LEGACY
Odsječena i opet raste?
24 odgovora1,818 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2011.
avg 2011.#1
imam jedan
ini se veliki problem napravio sam berbu..i odsjekao sam naravno sa pilom 5 cm od zemlje..i ostao je mali panj..ali iz toga panja nakon 4 dana je izaala klica wtff???????? ko kada odsje
ete drvo pa po
ne rasti grana iz njega..nemam na~alost jebeni foti
da vam ovo poka~emmmmmmmmmmmmm............JELI ITKO U POVJESTI OVO IMAO??? WTF????
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
MeskalitoLEGENDA
avg 2011.
avg 2011.#2
Kad hoces da sakrijes tragove growa onda iscupas i koren . Ovako , desava se
Parazyd
POZNAVALAC669 REP8%
→ Ambasador
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2011.
avg 2011.#4
ma neka ponovno raste tako i tako je skank...ODLIANN!!!.....AHHAHA..ovo je bolje od kloniranjaa!!
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
avg 2011.
avg 2011.#5
To je sasvim normalno,pogotovo kad je opet viae svjetla u odnosu na mrak.
PS:
Molim te pripazi na izra~avanje kako nebi bio sankcioniran,ok :)
Preporu
am da pro
itaa pravilnik,kako bi izbjegao eventualne neugodnosti.
Pozz :)
26 REP52%
→ Istraživač
avg 2011.
avg 2011.#6
pozz imam donekle slican problem ugl ispod lampe mi je uletio zrikavac ili skakavac ili nekakvo cudo zeleno i pred ocima mi zamlataro krilima nogama preko biljke i odrubio joj vrh a radi se o biljci staroj neki tjedan ili tako ono 7-8 cm 2 obla i 2 reckava poceo izlaziti iznutra onaj treci reckavi ugl stabljika je jos cvrsta pa ima li sanse da sta pljune iz stabljicice??
SenzaPieta
POZNAVALAC1.129 REP59%
→ Ambasador
SenzaPietaPOZNAVALAC
avg 2011.
avg 2011.#7
Brate ajde ti nama lepo postavi slike pa da svi znamo o cemu pricas,ovako nema smisla...
Nit slike boxa nit slike ovog problema,stvarno ne znam kako mislis da ti neko pomogne u pitanjima koje postavljas...
Enjoy
The
POZNAVALAC1.052 REP50%
→ Ambasador
ThePOZNAVALAC
avg 2011.
avg 2011.#8
@Beli
Stavljaj lepo tacke i zareze, ima sanse, malo teze ako ti je ostala samo stabljika, al vidis coveku je izasla...
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2011.
avg 2011.#9
senzapieta BEZ UVREDE -za box nisam stavio slike jer mi je prilikom buaenja odnosno zatezivanja pukla stranica......ako mi imaa za dati 1000 kuna.. za novo takvo debelo staklo vrlo radu
u staviti slike.... izgleda ko panj od drveta i ima malu sitnu gran
icu sa valjda malim sitnim listovima..... i ako o
ea slike daj mi foti
poaalji!!! JER GA NEMAMM!!!!!
zanima me kako je mogu
e da po
ne rasti ponovno? dali to zna
i da
e br~e rasti???? jer ima ve
pravi korijeni sustav!
pozz.ekipa.
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
avg 2011.
avg 2011.#10
Po
eti
e infrakcije za ovakve naslove...
Pomo, u~as, wtf, koji je ovo *****c, upomo mutant, hitno koja vrsta, koli
ina,ata da radim,umiru, qurac palac...
Jok.
iSensation
ZMAJ21.472 REP
iSensationZMAJ
avg 2011.
avg 2011.#11
Ima korijen, ali moras znati, ako ti je u tegli, da je ta zemlja jednom "jahana" :ridinghorse: i sumnjam da ce nesto kvalitetno ili extra brze izrasti iz toga... Nisam imao slucaj pa neznam, ali po zdravoj logici, tesko da ce biti nesto... pocet ce falit elementi i tako to...
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
avg 2011.
avg 2011.#12
Kako je mogue? A ne znam :)
Nee br~e rasti,a i born to be green ti je dobro odgovorio.
Moj savjet ti je da ju ili presadia u veu saksiju, ili da trimaa korijen. U biti, naj bolje bi bilo veu saksiju, jer rezanje korjena bi moglo biti previae stresno,ali ako ti je problem sa veom (puno veom) saksijom,tako ea naj bolje napraviti.
Etajglecha
AMBASADOR2.042 REP15%
→ Legenda
EtajglechaAMBASADOR
avg 2011.
avg 2011.#13
naravno da je moguce kad je nisi lepo isekao. verovatno ti je ostala prva ili druga internoda i kad si tom delu biljke dao svetlosti krenulo je. Nista ne logicno.
avg 2011.
1 / 13
avg 2011.
avg 2011.