VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojOutdoor uzgoj 2008
LEGACY

Outdoor uzgoj 2008

216 odgovora15,587 pregleda
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

Malo kasnim sa ovom temom ali ne i sa sadnjom...ovako.. Uzgajam Durban Poison. 5 feminiziranih biljaka. na klijanje stavljene na samom kraju 3 mj. Sjemenke i paketi u kojima sam dobio sjemenke: te gnojiva, zemlja i vitamini koje koristim: Ovo je slika dok joa nisu proklijale i dos su joa vrlo male: Ovdje imam sliku samo 1 biljke dok su bile stare nekih tjedan do ipo dana: Jedno grupno slikanje stare 2-3 tjedna: te slika stara 3-4 tjedna(tj. dan prije presaivanja): .. i to je to u ovom postu... pozz
choki123POZNAVALAC

maj 2008.

Lijepo je to... A ne znam stvarno za durban poison,znam dolazi od razli itih stvaralaca,al negdje sam i vidio da su baa viae sativa dominantne,a negdje da su pomalo i indica,a opet ove tvoje mi nekako malo viae vuku na indicu mada treba joa malo pri ekat da se dobro vidi....
blazISTRAŽIVAČ

maj 2008.

samo naprjed ljepo izgledaju biljcice
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

Evo mali update danaanjeg posjeta sajta.. :watchplant: br. 1: :watchplant: br. 2: :watchplant: br. 3: :watchplant: br. 4: :watchplant: br. 5: sada su nekih tjedan ipo dana na sajtu pa su ih jadne napali skakavci :sadbanana: i po eli papat listove.te sam ih danas prskao sa prirodnim pesticidom.. nisam stavio ni papriku ni detrent... ve samo luk jer se nije joa niko nastanio na njih.. a za tjedan dana mo~da malo viae planiram prvo gnojenje... lijep pozdrav do sljedeeg update-a :matrix: :wave: nisam ih joa kamufliro.. nisam naao vremena... ali bit e..
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

Da durbana svugdje piae da je 100%tna sativa..
ZonoMAMBASADOR

maj 2008.

Ja sam uzeo durban od nirvane i totalno je drugaciji od tvog.Moj je prava sativa.Bice slika za par dana pa ces videti.
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

nije nirvana ve dutch passion.. ajd okai pa javi da baa usporedimo

maj 2008.

Undercover, ja mislim da slobodno mo~ea po et sa gnojenjem (pomalo)! Za sad mi se ini sve uredu (malo su ti listovi doljnji po eli ~utit) al ok!! samo ih zaljevaj redovito (kolko mo~ea) i sretno!!! peace :maryjane:
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

Mislim da je to zbog prijenosa... jer imam 45 min pjeake do sajta pa dok sam nosio u torbi bikle su se mrdale i naslanjele na torbu pa su svi listovi popadali dole(posavijali se)... onak ko da e se osuait.. al sve u svemu zdrave su... a mo~da im ak i fali hrane jer ~uenje dolnjih listova pokazuje da imaju nedostatak nutrianata.. ali nevjerujem jer je zemlja friaka pa je vjerojatno od transporta... Da napravim joa jedan update... danas sam kupio hidrogen(H2O2) pa u krenuti poljevati s njim da bi se korjem bolje razvio i dezinficiro zemlju... Evo link za one koji neznaju o emu govorim...http://forums.vutra.org/unutrasnje-uzgajanje/745-h2o2.html?highlight=h2o2 i slika kako to izgleda: pozz
ZonoMAMBASADOR

maj 2008.

Stavio sam svoje slike durbana pa mozes pogledati na mojoj temi pocetak.
gargamelPOZNAVALAC

maj 2008.

brijem da ti vani bas i ne treba hidrogen. osim ako ne mislis na dezinfekciju zemlje. inace se h2o2 stavlja kod problema s prezalijevanjem, sto vani nije lako postic (moze se) jer zemlja upije visak vode. edit: citam opet i vidim da brijes na dezinfekciju.. moj bed.. too much:bong7bp:
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

mora da se isplati ali u kojoj mjeri neznam... al zaboli me jer ipak 100 ml hidrogena koata 6-7kn a biica mi izdura mjesec dana.. tak da ono.. neakodi
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

e pa bas skodi ubija korisne bakterije u tlu koje pomazu biljci da lakse dodje do odredjenih nutrijenata. U indoor uzgoju moze bit veoma korisna stvar, ali u outdooru je besmisleno totalno, osim ako zemlja nije veoma losa i biljka zato ne dobiva kisik.
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

ok hvala lijepa ato si me upozorijo...
unknowerAMBASADOR

maj 2008.

Lepo !!! ...
KaraJackPOZNAVALAC

maj 2008.

@UNDERCOVER H202 nije baa potreban, tek je potreban kada biljka ne dobiva zraka i korijen blokira ali i tu ti ne mogu nia konkretno re vezano za H202 jer to nikad jos nisam koristio ili kratko re eno joa nisam imao frku da to uporabim. Ali o navedeno ata je elephantor rekao o tome sam uo jako dosta te da to ipak treba neko iskustvo ili dogaaj da bi se okusilo kako i di napreduje.
choki123POZNAVALAC

maj 2008.

Ako je zemlja dobra,nema baa potrebe za H2O2 vani,jedino kad ispirea na kraju bi mogo par puta dodat...:family1:
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

Ok hvala na informacijama...sutra e bit update!! Edit:E ovako... biljke sam presadio prije 2 i neato tjedna... mjeao sam kupovnu sa obinom zemljom 60:40.. dali bi mogao krenuti gnojiti sa 3 puta manjom dozom od propisane? Hesi TNT gnoivo i koliko puta da gnojim i koristim vitamine mjese no kako bih izvuko maximum. sada su visoke nekih 30 i neato cm. pozz
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

