LEGACY
Navodnjavanje kap po kap - outdoor
16 odgovora6,890 pregleda
34 REP68%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#1
Nisam naaao na stranicama pa molim je li netko koristio kap po kap navodnjavanje za vanjski uzgoj?
Imam biodinami
ki vrt sa razli
itim biljem i ove godine bih dodao joa neke biljke pa me zanima regulacija zalijevanja kod canabisa (regulator ima mogunost zalijevanja svakih 24, 36 ili 72 sata).
Mo~e li sativa pre~ivjeti ljetnu suau sa 20 minuta zalijevanja svakih 72 sata?
Imam joa jedno pitanje oko izbora sorte.
U vrtu uzgajam pardajz, krastavce i drugo sitno povre.
Vutru bih posadio u red gdje mi raste grah i kukuruz pa bih trebao preporuku za izbor sorte koja e visinom i bujnoau najbolje se uklopiti meu susjednim kukuruzom i mahunama?
Tnx in advance.
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#2
1. Da .
ak i nema potrebe za prekomjernim zaljevanjem ukoliko korjen ima dovoljno prostora za rast u dubinu . Moj outdoor je znao biti i do 14 dana bez zaljevanja .
2. Mislim da je bolje da ga uklopia meu raj
ice ... Bilo koja niska indika e biti ok za tebe , sative s malo viae i razgranatije od malih i kompaktnih indika .
34 REP68%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#3
Hvala na odgovoru.
Zna
i dovoljno je svakih 72 h po 15-20min kao i drugo povre u suanim mjesecima (kianica), ok?
Za uzgoj ne koristim nikakvo umjetno gnojivo niti ikakvu kemiijsku zaatitu. Ako se pojavi neki nametnik na povru, uniatim ga mehani
ki ili prskanjem sa koprivom koju uzgajam u vrtu. Sve biljke gnojim kompostom koji sam proizvodim a zemlju ne kopam nego pokrivam otkosima trave. Posjed je u primorskom kraju, na 600m/nad morem i okrenut jugoisto
no. Probati u istu tehniku primjeniti i na canabis pa vas izvjestit o rezultatima?
Idui tjedan idem po sjeme i nudi mi se : Bing Bang, The Church i AMS.
Ne mogu pronai koliko je intezivan miris ovih sorti i koliko rastu u visinu pa bih bio zahvalan za preporuku sorte?
Rado bih se i mijenjao s nekim tko ima nisku indijku ili bezmirisnu (dolaze mi gosti i ne bih htio da nanjuae u vrtu neato ato nije za njih):
Tnx.
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#4
Sve od 3 navedene su niske indike ... BB sam uzgajao i odli
an je , Churc je takoer super sorta za po
etak ...AMS nisam joa uzgajao .
http://www.youtube.com/watch?v=OU_AumSpfWs
http://www.youtube.com/watch?v=7h2BKfvYsNM&feature=related
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
mar 2010.
mar 2010.#5
Moj outdor je znao biti i do 60 dana bez zaljevanja.
Pardon, padala je kiaa.
Kakav god kap po kap slo~io, neea pretjerati s koli
inom vode jer NE MO}E`, osim ak hoea da odea u zatvor.
Tako da ljudi, najbolje napravit xperiment pa vidit kaj e se desiti, najgore ato e ti se desiti je da ea imati ogromnu biljku.
Zna i to biti problem, al to su slatke brige ;)
I majke mi ja bi najrae bano ova dva mutava Nizozemca s foruma, ljudi to je sve LA} I MARKETING NE TREBA VAM TO!!!!! (pogotovo tebi Haze)
Ak ve morate kupovati sjeme uzmite od mandale ili sensija il neke ne razvikane kue, bar imaju veu kvalitetu i ni~u cijenu a ovi se igraju boga s genetikom i mlate paru.
PS
Greg, preporu
am Maple leaf indicu od Sensija, to je nekadaanji bubblegum (ljubi
asta indica).
Orange Bud je isto super indica, e sad ne znam kako je ovi zovu, al ima za nabavit po 20 ojra.
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#6
Lakae mi je zaljepit klip , nego pri
at o BB i Churchu .... Doktor je pitao , ja sam odgovorio ... Opusti se ... Napravio sam ja temu o njima dvojici ....https://forums.vutra.org/threads/6443-Setting-the-record-straight?p=128921#post128921 tj . o Arjanu , Franco je ok tip ...
Samo udri doktore ...i dokumentiraj grow ako ti nije teako .
34 REP68%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#7
Hvala na odgovorima.
Moj motiv je doista istra~iva
ki ali ono ato se prodaje u zg i ri je obi
an porez na budale i nema veze sa veselom travkom iz srednjoakolskih dana. Nakon konzultacija sa aefom i pravnicom
ini se da u zbog rizika odustati od vlastitog uzgoja....
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
mar 2010.
mar 2010.#8
Ova tema vec postoji hihihi https://forums.vutra.org/threads/4907-Sistem-kap-po-kap
mar 2010.
1 / 9
mar 2010.
mar 2010.