Ako ne
ea
esto obilaziti biljke moj savjet ti je da ulo~ia u hydroton kuglice ili u silikatne granule poato one zadr~avaju vlagu i sam sam mjeaao u zemlju i znao da nijednom ne polijem biljke,ove godine
ak sam uspio sajt odgurati bez ijednog zaljevanja,ali sam mal
irao s pokoaenom travom i stajskim gnojivom,tojest pileim i ze
jim govnim,aljunak mislim da ti ne
e akodit ali sve ovisi o njegovoj veli
ini,pobrini se da je stvarno sitan,manji od zrna graaka!
moja metoda je meni djelovala i stvarno nisam nijednom poljevao biljke i gnojiva su bila
isto organska tako da ako mene pitaa napravi ovu smjesu
Fina crnica,dodatak treseta,hydroton kuglice umjeaaj u zemlju,dodaj aljunka a ispod svega toga na jedno 60cm dubine nabacaj masni sloj govana...i naravno izaberi sajt koji nije na otvorenom nego da ima i malo hlada od kroanji okolnih,bolje je zbg kamufla~e a biljke i drvee transpiriraju (stvaraju vodenu paru koja vla~i sve okolo) tako da
e i tvoje biljke biti vla~nije i zdravije,i naravno ato viae bilja okolo,to je manja aansa da insekti napadaju baa tvoju biljku!
Taman kad biljka poraste prvi period i progura korjen malo dublje
e po
eti uzimati hranu od govana ispod svega toga te
ea odjednom primjetiti joa ja
i i bolji rast!
eto to su moji savjeti pa ti sad ukombiniraj to sa svojom metodom i mislim da ne
ea imati problema!
I nemoj sadit u blizini borova i drve
a tog tipa poato oni rastu u zemlji kojoj ph nije pogodan za uzgoj,ra
unaj da biljci treba ph od 6,5 do 7 i zato ti mogu predlo~iti joa da kupia vapno,ne gaaeno ni obraivano nego samo vapno i da umjeaaa i njega u laganom nanosu u svu tu zemlju da malo smanjia ph na svom sajtu,makar ukoliko sadia na mjestima gdje rastu jednogodianje bilje tipa kopriva i ostalo zeleno bilje nebi trebao imati problema!
A kao savjet za sortu mogu ti re
i ovo,biraj ranije sorte i sorte koje kra
e cvjetaju
imaa veliki izbor ali izdvojit
u ti par sorti Speed queen,Early skunk,gotovo sve ljubi
aste sorte su ranije gotove, i sad se viae nemogu sjetit nijedne hehehe
istra~i malo po netu i ra
unaj na to da ako uzmea rane sorte dobijaa urod
ak i mjesec dana prije svih ostalih tako da je automatski manja aansa da ostanea bez svega toga jer ljudi vole u aetnje po aumarcima i aumama u potrazi za ne
ijim tuim biljkama,kod nas ti je to postalo ko dobar dan i kamufla~a je jako bitna,i nemoj samo sjemenke bacit u zemlju a outdooru nego im daj jedno 2-3 tjedna prednosti u sigurnosti kue pa ih tek onda odnesi,ako ~elia da stvarno bue kamufla~no treniraj biljke i sadi ih malo kasnije u sezoni,5 mjesec otprilike i mislim da bi to bilo stvarno sve ato ti mogu savjetovat!