VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojPrvi outdor, svaki help dobrodošao
LEGACY

Prvi outdor, svaki help dobrodošao

134 odgovora8,631 pregleda
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Dakle kao ato naslov govori ovo je prvi outdor mene i mog prijatelja, imamo oko 40 sjemenkica automatik-a i staviemo sve da klija.. Sajt nam je na brdu, nedaleko od mjesta gdje mi ~ivimo ( slike sajta idu za dan-dva) i kad ubacimo slike mo~e li koji savjet ata da radimo ? 1. Poato je to davno obraivano tlo, jako mekano pod nogom i extra zaklonjeno od obanskog putia velikim grmovima i stablima, i sa mnogo dnevne svjetlosti i sunca, zanima nas koliko bi sedmi no puta morali da zaljevamo, i uopate da brinemo o biljkama ? 2. Biljka je automatik, kako ona podnosi vanjsku klimu, smjenu dana i noi, koli inu vode i sunca, i od 40 sjemenki koliko mo~emo o ekivati muakih a koliko ~enskih biljki, po vaaoj slobodnoj procjeni ? 3. Kako ide fora sa folijama, koliko poja ava dejstvo otprilike ? kolio su vee aanse da e neko otkriti sajt ? 4. Blizu toga, nekim udom postoji neki izvor vode koji iz potpune pi*ke materine izvire iz zemlje, ( neko udnovato crijevo xD ) a opet ne znamo jel to traje samo dok su kiae pa to te e zbog kianice ii bude li toga uope ljeti, a dobro bi bilo ako bude vode stalno.. Koliko vode ide na jednu biljku, planirali smo ih najmanje 10-15 ako uspiju, svaku na 0.6-7 m2, koliko vode po biljci ? 5. Primjetili smo na sajtu jedan termitnjak sa ~utim malim termitiima, pa me zanima jesu li oni atetni i primjetili smo brabonjke od zeke, kako ih otjerati sa sajta, ljudska kosa, odjea ? 6. Kakva su vaaa iskustva i koliko g ili kg mo~emo o ekivati u savraenim uvjetima rasta, a vjerujemo da e biti tako jer imamo volje i sajt je savraeno zakriven.. Nadam se da sam temu stavio u odgovarajue mjesto, i sve ato mislite da bi nam pomoglo molim vas da podijelite sa nama.. Pozdrav ekipa :)

apr 2013.

1. jednom u dve sedmice je dovoljno, dok ne procvetaju moze jednom sedmicno 2. podnosi vanjsku klimu kao i svaka druga biljke, smena dana i noci je ne zanima jel je automatik ;) ne dajem slobodne procene, to ces videti licno 3. nemam pojma o kakavoj fori prcas, pojacava dejstvo cega... 4.u outdooru ne mozes bas preterati sa vodom, al ne pravite mocvaru tu gde zasadite 5. e, sa zekanom kekanom ce biti natezanja https://www.vutra.org/topic/10302-outdoor-grow-2013-mix-seed/?p=232064 6. koji je automatik u pitanju, vidi sta kaze brider za tu vrstu, pa malo smanji i to ti je tu negde, ako su uslovi optimalni sto obicno nikad ne bude ;)
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Hvala druze na brzom i opsirnom odgovoru, te informacije su nam i trebale.. A ovo za folije mislio sam jesu li one toliko korisne kao ato sam uo, da reflektuju svjetlost ispod biljke da biljka br~e raste ? I kakve fore imaju da se rijeaimo zekana kekana sa sajta, neki jaki mirisi da ga odbiju ili znaa li ti neki dobar na in ?

apr 2013.

nema zasto da se reflektuje svetlost ispod biljaka, batali folije, samo pravis sajt upadljivim... dok su biljke male zastiti ih kao sto je tamo na onom linku venlo pokazao, pokri isecenim flasama moze i oni baloni od 5L, kasnije, kad bilje ojacaju zekan im nije neka opasnost, mozda neki donji list strada ali to je nebitno, opasnije su npr. srne... ako imas psa dovedi ga da malo urinira okolo, da ostavi svoj misris (a mozes i ti;) nista od odece ili bilo kakvih predmeta ne ostavljaj na sajtu.

apr 2013.