Evo ga...Stigo novi update!!!!.... Danas sam prvi put gnojio i koristio vitamine... Doza:25ml na 5l vode-pola od propisane doze i jedna kapljica vitamina na 4.5l-kako piae na uputstvima... evo slike: baa su lijepe :banana_dred: :watchplant: br. 1: :watchplant: br. 2: Ovu sam usporedio sa visinom boce da bi dobili nekakvu predobu(40 i neato cm)... takve su sve +-2 cm. :watchplant: br. 3: :watchplant: br. 4: :watchplant: br. 5: Uspostavio sam da nakraju biljka nije imala dovoljno N (Azot) pa su krenuli ~utjet listovi... da nisu zbog naslanjanja na torbu... Nije mi jasna jedna stvar...zaato su tako guste(zbijeni listovi) a 100% sativa je??? E sad molio bih nekog da mi ka~e jeli e biti previae biljki ako 1 tjedno budem bacao tu istu dozu kao danas? kasnije kad bude vea vjerojatno ne al za sad neznam.. ja bi bolje tako nego da svaki 2 tjedan grunem pravu dozu.. jer biljka odjednom odma dobije puno hrane... a to mi se neini kao bolja opcija...pozz
wu-traENTUZIJASTA

maj 2008.

bravo undercover svaka cast !! samo tako nastavi, stvarno su ti lijepe ljepotice :D pis
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

znam al me jebavaju skakavci... papaju mi liae.. a bio sam si iao kupit neki pesticid napuaen i ata mislia ata se je desilo... ja i prijatelj kak smo njima sve objasnjavali opalimo se smijat i to i sku~e garant za ata mi treba i daju mi neki ***** tak kad bi koristio da bi sjebo biljke... a dao sam 50kn za to... majku im jeb*m...
gargamelPOZNAVALAC

maj 2008.

sto tocno su ti dali? jel imas racun? ak je neko njesra odi zamjeni za neznam, zemlju, gnojivo, teglu bilo sta sta ce ti koristit. ako nece zamijenit sa racunom postani nepristojan, pa ako treba i neugodan... :punch2:
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

dali su mi Bordoaku juhu.. Nemam raun.. neznam jel sam ga bacio ili izgubio.. bio sam napuaen kad sam iao kupt... a piae da ta botrdoaka juha sluai za rupice na listovima...nije isekticidt....
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

stigo novi mini update... juer sam bio na sajtu i toplo sam se iznenadio... Vjerovali vi ili ne al biljka je u roku od 4 dana narasla 15tak cm.. pa nisam mogao odoljeti uslikat je i okait ovdje..( slika je uslikana po maraku pa se baa sve najbolje ni nevidi pogledajte zaato:icon_lol::181:: mo~ete usporediti sa proalom slikom. sada su visoke oko 60 i neato cm
KaraJackPOZNAVALAC

maj 2008.

Bate to ti raste ko korov, sa cime sipa ili samo priroda ..??? PS: ata svi se palite na Big BuDs :P

maj 2008.

a od vas dva se vide samo sise,undercoverov potpis je u sukobu interesa s onim kemikalijama sta je nakupova,fali jos H2SO4 i nagazne mine,ali ce mu vjerojatno utrapit protivtenkovske.
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

Brate sve se to ispere!!!... a iz grada sam... tak da nemam di rijeait prirodnog stajskog ubriva.. ve moram ovako... svedno 2 tjedna prije branja planiram ispirat i joa radit water curing tak da ono... Danas bi trebao stii novi update slika..Ovih dana je stalno kiaa padala tak da ono nisam imo potrebu i na sajt.. danas e ii i druga doza gnojiva!!... oekujem visinu barem 80-90cm.. al bumo sve vidli... pozz..
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

Evo ga update.. Malo sam se precjenio ato se tie visine al eto... visoke su oko 75cm. i prili no su guste. proali tjedan je stalno padala kiaa tak da nisu mogle sunca imat.. Danas sam bacio 2. dozu gnojiva(propisanu) i vitamina da budu spremne na nadolazee sun ano i lijepo vrijeme koja nam dolazi od sutra.. evo slika pa malo pasite o ima!!:smoke18: :watchplant: Br. 1: Tu je i ona boca koja je joa uvijek neizbje~na u mojim fotkama.. :watchplant: Br. 2: :watchplant: Br. 3: :watchplant: Br. 4: :watchplant: Br. 5: Sigurno vam se ini da izgledaju jadno al to je zato ato ih pono i dolazim na sajt i listovi se spuste i sve to... al pate me cijelo vrijeme nametnici ato mi jedu liae.. a nebi ih aprico s nikakvim kemikalijama a onaj prirodni sprej nefunkcionira.. Ovih dana u morat oti jednom po danu tako da ih pregledam jel ima ata udnog.. jer sam sad na slikama vidio par ~utih to kica ma listovima.. E sad sti~u pitanja: Dali dopuatanje nametnicima da mi jedu liae usporava rast biljke? Zaato je biljka tako gusta?... pregusta i preniska za sativu!!! tj. uop e neizgleda kao da je sativa a svugdje piae da je.. EDIT: Kolku visinu biljke da o ekujem u 7-8 mjesecu?? jer bi mo~da mogao imati problema sa visinom!!! pa da ih odma obre~em! Hvala i pozz!!
TarkiPOZNAVALAC

maj 2008.

Ma lik.. Sta se brunes oko guste buljke? Sto gusca to bolja.. jos ak je malo privezes ovo ono ima da imas muiljon hedova
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Vecina komercijalnih sorti su hibridi sativa/indica bez obzira sta pise, jer se prodaju za indoor uzgoj i bilo bi nemoguce iskontrolirat biljku od 6m u tim uslovima. Pravu ekvatorijalnu sativu ces jako tesko naci ako nemas frenda koji zivi negdje oko ekvatora i spreman ti je poslati landrace sjeme. Doduse uvjeren sam da se moze kupit i dobra cista sativa genetika procesljaju li se internet shopovi malo detaljnije. Dio rjesenja zasto su niske je i u tome da cak i ako je napravljenja od 100% sativa genetike, hibridizacijom su birani nizi fenotipovi radi gore navedenih indoor uzgoj razloga.
choki123POZNAVALAC

maj 2008.

