epic fail.
Vutra će NIKNUTI uz min.dobre uslove,
RAST će kako-tako uz min. dobre uslove,
ali ti "dodatni uslovi" koji su za tebe "+ koji i ne mora biti značajan" su razlika između 50gr i 500gr. uroda na kraju.da ne pričam o potenciji,kakvoći,itd.
nego,lepo je da si takav mag gajenja,koji jednim potezom k'o gumicom,briše godine iskustva,ne samo ljudi na ovom forumu,već i sa raznoraznih foruma preko...pa,jbt,ljudi gaje DECENIJAMA na način koji odbacuješ-poklanjajući pažnju nekim stvarima koje ti odbacuješ,i sad ispada da je ceo svet lud,a ti jedini kompetentan.
mada,iskreno bih voleo da mi kažeš KOJI su to dodatni uslovi koji se mogu/i ne moraju ispoštovati...zaista me zanima
Ne budi bezobrazan,i pripazi malo na ton.Ako ti se ne sviđa način gajenja (iako ih ovde ima VIŠE od jednog,al' ajd')...extreman rezultat bez pažnje SIGURNO nećeš imati.a drugo,ŠTA očekuješ ti sad od nas? Da ti dignemo spomenik posle 2 threada,i bez slika? I posle ovakvih uvreda?
zašto bi IKO kačio slike da se takmiči sa tobom ? Nismo zato ovde.Ako ti je do upoređivanja,prošetaj dnevnicima,pa sam uporedi,stvarno ne vidim poentu toga da ti mi sad kaćimo slike ovde...
A da stvar bude smešnija,ložiš se da si grower i po,a ne znaš kako topirati biljku,ni kako se to zove in the first place ?!
mislim,stvarno....
troll allert....