Nee ti ze evi jesti vutru, valjda im nepaae ili je jedu samo kad su bolesni. Oko mog sajta isto ima ze eva al nisam ih nikako sprije avao niti su dirali biljke. I de pliz ak znaa o kojoj je automatik sorti rije ?
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Stvarno ne znam koja je sorta druze, samo znam da je iz dobre vutre... Srna ovuda nema, tako da je sad za sad jedino ato nas brine jesu ove zeke i termiti.. A sta mislite o temperaturi, posto je ovo Hercegovina dnevna temperatura ljeti dostize i do 60 C, koliko to utjece na biljku pozitivno ili negativno ? Danas smo isli i cistili sajt, od korova, trave i drugih pi*darija, zakrpili stari prolaz pa napravili novi, manje vidljiv, skoro nikako.. Informisali smo se mnogo na forumu i naucili mnogo korisnih stvari sa vutre, al ipak praksa je neato drugo. Momci svaka vam ast i hvala vam na savjetima :)
Z&NZMAJ

apr 2013.

`ta nee!? :icon_lol:
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

AHAHAHAHAHAHAHAH gledaj zeka ato papaju, ma niata onda.. moramo zbaviti dlacurina od pseta nakva, urina ili sta vec.. Svaki savjet je dobrodoaao!!!!!!!!!!!

apr 2013.

daj kazi kako znas da je automatik a ne znas sortu, koliko vidim skupili ste seme iz vutre koju ste pazarili i pusili
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

to nam je dao jedan ortak sto smo pusili od njega i rekao nam je da je automatik mada ni sam nije siguran da jee. samo znam da je thc bio high i na nivou xD ugl. napravit cemo i mi jedan dnevnik, posto nam je prvi put pa da rijesavamo probleme kako budemo nailazili na njih a nadamo se da ih nece bit puno :D

apr 2013.

:ohno:
BoRaiChoAMBASADOR

apr 2013.

Na tu plantazu da dodajes jos i foliju ??? Ni u ludilu !
GardenerAMBASADOR

apr 2013.

Mogu pitat ata e ti 40 sjemenki? Auto sjemenke uvjeren sam da nisu to ato imaa.
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

a kontamo staviti 40-desetak zbog toga ato nismo sigurni koja je sorta, koliko e uspjet uopate, koliko kuronja i cura e bit.. nek bude 7-8 cura bit emo zadovoljni :rofl: :rofl: :rofl:
Orange14ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Cim ni on nezna verovatno znaci i da nisu automatik,po meni i mojoj proceni mislim da ste malo zeleni ili ti neozbiljni za tako puno biljaka a uopste i za par to kad se radi radis sam da niko nezna ili sa najboljim drugarom..Cinite mi se nekako neozbiljni i neiskusni..Nego za sve postoji prvi put ja vam zelim srecu i PAZITE SE,samo dobronameran savet,pozdrav i sa srecom :D a urin i par tecnih parfema ce ti pomoci za zekana :D
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Da smo zeleni istina je, prvi outdor i par uspjeanih indoor-a hahaha :D pitacemo ovog naseg pajdu zna li od cega je ovo sjeme, pa da znamo kako i sta dalje :D
Orange14ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Samo pamet u glavu i jezik za zube a kakve aluminijumske folije napolje to nikako,moze samo da vas otkrije :D
marley trixENTUZIJASTA

apr 2013.

meni je zeko prosle godine pojeo biljcicu(indoor)haha poprilicno je obrstio,al kad sam vidjela :kenny_revenge: mislim da 40 sjemenki prelazi ono za vlastite potrebe,al kao sto rece nikad se ne zne koliko ce uspjeti i koliko ce biti cura.Outdoor je mnogo laksi od indoora jer majka priroda obavi vecinu posla,tvoje je samo da je obilazis(ne tako cesto),pazis i tepas :love001: hihihi u svakom slucaju sretno,i ja ove god planiram outdoor pa cemo vidjeti :dada

apr 2013.

oces kazati da ti je kucni ljubimac pojeo biljku? mislim, ne bi me cudilo, jer je meni pas pojeo prosle godine :) od tad ga i zovem vutrojed ;)
marley trixENTUZIJASTA

apr 2013.