Jeste slone. A ti probaj nabavit tzv. Neem Oil http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=4485&highlight=neem+oil Pa mi reci ako si uspio.... :smoke18:
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jun 2008.

da malo update-am post... kao ato veina redovnih lanova na ovom forumu zna da mi je biljke neka bolest napala...(za one koji neznaju evo slika) kupio sam ph tester za ribice(najkvalitetniji ato je bio)... kupio sam lakmus ali je on neprecizan tako da sam dosad sjebo puno puno para na uzgoj... uz to sam kupio PH+ i PH- evo slika: zanimljivo je to ato sam odma iao izmjerit ph vode iz pipe i iz pumpe iju sam vodu koristio za zaljevanje...nisam mogo vjerovat kad mi je pokazao da je voda iz pumpe 8, a iz vodovoda 8.5.. i predpostavljam da mi je takav hp i na sajtu... danas idem pomno ispitat tlo pa u javiti rezultate... pozz i za~elite mi sre u!!
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Puno puno para, daj nemoj pare spominjat :D Ovaj PH- ti je dobar cak i odlican !!! Samo nastavi i lijeci kuju da bude zdrava :P
DoktorPOZNAVALAC

jun 2008.

UNDERCOVER uzmi lovorov list malo ga usitni ako mozes i u blender nije lose pa onda prokuvaj 2 decilitra vode ako ti je dovoljno i onda ubaci taj lovorov list samleven!!! Neka kuva tako par minuta i ostavi da se ohladi onda ga procedi i stavi u prskalicu i sa time prskaj posle svake kise!!!! Meni do sada evo vec 2 meseca nista nedira biljke! Lovor odbija bas dosta tih biljnih vasi buba i cuda! A ako ti puzevi cackaju onda napravi jos jedan prsten oko biljke od recimo pepela jer puz nemoze da predje preko praskastih povrsina!!!! Ali to moras uvek da odrzavas da bude praskasto po povrsini tako da posle svake kise imas posla sa tim!! A kad ispiras moj ti je savet da koristis i hidrogen!! Ako slucajno napravis blato na korenu da imaju vise kiseonika u zemlji i oko samog korena!!!!!
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jun 2008.

Danas sam bio u posjeti mom sajtu!!! skoro pa sam ocekivo najgore!! ali ni pribli~no nije bilo tako... da vam kazem da sam vrlo zadovoljan jer se je prestala suait... jao...:ninja: odma mi je bio osmijeh od uha do uha... iskreno majke mi neznam sta im se je dogaalo ali najbitnije je da je prestalo.. danas sam ih malo ispiro za svaki slucaj sa hidrogenom za nedajbo~e!!.. al zbilja nije bilo potrebno.. kiaa ce joa danima padati... nee bit nama dragog sunca... al jebaj ga.. nema veze!!.. biljke u visinu nisu niata narasle ali zato u airinu jesu!!.. ponaaaju se totalno kao indijke.. u zadnja 2 tjedna su narasle po mojoj nekoj procjeni 5-10 cm ali dosta su otiale u airinu!! sada su nekih 85 cm i ocekujem za mjesec dana kad po nu cvijetovi rast barem joa 40 cm visine.. evo vam slike pa malo parite o i:vb_smash:!!!: :watchplant: :watchplant: :watchplant: Eto to je to... sam neznam da ih gnojim ili ne... to me sad jebe jer u razdoblju dok su bile bolesne bacio sam 2x gnojivo.. tad na ono... nemam pojma ata im se je deaavalo... pozdrav svima koji su mi pomogli ili imali namjeru pomoi... Hvala vam!! :respect:
loobiENTUZIJASTA

jun 2008.

super da je sve u redu! nemoj da gnojih biljke su ti i bez toga odlicne!
ZonoMAMBASADOR

jun 2008.

HAAHAHAHAHA bravo buraz.Takmicenje se nastavlja.HAHAHA
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jun 2008.

evo update-a nakon 10 dana!!..Neznam kako da po mem jer opet i ovaj put nezadovoljstvo nije izostalo!! kao atoete vidjet na slikama biljke se i dalje suae...gnojio nisam viae od 3 tjedna tako da 100% nije onda bio problem sa gnojivom!! jer da je one bi se prestale suait... u roku od 10 dana su narasle tek par cm skoro neprimjetno!! (normalno bi viae narasle da je mrak 24 sata dnevno neg ovak) a kiae padaju obavezno svaki 2 dan tak da neznam stvarno ata im se deaava...Poludit u... stvarno neznam ata se to dogaa!! narae bi ih sve potuko evo slike: vidim u njima da umiru!! da se jedva odr~avaju na ~ivotu!! a nerastu niata baa niata!! svi na forumu su mi rekli da su pregnojene, a meni sve upuuje na to da nemaju hrane a ne da su pregnojene!!! kad bi barem znao odgovor ata im se deaava jer kolko mi se ini da nee izdr~at do kraja cvijetanja!! a i ak izdr~e urod e biti smijeano mali!!
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Jaooo, veoma mi je zao, znam kako ti je, jer se i meni desava potpuno ista stvar. Iako neke od biljaka sam pregnojio, druge samo gnojio, trece pak malo gnojio, a ima i one koje nisu videjeli sta je to gnojivo. I opet mi sve na isti nacin reagiraju. Ispocetka sam mislio da je nedostatka vode, pa sam poceo zalivati svaki treci dan sa po 3 litara vode. Pa posle sam probao zalivati jednom nedeljno sa po 2 litara vode, ali nista nije promenilo situaciju. Prosto neznam sta da im radim, a nista cudno kao sto si ti rekao, da se resim da iim skratim muke. Pozdrav i nadam se da ces naci resenje..:ludaci_lol:
ZonoMAMBASADOR

jun 2008.

Stvarno mi je jako zao under.Ja mislim da je problem u zemljistu.Nisam expert ali sve na to vuce.nesto im sigurno fali.Jebiga ako nista ne urodi nekako cemo se organizovati da dobijes deo mog roda,hahahah.Moje fino furaju i zdrave su ko drenovi.Samo sam danas skontao da imaju direktnog sunca samo do 16 h a posle toga su u hladovini,pa nece verovatno biti prevelike.Za sad su oko 120 cm. Ne odustaj i nadaj se da ce biti ok.SVE NAJBOLJE. p.s. mozda bi mogao da pocupas tog korova oko njih,mozda ih to jebe.
choki123POZNAVALAC

jun 2008.

