LEGACY
Pozdrav...
14 odgovora2,041 pregleda
MasahikoKimura
ENTUZIJASTA220 REP5%
→ Poznavalac
MasahikoKimuraENTUZIJASTA
jul 2013.
jul 2013.#1
Ovako...
Ve neko vrijeme znam zapaliti joint s druatvom,i sve viae mi se svia,zatim sam po
eo googlati o marihuani i naaao sam mnoatvo zanimljivih informacija koje su me potaknule da posadim svoju prvu biljku.
Uzeo sam kantu i napunio je zemljom iz vrta,mislim da je ta zemlja dosta kvalitetna ali potrudit u se u
initi je ato boljom za rast biljke.Nakon toga sam uzeo sjemenke,i stavio ih da klijaju,zatim sam uzeo jedno sjeme i stavio na sredinu kante.
Biljka se oslobodila sjemena i pustila prve listove,meutim,ja sam htio samo probati sa sadnjom,niata ozbiljno,ali sada mi je do te biljke stalo viae nego do vlastitog psa :D uglavnom,dobro napreduje,zalijevam je dosta
esto i obilazim po 4-5 puta na dan,dobro je skrivena,ima jako puno svjetlosti i nadam se uspjehu.
sad me zanimaju neke stvari,znam da sigurno neete dobro prihvatiti ato sam upao ovako na forum i odmah otvorio temu,ali hvala vam unaprijed na pomoi.
zanima me slijedee : Jesam li ja kasno posadio tu biljku? ja mislim da jesam,i planiram nakon zavraetka 8. mjeseca biljku premjestiti u kuu,hoe li to biti dobar potez i hoe li biljka uginuti zbog aoka?
Ako bude muaka biljka,hou li je morati odstraniti? I zaato muake biljke nevaljaju,daju li one uope cvjetove?
Marihuana od koje sam uzeo sjeme bila je vrhunska,imala je jako dobar efekt.Ako moja biljka uspije, hoe li imati isti takav efekt ili slabiji?
Ako sam je posadio prije tjedan dana,kada bi proces cvjetanja trebao biti zavraen?
Hvala vam puno ljudi,pratit u vaa forum i dalje,i nadam se dobrom dru~enju.
0 REP0%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#2
Uf,uf koliko pitanja ti postavi...:-) najbolje jos malo ti prelistaj forum,i odgovori su tu...:-)
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#3
1. Nikada nije kasno
2. emu prebacivanje u kuu ? Tada biljka prakti
ki tek kree s pravim cvjetanjem. (osim ako je ne mislia u kui dr~ati u boksu ispod HPS lampe na 12/12)
3. Muaka biljka nema cvjetove ve ima
ahurice u kojima se nalazi polen s kojim se opraauje ~enska biljka. Muaku kada sku~ia kidaa odmah jer se ne mo~ea napuaiti od nje.
4. Ovisno koja je biljka opraaila tu tvoju biljku, ali da, efekt bi trebao biti na razini.
5. Cvjetanje zavraava u desetom mjesecu otprilike.
MasahikoKimura
ENTUZIJASTA220 REP5%
→ Poznavalac
jul 2013.
jul 2013.#4
zahvaljujem ti HE-MAN... :)
htio sam biljku premjestiti unutra jer me strah da e ju potui vremenske neprilike.
sad sam se malo razo
arao,sigurno je onda moja biljka muaka,kad u saznati je li muaka ili ~enska?
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#5
kako si se razocarao kada nije jos pocela cvjetat niti neznas dali je muska ili zenska :)
sanse su ti fifty fifty i ceakaj dok ne procvjeta i zenska ti imas pistile na pocetku cvjetanja a muski jaja !
jako lagano za otkrit :) imas po forumu, po googlu, samo upisi sta te zanima! npr... razlika izmedju muske i zenske biljke cannabisa ili difference between male and female plant of cannabis i nemozes fulat :)
peace out !
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#6
tokom 8 meseca krece cvetanje i tada ces saznati pol, a vremenskih neprilika se ne boj, znaju biljke kako da izadju na kraj sa tim ;) ajd sretno, drzim fige da bude cura
MasahikoKimura
ENTUZIJASTA220 REP5%
→ Poznavalac
jul 2013.
jul 2013.#7
okei,hvala na podraci,napravit u sve kako treba a ostalo e doi samo,nadam se :)
eeee i daa,ako sam ja posadio svoju biljku tek prije tjedan dana,hoe li ona po
eti cvjetati kasnije ili isto tokom 8 mjeseca?..znam da je pitanje malo
udno... :D
jul 2013.
1 / 8
jul 2013.
jul 2013.