VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojRadoznalost
LEGACY

Radoznalost

10 odgovora1,426 pregleda
bok novi sam ovdje pa imam pra novih pitanja...ovako,,,,,HTIO BIH ZNATI MANE I PREDNOSTI RASTA BILJKE U GRMU,,ZNACI NA SVAKOJ LOKACIJI IH IMA PO PET KOMADA..PA ETO KRATKO AKO NEMKO MOZE MANE I PREDNOSTI RECI..HVALA UNAPRIJED
dr.greentumbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

rast biljke u grmu?? cek ti planiras posadit u grm O_o ?? malo pojasni molim te
ne sori krivo sam pojasnio..vec su izrasle jedna pored druge odmah...zanima me jel potrebno presadjivanje ili sta??jer nikad nisam presadjivao..
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2010.

Ako je vani bolje ne moj da im nebi korijen pokidan nego uzmi konop i svaku lagano na svoju stranu savij i tako uzgajaj dalje. Na i si na forumu o low stress trainingu (LST) i to primjeni
SiDAMBASADOR

maj 2010.

upravo to, jer biljke su sada vjerovatno (ato se da zaklju iti po tvojoj izjavi bez slika) dosta velike... nije sigurno presaivati, makar bilo bi bolje da su malo udaljenije jedna od druge... to si sve trebao pro itati prije nego si posadio, bilo bi ti puno lakae sve informacije o LST-u mo~ea na i ovdje: https://forums.vutra.org/content/120-Low-stress-treniranje-biljke-LST nemoj ih prekapati jer ea samo napraviti loau stvar, ostavi ih da rastu, poslije samo po upaj muake biljke, i vjerovatno ea dobiti malo na prostoru!! sretno !!
dr.greentumbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

da...i nikako ih ne topiraj, jer ce se rasirit bezveze :P

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se