Mo~da ti ne valja pH zemlji,pa ne mogu odreene nutrijente absorbirat,u tom slu aju gnojivo ne djeluje kako bi trebalo.... Uzmi makar pH listie i izmjeri si pH zemlje...to nai na forumu ima. Ako baa imaa viae para uzmi si pH tester evotu neato ima http://www.growshopalien.com/onlineshop/

jun 2008.

under,moje saucesce...ali ne gubi nadu,jer koliko vidim tebi se suse donji listovi...a mislim da bi trebao da pocupas sve te osusene ma koliko ih bilo da biljka ne bi trosila snagu i trud na njih,vec da se usmeri na zdraviji deo...ti oboleli ce ti svakako crci... ako si beznadezan,i ne znas sta da radis,pokusaj i to...ja verujem da ako bas istinski volis travu,desice se cudo i sve ce biti ok.. jbg,toliko od mene..
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jun 2008.

ma imam ph tester... mjerio sam i dobro je!!! ajd ljudi neko mora znat ata se deaava s njima!!! pomagajte dok nije prekasno
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Aj da te pitam neke stvari, dali gnojis i kad kisa prestane nakon jednog dana i dali si radio pripremu zemlje ??

jun 2008.

Ja mislim da ti je to do zemlje, i ako mo~ea malo okopat oko njih zemlju i tu travu malo posji! jedino ako bi ti to onda bilo preuo ljivo... I ata si se tolko izbediro??:balls:
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jun 2008.

jeb ga pizdim zbog sveg tog!!! stvarno neznam sta da radim!!! KaraJack pojasni mi to svoje pitanje.... nekontam ga baa najbolje!!
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Pitam te dali kad prestane kisa padat i onda nakon toga gnojis, jer kisnisca ima drugaciji PH kao i tvoja voda kojom se sipas?? Sta se ti e zemlje, dali si radio pripremu zemlje prije nego s posadio ???
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jun 2008.

Nikad nisam gnojio poslje kiae!! al uvijek kad sam gnojio prvo sam ih malo zalio obinom vodom pa onda sjesu gnojiva i vode!!... zemlju nisam pripremao.... samo iskopo rupe 40x40x50 i mjeaao 50:50 kupovna i obina i oda sam presadio biljke u nju i dobro zalio...
DoktorPOZNAVALAC

jun 2008.

Ako nisi prehranjivao onda ti je 100% nedostataka azota a vidim i fosfora!!! Samo ih prehrani!!! Vidis tu vegetaciju okolo garant trose iz zemlje sve dostupno, zato ono pici pola doze dve puta nedeljno i to radi smesu u bar 4-5 litara vode za na jednu biljku! Nezaboravi da pola od toga ode ko zna gde!!! Pa prati sta se desava!!! To zuto lisce seci jer onda biljka gubi snagu i energiju pokusavajuci da ih regenerise i tako usporava razvoj celokupne biljke a i plus fali joj prehrane 100% aj bas poseci lisce prehrani pa sacekaj nedelju dana pa nam javi zuti li i dalje!!!
GreenManAMBASADOR

jun 2008.

Prvo i osnovno i najvaznije.STRPLJENJE!!! Nemojte na svaku promenu da reagujete kao da ste vi bolesni.U pitanju je ipak samo biljka.A koliko vidim zute uglavnom donji listovi sto nije nikakva novost.Opusti se covece,pa sta i ako propadnu biljke?Hoce li biti kraj sveta?Neces biti ni prvi ni poslednji kome se to desilo,a bices bogatiji za iskustvo,pa ces sledece godine sve to bolje da znas.Ja sam uspevao da odgajim biljke bez posebne prehrane(hranio 2-3 puta obicnim mineralnim djubrivom),bez pH metra,bez insekticida i slicnih stvari.Koliko znam vec su ti zuteli listovi pa je proslo,tako ce verovatno biti i ovaj put.Asto se tice rasta biljke...pa nema tu pravila,ja ne znam sta ti ocekujes ali moras da shvatis da biljka nije tu da ispunjava nase zelje,jel tako?Neka ce da raste brze,neka sporije,neka u visinu,neka u sirinu...tu nema pravila jer zavisi od previse faktora. p.s. Da nije mozda zemljiste takvo da zadrzava previse vlage pa je mozda zbog obilnog zalivanja a zatim i obilnih padavina koren u problemu? p.p.s Stvarno si mogao malo tu travuljinu okolo da sredis.
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jun 2008.

od Doktor... posje iu sve okolo!!! al kad sam gnojio prije redovno isto je to krenulo pa su mi na forumu rekli na sam ih prvo pregnojio!! itd itd.. ovih dana kad kiaa prestane u sva ta sranja posje i pognojit paemo vidjet... Green nije mi svejedno ostalo to ili propalo... kud sam ulo~io para... sjemenke kupio, gnojiva ovo ono tud mi je jedan lik pokro proale godine 12 komada, a bile velike, lijepe i 100% zdrave... to ak ovo propadne poludit u!! samo pomisao da u joa godinu dana puait stanja sa ulice mi je dovoljno!!! Hvala ljudi ato mi ~elite pomo.. pozz

jun 2008.

Moje misljenje je da je to plamenjaca.Jer i ja sam imao isti problem.
ZOKIAMBASADOR

jun 2008.

ako je to sto kaze jackherer mislim da sam ti reka sta da preduzmes sa onim plavim kamenom tako da slobodno sa tim .... nema te nesto napisi sta se desava sa biljkama pozz brate i neka cveta i raste (:
....ljepo izgledaju... meni rastu u bakinom vrtu.... svake godine se same posiju .. ona zaljeva i zaljeva i zaljeva.... kada sam prvi put vidjela "bakinu" vutru izgledala je ko hrpa suhog lisca...no kifova... nista... i zarolam ja tu gicu a kad ono RaDiiiiii.... nije losa kako izgleda...a jako lose izgleda.... ewo sada znate pricu o bakinoj...nisam dugo bila ali bi se mogla zaletit po slikice :)))))
ZonoMAMBASADOR

jul 2008.