vutrojed ahahahahahah al bas,jeste power kucni ljubimac-bivsi kucni ljubimac,nakon sedmicu dana i njemu je dosao kraj od strane mog macana,vidis kako sve ide u krug

apr 2013.

sister, ne idu vutra i zec kao ni vutra i plavac, a za macana ne znam ;) a vutrojed je skontao sta je sta i sad je sve ok, sretan outdoor
marley trixENTUZIJASTA

apr 2013.

macan je ok nece on vutru samo pomirise i odmahne glavom ahah Srna ovuda nema, tako da je sad za sad jedino ato nas brine jesu ove zeke i termiti.. -cannabis-koliko ja znam ti mravi ti nece praviti probleme,oni su ti prijatelji,kad dodjes na sajt ponesi im nesta hrane pa ces vidjeti kako su prijeteljski :dada power-hvala bice dobro ako Bog da samo da ovo lijepo vrijeme krene oduzila se brate ova zima,al samo laganini

apr 2013.

Jos samo malo :D http://www.klix.ba/vijesti/bih/stize-nam-proljece-svaki-dan-sve-toplije/130408034
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

ouu da :D
pero123POZNAVALAC

apr 2013.

nadam se da niste sjeme kupili od tog lika ! a za zekane ti je najbolje dlaka od lava ako mozes nabaviti , to ti je zakon!

apr 2013.

:rofl: pa gdje bas od lava? ahahaha
pero123POZNAVALAC

apr 2013.

sa 40 komada mo~es ocekivati oko 5kg ili 20 godina zatvora. a za lava odes u zoo i uzmea si akare za sobom i malo mu grive odrezi , svaku dlaku stavis na mjesto gdje je biljka i davidis. To je najveca tajna u vutra organizaciji eto , sretno ti bilo.
ventilatorISTRAŽIVAČ

apr 2013.

BR1 sa 40biljaka ako su zenke mozes dobit 40kg ako pravilno uzgajas,stoga nepotebno ti je toliko sjemenki a i prevelik je rizik,jer ako te uhvate sa 40biljaka ti dokazi da je za osobnu upotrebu! BR2 dlake su veoma dobar nacin prihranjivanja biljke jer dlake sadrze visok postotak dusika a glupa je stvar da uzimas dlake od svog ljubimca jer lako se moze dokazat da je od ljubimca kojeg ti posjedujes,DNK test. BR3 nikad nikom nemoj govorit da imas sajt ili ista vezano uz grovanje,vjeruj mi znam iz vlastitog iskustva,neznam ni tebe ni tvog druga ali znam da to neide zajedno nikako! Sta drugo da ti kazem osim sretno,i da,vjerovatno sjemenke koje imas nisu automatici....
CreativeLEGENDA

apr 2013.

malo si ga pretero ;)

apr 2013.

40 komada...ja toliko uzgojim u 6-7 godina;) Jack Sparow-Crazy Captain je kompetentan u ovom slucaju i on ce ti objasniti koliko truda,vode,gnojiva,zahebaqncije mozes imati uz ovoliko biljki...a o zakonu da i nepricam.jbt jel citate vi pravilnik foruma ili je i on postao zajebancija;)
Orange14ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Vidim da da ce oni jos malo da sviraju klavir...hahah shalim se nedaj boze sta da vam kazem nego srecno :D

apr 2013.

ako nekom nesto nije jasno po pitanju tacke 16. pravilnika nek mi se javi, drzite se teme
Sensi*JanaAMBASADOR

apr 2013.

