVAČ

apr 2011.

evo ja trujem sajt ima 3 tjedna pobaco valjda 3 kg paenice otrovne drugi tjedan ide presaivanje jer su biljke izrasle u ~eljenu veli inu... nadam se da sam sve potrovo u krugu 50-100m mada u joa lagano trovat..:banana::banana:gamad
gargamelPOZNAVALAC

apr 2011.

ja sam cuo da se piljevina stavlja za puzeve, kao slajdra pa nemoze preko.. a misa zivog nemozes sprijecit da dodje.. ide iznad ispod i kroz sve sta ti padne napamet....
grassISTRAŽIVAČ

apr 2011.

mia uvik nae put do biljke. meni je od ispod pregrizo kantu i kroz zemlju doaa do biljke. jer je gore bila zagraena. treba staviti dosta otrova na sajt. i mislin se bili bilo dobro postavljati oko sajta male aae pune vode zakopane u zemlju da mia mo~e lakae piti iz nje. tako da i ako doe mia da ima piti vode pa mo~da nee napadati biljke. jer on iz biljke cica samo vodu.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se