Under daj neki izvestaj,sta se dogadja?
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jul 2008.

Evo ovako...da zapo mem!!! poato nije bilo update-a od 16.6. danas e biti malo dulji!! upravo sam sad stigao sa sajta pa i poslikao nekoliko slika... kao ato svi mo~ete i predpostaviti ona takozvana "bolest" joa uvijek traje!! pokuaao sam sve i svaata ali nije bilo nikakvog u inka.... ini mi se da e za sva vremena to ostati neidetificirana "bolest"... jer ja u uzgoju nisam napravio nikakvu greaku tako da nemam pojma ata je to... svako je govorio svoje...to ti je mo~da ovo, to ti je mo~da ono, kupi ovo, kupi ono i tako sam se ja potroaio novaca i novaca a nisam niata napravio!!kupim lakmus, pa ph tester, pa plavi kamen...itd itd. listovi i dalje trunu!! u zadnje vrijeme sam se ogluaio na sve komentare koji su dolazili..probaj ovo probaj ono jer kao prvo tu su sve nagaanja i niko na ovom sajtu nezna ato je to a ja kak ko neat bubne tak ja to kupim, a u inka nikakvog.. najzanimljivije mi je to ato mi prvo neko ka~e pregnojio si ih pa nakon par dana neko drugi ka~e fali im hrane... vjerujte 100x mi je doalo da odem tam i sve zapalim kolko pizdim zbog toga..!!proale godine sam u biljke ulo~io svega 150kn u njih 12 komada i odli no su rasle postigle visinu preko 2m... a ove cifre je ve preala 1500kn na njih 5... i joa uvijek to nije to... svaki put kad doem na sajt sa svake biljke odkinem 5-6 listova koji su neki suhi dokraja a neki napola suhi a sajt posje ujem 2x tjedno.. matemati ki reeno do kraja cvijetanja ako ovako nastavi suaenje ja na biljki neu imat nijedan list.. jer sigurno na biljki nenaraste tjedno 10 novih listova tako da bi se pokrio broj onih osuaenih.. biljke su visoke oko 1.20m +-10cm..a na stabljici nema niega do pola biljke... prakti ki reeno da su biljke visoke 60 cm.. ovih ostalih 60cm je samo golo stablo bez liaa i grana koje je deblje od palca.. evo par slika: to bi bilo to!! pozdrav svima Jedno pitanje: zaato mi je na jednoj biljci cijelo stablo od po etka do kraja crvene boje?
brendPOZNAVALAC

jul 2008.

Problem je koren i zato ti se biljke suse.Kod sve tri si napravio istu gresku jer se isto ponasaju.U pitanju mogu da budu samo dve stvari ili ti koren truli od previse vlage ili si ih previse djubrio sto opet unistava koren.E sad ti vidi sta je od ova dva.
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jul 2008.

mislia 5!! gnojim onako kako mi je reko karajack kako on gnoji svoje (pola doze od propisanog)... samo ato ja stavljam joa manju dozu nego on jer su njegove vee od mojih pa im treba viae hrane... korjen nemo~e trunut od vode zato ato nezaljevam svaki dan ve idem 2x tjedno(1 tjedno ako jedan dan kiaa padne) i na njih 5 istresem 10L vode.. probao sam svaata jedno vrijeme sam gnojio 2-3x tjedno i jednom nisam gnojio 3 tjedna uop e... samo ispiro sa H2O2 jer su mi i to rekli.. i biljke su se suaile i kad sam gnojio i kad nisam.
ZonoMAMBASADOR

jul 2008.

Ja bas ocekivao bolje vesti.Bas Lose.
pecko88ENTUZIJASTA

jul 2008.

Znam kako ti je, jer imam potpuno isti problem... Ja sam se od moje biljke vec otkazao. Znaci imao sam 21 biljku i kad sam primetio ovaj glupi problem poceo sam da preuzimam razne "mjere". I to na svakoj biljci sam radio razlicno, jednu dzubrio, drugu ispirao, trcu treto i.t.d. Ali do poboljsanja nije doslo i na kraju sam ih ostavi, pa sta bude neka bude, idem krajom septembra da vidim sta je ostalo od bjih. Jer ovako nema smisla, dajem mnogo vise para da ih odrzim u zivotu (sta mi bas i ne ide), nego kada bih si kupio od nekog dilera.

jul 2008.

LJudi, tek sam se danas prijavio na forum ali sam cesto bio gost.. Imam pitanje.. Prije 5 mjeseci slucajno sam ubacio u vodu jedno tripozno sjeme i to sjeme je danas poprilicno veliki zbun.. Eh sad.. Biljka je sigurno zenka toliko znam, ali ne znam nista sto se tice njenog cvjetanja.. Ona je uzgajana napolju i prelijepo izgleda, samo mozete li mi reci mogu li kako ubrzati vrijeme cvjetanja, i sta trebam uraditi da potaknem isto...
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jul 2008.

Postavio si pitanje na krivom mjestu... al ugl. cvijetanje nemo~ea ubrzat!!
ZOKIAMBASADOR

jul 2008.

poz brate vidim da se stanje nije poboljasalo mada se mieni cini bolje al kako ti kazes... mislim da ce biti to dobre biljke i ako imaju taj nepoznat problem zao mi je zbog tvog truda al sta ces drzim palceve da idu na bolje pozz i drzizi se.. inace i meni je biljka te visine ko sto su tvoje al nemam takav problem tj. imala je na pocetku al ja sam to nekako zaustavio trudio sam se pa je stalo neznam ni sam kako (gnojivom . ispiranjem, cak sam i zemlju sa nekom metalnom sipkom busio itd..) tako da nemoj se skenjavati ove godine kako bude a delje ce biti bolje znam trud pare al jebes to vazno da si ti naucio puno toga bar se nadam pozz brate......
UNDERCOVERPOZNAVALAC

avg 2008.