40 kom. ako ne znate dali su auto mada i da jesu ja nebi nikako na jedan sait. A ako nisu auto i polovina da vam nice uspe ,imacete pravi sumarak,koji ce da trazi vode tako da ce i posete bit ucestalije. Ili posadite sve na jedno mesto pa kad budete videli s cim imate posla,pocupajte losije ili ih presadite na drugo mesto :)

apr 2013.

eto malo i jane :) samo jos neko da je poslusa

apr 2013.

ma naravno... i ja mislim da je 40 bas puuuno previshe za jedno mjesto i to josh na vrh brda ( vrba mrda ) + u hercegovini..to kada ljeti sprzhi sve okolo a samo se vashih 40 zeleni..ne da che biti upadljivo...nego vas mozhemo preko google nach bez problema.. uozbiljite se malo ...jasno je nama da zhelite chim vishe izvuchi iz tog poduhvata...ali stvarno pretjerujete i vraga zovete. + a da ni ne pricham o ovome shto jana kazhe- to che vam trazhiti 100lit vode tjedno... ja bi samo dodala da bi bilo pametnije to razvuchi na 2,eeeventualno 3 sajta i to po7- 10 komada..
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Dobro dobro dobro, malo smo i mi pretjerali sa 40 sjemenki priznajem.. Imamo oko 40 sjemenki i nismo baa kontali sve stavljat da klija, nego bar 15-stak jer nismo sigurni koliko e ih uope uspjet i td.... To nam je dao prijatelj koji sadi ve odavno, a i od njega smo kupovali vutru, poato nam je dosadilo kupovat kontali smo da posadimo sami outdor, indor smo sadili al sad nismo u mogucnosti jer vise nemamo garaze u kojoj smo sadili..kontali smo bar 4-5 cura da uspije da imamo zaliha isklju ivo za sebe i blizu raju posto stalno idemo na more i jezero, planina vikendica itd.., a ne za prodaju ili sta vec.. A dobar je ovaj sa lavom hahahaha, bas nesto kontam ovih dana otic do zoo vrta da malo milkim lava i meeda haha xD nego raja ako ima ko kakav dobar savjet za outdor neka kaze, zanima nas gnojivo, i ostali preparati koji se koriste, i jos neke sitnice koje pmogu pomo.. :)
marley trixENTUZIJASTA

apr 2013.

ne kontam-kako sa dlakama mozes prihranjivati biljku,kakav postotak dusika,mozes samo ograisati kad dodjes tamo u gluho doba noci :icon_twisted: ,i ne mislim da ce bas neko uzimati DNK od tih dlaka-ispravite me ako grijesim a to da ce te se smoriti sa 40 biljaka to DA,kad imas 10 puno je jer svaka trazi malo paznje,pogotovo ako mislis da neke treniras. mozda ti je bolje raditi treninge na 10 biljaka npr lst,nego se muciti sa 40
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

a gledaj marley trix, imamo mi dosta teorije o svemu mada dok to ne probamo u praksi ne znamo na cemu smo zar ne ? :D ja sam za to da ne idemo vise od 4-5 cura, nekako mi je i to previse sa obzirom da nam je prvi out, a posto nam je prvi ne bi se ljutio i da nam ne uspije jer nemamo bas neko opsirno znanje kao pola ovih growera sa sajta koji rade out po nekoliko godina ha ya :D @Sensi*Jana, hvala ti na odgovoru i slazem se sa tobom 100%, tako ce i bit :) @zlavjestica - i sa tobom se slazem 100%, da se to primjetit lako jer nece bas ljeti biti toliko zelenila kad ga sprzi hercegovacko sunce, previse ocito ce biti.
Orange14ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Samo na vise lokacija po meni najvise zbog rije ako vas navataju :D srecno i citaj!! :P
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Ma u nas ova rija, nema ni jedan ispod 100 kg, najokretniji od njih sa opel korsom dostize brzinu od 70 km/h :rofl:
marley trixENTUZIJASTA

apr 2013.

evo napokon lijepog vremena jeeee,sunce hvala ti sto si izaslo za menee :bananica ne vidim razlog zasto vam ne bi uspio grow,imate volje,i kao sto kaze orange na vise sajtova,rasporedite se vas dvojica i picite. sta vas bude zanimalo sve pise na forumu i jos jednom sretno
Sensi*JanaAMBASADOR

apr 2013.