Veliki pozdrav svima!!! javljam se nakon du~eg vremena jer sam naravno kao ato mo~ete predpostaviti pao... pa sam bio u pritvoru 20 dana a odvjetnik mi je uspio rijeaiti do joa koje vrijeme provedem doma prije suenja...puno mu hvala!!!... al eto jeb ga desilo se...na~alost... sad mi ostaje min. 3 godine robije!!!hehe Ma de aalim se bio sam na moru..jue doao!! pa tako da nisam mogao na forum.... ubiti jesam ali sam se htio odmoriti od svega i ganjati curke...:) sad sam bio na sajtu pa me doekala strahota.... neato mi je 2 biljke iztetoailo.... neka ~ivotinja...zec tako neato... ali nije ju jelo ve je ostrilo nokte... i poderalo je stalo koje je deblje od palca viae od pola... maka nije jer je to daleko od naselja i jako je velika aikara tamo a i to je moralo biti neato vee i jae od mace... neznam oeli biljke pre~ivjeti... ali u moliti Boga ostale 3 dr~e dobro... suaenje se nastavlja ali joa su ~ive.. i krenule su cvijetati.. sve u svemu bilo bi mi dovoljno da iz snjih sveukupno izvu em 200 g suhog samo da pre~ivim godinu...a ja se nadam da e sigurno biti i viae.. pozz
ZonoMAMBASADOR

avg 2008.

E bas sam cekao tvoj post.Drago mi je da su ok bar te 3.Baci neke slike kad budes mogao.

avg 2008.

necr im biti nista...koliko je meni puta nesto grickalo lisce pa kad alo podraste u visinu vise nista ne gricka...i moje 2 biljcice su bile izgrizane i nekako jadne jer ih nisam ni polivala 3 nedelje mislila sam da im je kraj..ali nije..sad su mnogo bolje..mama poliva kada ja nisam u mogucnosti :) hi hi hi :) malo ih pomazim, poljubim, i super su...svaka biljka voli malo paznje i ljubavi,ona to oseca i bolje raste...a reci mi jesi li ti video moje 3 biljcice? juce sam stavila veeelike slike ali nesto ne mogu da ih nadjem....:( na email mi je stiglo da si ti odgovorio na temu...
UNDERCOVERPOZNAVALAC

sep 2008.

Kako ova tema nebi propala evo idem napraviti update i lagano privesti svemu kraj....kao ato neki znate proao sam kroz sito i reaeto ove godine u vezi biljaka... prvo bolest suaenja listova i usporavanja rasta biljka a onda joa i zeevi ili neznam koji nametnici pojeli sve biljke dokle su mogli dokuit i savit biljke tako da je meni praktiki ostalo niata tj. malo i pritom su ih uniatili strugajui stabljike noktima... Berba se je odvila uspjeano... prije 3 dana i sada se granje suai... urod je dosta siromaaan ali ataje tuje!!.. evo slika... Smoke report je za 10tak dana!!
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Xex...Ja mislio da ti sve pojele...Bar ces omrsiti usta malo :) Jedna lekcija vishe za sledecu dinu... ;)
ZonoMAMBASADOR

sep 2008.

Undercover bolje ista nego nista.Bolje si prosao od mene u svakom slucaju.
UNDERCOVERPOZNAVALAC

sep 2008.

pa ataje teb bilo? ZnonoM
elephant0rAMBASADOR

sep 2008.

Fino fino.. nekuzim sta se na zeceve zalis.. pa nije to lose ispalo.. u divljini uvjek treba racunati na collateral damage :)
UNDERCOVERPOZNAVALAC

sep 2008.

kak nije loae??... od 5, tj. od 3 jer su (2 totalno uniatene) neznam oe sveukupno bit 60g suhog

sep 2008.

Imam aiamiajih govana za rijeaiti (GUANO),ako je tko upu en,nek se javi.

sep 2008.

Pazi bro da ne dobijea negativne bodove zbog ponavljanja jednog te istog po par tema... i to joa prodaja odma drito u sridu, a 4 posta..polako, opuateno... otvorio fino temu o aiamiaijem gnojivu, pa nek se malo popri a o tome, prezentira po forumu, da ga ljudi osjete...a onda mo~da netko i iskoristi mogunost da uzme preko tebe :icon_wink: :eyebrows: :cool44:
UNDERCOVERPOZNAVALAC

sep 2008.

eto ga napokon stigo smoke report... ova je pljuga dovoljna za 3 Vutra je fenomenalna! za rad nemam rijei.. kroz tebe prolazi neka pozitivna energija osjetia cirkulaciju...:evilking: U druatvu je ko stvorena za zajebanciju, smijanje, provale, cuganje subotom u gradu i dobar provod.. bez rijei sam i svima kojima sam dao da probaju bez rijei su..!:b_bow: sve u svemu zadovoljan sam... al samo da je joa malo jaa... ovih 8.5 THC-a mi je malkice slabo... al ok.. nisam vago urod al okom procjenjujem 50tak grama sveukupno.. viae sree drugi put Lijep pozdrav i cujemo se sljedee sezone!!
ZonoMAMBASADOR

sep 2008.

Bravo,Bravo drago mi je da si bar nesto dobio.Kolko god da je,tvoje je.
wu-traENTUZIJASTA

okt 2008.

uh pa dugo ti nisam pogledao topic...pa dobro nije tako lose ispalo ajde....istina steta sto nije bolje ali sta ces....i to sto kaze zonom...koliko god da je tvoje je i boli te dik...ti imas svoje i to je to... vidio si sta se desilo meni i zonomu...to ti treba bit primjer da budes sretan s tim sto imas...hehe bolje ista nego nista ;)
greenmengaceENTUZIJASTA

dec 2008.

vise hemije nije dobro ......samo PRIRODE pozz supper brat
UNDERCOVERPOZNAVALAC

avg 2009.

Ev ovako... da vam ispri am svoju pri u zadnjih 4mj.. poato je ovdje sve mrtvo..:) Za ovu godinu u planu sam imao posaditi sjemenke od Durbana koje sam uzgojio proale godine.. sve je fino krenulo.. skroz dok mi stara nije naala moju novoroen ad.i pomislite ato je u inila s njima....:( tu~no je to... evo slika Nakraju nisam imao izbora nego naru it neato... nakon dugo razmialjanja odlu io sam se za naru ivanje Bubble Gum-a od Serious seed-a 11 kom.. Evo gnojivo koje koristim od proale godine.. cijena nije bila ni najmanje nabrijana.. oko 650kn sa poatarinom. k tome joa su standardne... nisu feminizirane.. jako puno sam se dvoumio o u ne u.. pa sam nakraju ipak naru io.. stavio sam ih na klijanje.. izaale su svih 11 kom. dr~ao sam ih dok neporastu 5-10 cm i onda ih presadio na sajt.. nakon nekoliko dana nakon presaivanja pao je led i pokosio svih 11 ljepotica.. ja sam naravno pao u aok... teaki aok dok sam gledo kak vani led pada 10tak min bez prestanka... otiaao sutadan i vidio da je sve pokosio i poravno... odustao od uzgoja.. bacio pare u vjetar. nastavlja se nesre a od proalih sezona.. u prvoj oplja kan, u drugoj mi neato pojelo biljke..dobio 60tak grama suhog, 3 sezona led sve pokosio.. nakon mjesec dana odlu ih oti tamo da vidim kakvo je stanje.. tj. sranje... i ugodno se iznenadih.. ostale su 4 ~ive onako ljepo razvijene... i odlu io se malo pobrinuti za njih.. ev slika uslikana krajem 6 mj.. u to vrijeme me je napala opet ona stara bolest od proale godine.. suaenje dolnjih listova za koje niko ~iv na forumu nije znao o cemu se radi... ugl svi su govorili da sam pregnojio.. bla bla.. i kak sam odljepio kad mi se je to opet pojavilo ka~e mi Lucid Dream da postavim pitanje na ic.mag. nisam dobivo nikakav odgovor tjedan dana i onda se pojavila budala i rekla da joj nedostaje N.. i ja naravno grunem duplu dozu gnojiva na biljke kad ono prestalo.. i nastavile normalno rast.. odlazim na more.. i kad se vratio biljke osuaene skroz do pola nije bilo ni jednog lista.. stavih gnojiva... padne kiaa drugi dan... doem tjedan dana kasnije.. stavim opet normalnu dozu... kiaa opet sutra padne i sve ispere.. kad sam odljepio..jer su se biljke nastavile suait... sljedei put kad sam doao na sajt stavio duplu od propisanog... i biljke se fantasti no razvile... doao opet za tjedan dana i stavim duplu dozu doao opet nakon tjedan dana i opet duplu dozu... u 3 tjedna su narasle viae od metar.. danas posjetio sajt.. od 4 lijepe biljoze ostale mi 2 ~enske. i opet bacio duplu dozu za rast... evo slika tako sam na kraju od 11 komada ostao na dvije... jbg... ali sam shvatio da u outdooru kad su biljke malo razvijenije mo~e komotno stavit svaki tjedan dupla doza HESI-a TNT i dupla doza vitamina... barem sam stekao novo iskustvo.. sljedei put dolazi novi update i stavljam pola doze za cvijetanje.. pozz...
Kushonja O.GAMBASADOR

avg 2009.

super...bit ce hedovine!
ZOKIAMBASADOR

avg 2009.

bravo ... i nek te sunce malo ogreje .. izgleda da ce biti ovo najbolja godina; pozdrav i samo nista nediraj izgleda sto se vise trudis sve manje imas .. sala naravno ..
UNDERCOVERPOZNAVALAC

avg 2009.

pa baa tak ispada.. ato je najgore od sveg..al sad sam odlu io potrudit se da izv em max cjetova iz biljke..baa da vidim o e izdurat tempo..
ZOKIAMBASADOR

avg 2009.

seckaj mao lisca koje im netreba .... jos ako je dobro verem tako ces sa stersom produziti cvetanje al pazi to nekad nije dobro a neked je bolje za edove vise se popune samo kazem pazi .. to ja po mom iskustvu neko mozda nebi nista dirao
UNDERCOVERPOZNAVALAC

avg 2009.

i mislio sam pokidat sve vee listove... ono... svaki put kad budem iao odkinut 2-3 ve a lista sa svake.one koji zaklanjaju vrhove od sunca.. mislim da joj to neb trebalo dat veliki stres... reko sam si da idem probat izvu max iz bilke.. baa da vidim kolko mog izvu .. al sad sam napravio mali zajeb... smikso sam gnojivo za rast kodkue i kad sam doao na sajt one su krenule cvjetat par dana prije.. jbg.. vald ima dovoljno P i K u zemlji za cvjetanje.. do sljedei tjedan.. loae sam startao..:)
ZonoMAMBASADOR

avg 2009.

e bas mi je drago da se bar nesto kod tebe dogadja buraz.Mene isto mrzi da vodim dnevnik.a imam posadjenih 5 himalaya golda napolju sve feminizarine i sve su izrasle ali nista posebno.Mozda malo preko metar,ali posto ih uopste neobilazim nije ni to lose.Ajd ako bude sve u redu na kraju cemo opet uporediti urod,ahahahahahaha. pozz
UNDERCOVERPOZNAVALAC

avg 2009.

hehe.. daj bo~e... iskustvo mi je pokazalo da je outdoor problemati an osim ak ti nije u blizini kue na nekom jestu di nesmetano moa oti ili pak u dvoriuatu... openito biljke treba obilazit 2x tjedno..da se biljka fino razvije.. ali rjetko ko je to u mogu nosti.. tako da moramo bit zadovoljni sa 1-1.5m.. jbg dok sadnja nebude legalna neemo mo nikad napravit guerilla grow.. Zonom.. jel imaa ti kaki dnevnik ili slike da vidim??
big buddhaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

e moj drug, kako ce mo se nas dva smijati ljepo, kad pomjesamo himalayu gold i bubble gom :)
ZonoMAMBASADOR

avg 2009.