treba vam savet, evo ovako.Ako ste se vec oprobali u in varijanti ,poznate su vam sve faze koz koje biljoza prolazi. Nemate zasto da se plasite out a jel tu priroda uglavnom obezbedi sve sto vam treba ,zemljiste,sunce,kisu a vi samo treba da pripomognete malo ako treba.Bilo bi pametno uraditi vege u casicama jedno tri,cetiri nedelje pre nego sto iz izbacite out ,ako ste u mogucnosti.U vege fazi dodavati Slavol ako ga mozete nabaviti sa svakim zalivanjem,nije skup a pokazao se kao odlican,mnogo nice pomaze u razvijanju korenskog sistema.Kad malo ojacaju ako je zemlja na saitu zadovoljavajuca,rastresita mozete slobodno iz casica u nju presaditi a moze i u svaku rupu par litara neke kupovne zemlje ,sve zavisi s koliko love raspolazete i koliko se mislite zezati s tim.Ja do cvetanja i dok cvetanje nebude bas poprilicno izrazeno ,dok naprosto ne budu takve da nam izmame osmeh na lice ne dodajem nista u vodu sem slavola.Mislim da je nepotreno jer svako prosecno zemljiste ima dovoljno hranljivih tvari a biljoze out nisu ogranicene kolicinom zemlje kao kad su in.Kad explodira cvetanje mozete pripomoci prihranom ,do tad cete vec videti sta bi bilo zgodno koristiti u zavisnosti od budzeta kojim raspolazete ,jel treba i toga dosta ako imate vise kom ,pa jos ispadne da nisu auto :) Uglavnom sadili ste vec in ,znate kako sta treba,kad iznesete out zastite ih od zeka,saveta ste vec mnogo dobili i sacekajte sta ce da izraste.Ako se ispostavi da ne cvetaju u datom periodu kad bi outo vec trebao ,videcete sta cete dalje i uopste u sta to izrasta ,nije bas mala razlika imati indika ili sativa varijantu out :) Budite pametni imate jedan dugog i o ovoj temi se ispricajte medjusobno,pohvaliti se drugarima o poduhvatu moze samo imati rezultat da to ispricaju i nekom drugom kad zapale :) Kad idete na sait smislite neki dobar alibi da se ljudi s kojima zivite ne pitaju gde povremeno isparite ,osmotrite situaciju aut,al se tu povremeno krecu neki piplsi i kad je najbolje obic biljoze. U prvo vreme cete otici cesce dok se ne osigurate da je to sve nice krenulo,posle izlazite samo kad treba zaliti a to mozete oceniti i prema padavinama i zemljistu tamo gde zivite. Uglavnom pametno i promisljeno .Svi mi mnogo volimo ovaj hobi ali ne vredi zbog njega imati nepotrebne neprijatnosti. Srecno momci ,pa da docekamo neke nice fotke u vasem dnevniku.
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Sensi* Jana - ti si naae misli preto ila u slova :D najgore e biti vazda istim putem ii jer 2-3 kue imaju direktan pogled u ulaz na brdo kojim idemo, pa emo probat to smanjiti na minimum i da to bude ujutro ili nave e.. Hvala ti na svemu

apr 2013.

netrebas hodati tano svaki drugi treci dan pusti biljku da radi obilazak ce ti biti dovoljan jednom tjedno ako iskoristis 5l bocu probusis malu rupu da kapa i stavis je pored bilje i boli te briga ja tako sadim vec godinama doduse neces dobiti toliko veliku zetvu ali bolje manje nego da ti neko plantazu zvekne, zastita od zeke prije se boj stakora ili crbvenog pauka, inace pauk i puz rjesi tako da pepelom zasipaj oko biljke a od stakora postavi neku mrezu cirka 20cm od zemlje prema gore
BladeZMAJ

apr 2013.

Ja ti nebi savijetovao da mre~om privlacia pozornost na sajt.

apr 2013.

jack moras ju zastiti a zelena mreza tui stane u ruksak i nije uocljiva ima je u svakom ducanu za cvjece
GardenerAMBASADOR

apr 2013.