Ma kazem ti neidem tamo uopste,sliku nijednu nemam ali oticicu ovih dana bar malo da ih podjubrim i raskrcim korov oko njih.Tad cu i uzeti neke slike pa cu ih postaviti,ako ti nesmete u tvoju temu. Samo me jebu komarci.Ima ih bukvalno milijon,kad izadjem iz zbunja izgledam kao da me neka bolest napala posto imam 101 ujed. Inace ja jos imam durbana od prosle godine,koji i dalje radi,ne tako dobro kao ranije ali je dobar.Jebote od jedne biljke dobismo 150 grama,kad bi ove godine bilo priblizno od 5 biljaka bilo bi vrh,al ipak durban je bio cudoviste od 3 i po metra.
UNDERCOVERPOZNAVALAC

avg 2009.

a jbg.. moramo bit zadovoljni s onim ato dobijemo... oka ti tu svoje slike.. nije problem.. sad e i moj update kroz koji dan
UNDERCOVERPOZNAVALAC

avg 2009.

da vas obavjestim da me je neko provalio na sajt i pokupio biljke koje su bile u 2 tjednu cvjetanja..ve sam 2. put oplja kan....odustajem od svega... nit u puait nit posjeivat ovaj sajt nit u viae ikad sadit..do daljenjega.. barem dok uzgoj nepostane legalno.. tako da vas pozdravljam.. i podr~avam u vaaem daljnjem radu i zalaganju za ovu biljku... pozdrav prijatelji..
Petar PanPOZNAVALAC

avg 2009.

Sranje na kvadrat :sadbanana: suosjeam s tobom
Noname_ENTUZIJASTA

avg 2009.

a joj booote...koja pizdarija.Jbg ima kretena uvjek
ecoAMBASADOR

avg 2009.

saucesce! trebali bi radit donacije za ovakve slucajeve i pomagat kolegama u nevolji :)(al ovdje nikad nece to bit moguce)!! pozz.. p.s.a da napravis ceku i kupis pusku,pa....
NoTrippinAMBASADOR

avg 2009.

Kako mislia neko odnia,ata ih je posjeka cile il ata? Al u svakom slu aju s.ranje,baa si jebena pegula,ultra pehist, maler e ~ea e. Via, neko nema pojma, zasadi, poslu~i ga vrijeme,srea pa ima badove a da ni nezna kako ih je dobia, a neko ko ti, se trudi, zna , ulo~i para,vremena i volje pa ga posere. }ao mi stvarno al mislim da si ispuca cili loai moo i da ti idui grow MORA uspit ma da ga usrid sela zasadia, tako da nemoj odustat sad nego fino idui put zasadi aba sjemenke da ne troaia pare i manje se sekiraa,a tu aumu rae zaebi.Ili to ili prestani puait,sadit totalno, nabavi aktovku,odjelo i glumi ra unovou :icon_mrgreen:
SiDAMBASADOR

avg 2009.

pa ja to nemogu vjerovat, nije mi jasno zaato su ljudi takvi, makar znam previae ljudi koji bi to isto meni napravili a KAO dobri smo si to ti je napravio neko ko zna za to i vjerovatno neko od prijatelja.... nemora biti istina ali meni se ini da je u 80% slu ajeva tako kaj da ti ka~em, jebiga, debili su tu i uvijek e biti
TarkiPOZNAVALAC

avg 2009.

Murjak, ili nemaa sree, ili su sajtovi koje si birao alapa... Nemoj odustati, budi uporan i rokaj dalje... samo odaberi dobar sajt, nemoj tamo ii esto, baci sjeme u zemlju, a priroda e u initi ostalo.. Reko ti je i NoTrippin dobro... No kako bilo, jebatga, sretno momak ;) lp
ZonoMAMBASADOR

avg 2009.

NEMA ODUSTAJANJA.EVO JA SAD IDEM DA OBIDJEM MOJE I DONARAM TEBI 20% uroda,KAD SVE BUDE GOTOVO. POZZ
big buddhaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

e drug, aj nemoj da se plasis, pa ima tvoj braco jos uvjek dovoljno za nas dvoicu, :). 7 komada himalaye gold u 2 tjednu cvjetanja, a ja se nadam da ja necu proc ko ti, pa objesit cemo se za jaja. aj na pljugu kod mene
UNDERCOVERPOZNAVALAC

avg 2009.

neznam drugovi... stvarno neznam.. odljepio sam totalno... neko ko je to napravio ubro ih je sa korjenom.. znamo samo ja i kolega s kojim sadim za to mjesto... ja sam osto bez dvije a on bez 4.. a nesumljam u njega zato ato sam s njim najbolji drug ve 7-8 godina.. a i nebi ovjek sjebo svoje 4 radi mojih dvije.. a joa su moje u 2 tjednu cvjetanja a njegove u 3 tjednu... prakti ki ni nema vrhova.. to mora da je neko ubro ko nema pojma...neko dite, klinci.. il neko ko nikad nije vidio kak izgleda biljka u 9-10 tjednu cvjetanja.. pa tak da nije eko.. ja na mjestu lopova bi eko da procvjetaju.. a ne ih ubro u 2. tjednu. glavni vrh nije debel ni ko mali prst... ata dobijea od tog... par pljugi.. koje jedva da udaraju.. neznam.. tra~iu koje to napravio dok god nenaem... kad su me oplja kali prve godne isto taj kolega samnom sadio.. bilo oko 15 biljki preko 2 metra i isto u 1-2 tjednu cvjetanja..nakon skoro godnu dana sam naao ko je to.lik se pohvalio jednoj osobi koja je samnom dobra da je mene i kolegu oplja kala... i izcipelarli lika ko budalu.. uzeli mu mobitel.. i zaprijetli da e bit joa batina ak nam nerjeai u roku od tjedan dana 1000kn.... kad saznam ko je ukro tih 6.. lomim mu prste s kojima je to krao... a kak se ka~e.. ko tra~i taj i nae.. sam ato e ovom lopovu bit puno bolje da ih nije ukro
SiDAMBASADOR

avg 2009.

drago mi je da netko tako razmislja svaka cast kolega
ecoAMBASADOR

avg 2009.

ugodno sam iznenaden kolegama growerima i uvjek se nade neko ko ce pomoc! ak ti nebu dost,dat cu ti i ja ak nist za koj gens :) NEMA PREDAJE!! pozz.. p.s.puska frende puska!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se