Mislim da Jack itekako zna ato treba a ato ne treba :)
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

ma mozda nije lose staviti mrezu oko biljoza jer oko sajta je gusto rastinje visine cca 2.5-3 metra na nekim mjestima a put do sajta je zaklonjen gustim granama i dolazimo do njega bukvalno puzajuci.. tako da je sigurnost 99% na nivou, a sad mene zanimaju sljedece informacije : 1. za vegetaciju koje je stajsko ubre najbolje, kravlje, ovcije ili kokosije ili mix neki ? 2. od hemije, sta je najbolje davati u periodu vegetacije a sta u periodu cvjetanja ? 3. u zemlji smiju li biti sitni kamencici ?
rKj420ZMAJ

apr 2013.

ja sam se narivo i citam ovo hahahahaha ispljuvo sam monitor idi bre u persun hahahaah...vec ih zamisljam kako cupaju lava u zolosko vrtu :ridinghorse:
StuporovskiISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Mislim da me samo paranoja puca al po svim vaaim opisima sitea rekao bi da postoje dosta velike aanse da dijelimo brdo.
BladeZMAJ

apr 2013.

Ako koristia izmet netrebaa kemiju....ja bi se kladio na kravlji al sacekaj da ti odgovori neko s viae iskustva s izmetom....al ono ato znam je da se sa izmetom sajt pripremi ranije....ovako neznam koliko je efikasno

apr 2013.

Ajde, nemoj nas zajebavat :rofl:
StuporovskiISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Ma ne zajebajem se, ozbiljno mislim. A mo~e se lako provjerit. Tra~imo razliku dok je ne naemo :)
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Negdje na visini 1/3 brda, kroz sredinu se prote~e koziji puti, do pola brda ima aume a kasnije golotinja, kra sami xD nemoj mi re' da je to to da ne bude :kenny_revenge: haha, salim se :D
StuporovskiISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Ako je kozij puti jedini koji ima onda to nije to, ovde ima i normalana uska cesta kojom mogu i auta da prou. Ali sve ostalo ato si do sada opisao odgovara :)
cannabis!ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

ahahahahahahahahahahahahah cim prvom prilikom odemo moram posjetit malo ovog lava http://freebosnia.blogspot.com/2013/03/lav-i-lavica-stigli-u-pionirsku-dolinu.html :hippy: :hippy:
Sensi*JanaAMBASADOR

apr 2013.

Ola momci, ako raspolazete stajskim djubrivom svakako da ga mozete iskoristiti,nema boljeg od prirodnog.Znaci sve ono sto se u jednom poljop. domacinstvu skuplja na jedno mesto da bi se iznelo na njivu (tov svinja,krava,bikova,ovaca) kokosiji i golubiji ne suvise je jako ali se kasnije u fazi cvetanja moze iskoristiti za prihranu.Ako mislite da ga koristite trebalo bi ranije ,znaci vec sad pripremiti rupe.Iskopate rupe sirine asova x 4 u kocku, jedno asov ipo duboke i na dno rupe stavite pola prosecne lopate djubriva i lepo svu zemlju vratite u rupu i visak od gore ,tako da dobijete kao male kupe i lagano izravnajte povrsinu lopatom.Nemojte nikako da pokusavate nogama da je utisnete,dok budete sadili sleci ce se sama.Ovako se pripremaju rupe za vecinu biljaka kao sto su lubenice,dinje,bundeve,paradajz ,sve ono sto se sadi u tzv. kucice.Stavlja se na dubinu asova iz razloga sto koren treba da dodje do toga tek kad se korenski sistem razvije tj. biljoza malo poraste, usled vlage tope se hranljive travi tako da ih biljka moze uzeti. Od golubijeg izmeta (bolji od kokosijeg,jer ruckaju bolju hranu )mozete napraviti rastvor za prihranu ,ali tek za fazu cvetanja i to kad cvetanje bude bas izrazeno,jer do tada ako budete stavili stajnjak u rupe im def. nista ne treba.U kantu od bitempere (kreca)koju mozete odneti na sait i negde ususkati sipate jedno 10,15 l vode i dodate manju lopatu golubijeg izmeta koji cete ostaviti da stoji makar jedno 14 dana i svaki put kad izadjete dobro promesate i zatvoritu kantu.Kad pocnete zalivati prvo pocnite sa manjom kolicinom da zalivate, jedno 2 dcl po biljci pa polako pratite kako joj se to svidja .Prihrana od golubijeg izmeta je dosta jaka i ako se pretera moze da sprzi biljozu ,tako da netreba preterivati u pocetku.Kad vidite da je dobro prihvata mozete ovim zalivati jednom nedeljno i polako povecavati kolicinu. Nadam se da ce te nas skoro obradovati jednom fotkom saita :)
cannabis!ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Zdravo raja, kao ato smo i rekli da emo posaditi tako smo i u inili, al zbog nedostatka znanja i zbog viaka buba imamo male, nazovimo ih problem ie haha.. Imamo ukupno 6 biljaka, jednu smo dosta ranije presadili i evo je dogurala do, pretpostavljamo cvjetanja i naaoj evidenciji 27 dan.. Al ono ato nas brine je to da nema kristala i je li normalno da u 27 danu cvjetanja nema ili ima kristale ? Malo smo u bedu da nije herm, jer ima neke udne izrasline haha, ne znam koliko mo~ete zaklju iti iz sljedeih slika jer su slikane mobom od 3 mpx, na biljozi ima ~ivine kakva se ne spominje u knjigama jebo ih kupus..
iggimPOZNAVALAC

jun 2013.

ne znam brate ali meni se ovo cini kao da je poraslo iz semena oprasenog industrijskom konopljom,ali opet to je moje misljenje. poz

jun 2013.

Definitivno ima bananica, osim ak me vid ne vara.
pocetnickiLEGENDA

jun 2013.

toliko citanja uzalud, hehe, pa mogli ste uzeti 10kom fem mobydick za cijelih 20 ili 30e i to femenizirano sjeme i ici na nesto provjereno i sigurno, ovako riskiras, a mozes pasti sa bananicama? cupkajte bananice i uzivajte u plodovima, dotada citati samo forum hehe :) pohvala za ulozeni trud, bananice uveliko, pa sta ste mudonje ostavili a zene pocupali? ;) :) zeez
cannabis!ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Sutra emo da slikamo ostale 4, jer smo 2 po upali, ah mudonje mudonje .. one su joa male, al ima jedna koja se izdu~ila i nagovjeatava se i njoj kraj ..

jun 2013.

Ako se izdu~ila zna i da joj fali svjetla, presauj na mjesto gdje ima viae sunca.
cannabis!ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Burazeru sunce pi i po njima zna i od kad svane pa dok ne zae' za brdo .. Ona na sebii nema puno liaa puno se izdu~ila u odnosu na ostale, pa smo zaklju ili da je mudonja. najvjerovatnije emo ve eras da odemo do sajta da provjerimo i poslikamo i postavimo po par slika svake biljoze ..

jun 2013.

bok ekipa, eto prvi grow ali vec problemi na samom startu! Ajmo mi na problem, stavio sam sjeme klijati, neke vutre dobar dim ima, domaja neka, proklijalo i sve, i stavio sam je u casu pomjeso sam 25% humusa 75% kupovne zemlje i stavio u bocu od 1l ali onako po pola prerezano, e sad i nedrzim to u kuci vec vani, nesto zena "cvrkuce" ima sunca jedno 7 8 sati sigurno na dan i vode ali nece izac biljka van, niti ona prva 2 lista za svjetlost i da dise! Ako neko zna pomoc je dobrodosla!
s0vaAMBASADOR

jun 2013.

Koliko si duboko ubacio seme u zemlju? I koliko si cesto zalivao? Ja zakopavam seme na manje od 1cm, cisto da ga pokrije zemlja tako da ne mora da se probija mnogo, a zalivam cisto da bude vlazna zemlja da ne istruli koren... I bolje stavi direktno u zemlju ako gajis napolju. Flasa je mnogo mala da izgura do kraja biljku, a ako oces da presadjujes, tesko ces izvaditi zemlju iz flase a da ne ostetis koren.
M a n d o rAMBASADOR

jun 2013.

flaae pokri i obljepi da korijen biljke nevidi svijetlo kad krene a i savjetovao bih da presadia jer u tim bocama poato su uske zemlja se vrlo lako zagrije pogotovo nakon 8 sati sunca pa bi ti i tako vrua zemlja mogla predstavljat problem u klijanju no niata od navedenog nemora bit razlog neisklijavanja ;)
roguz2ENTUZIJASTA

jun 2013.

mo~da si samo preduboko stavio sjeme,nije to niata bude ona ve naala svoj put

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se