VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojVremenska Prognoza
LEGACY

Vremenska Prognoza

150 odgovora7,844 pregleda
IvoryENTUZIJASTA

mar 2009.

Evo.Za Proljetne dane koji nadolaze....Tu mozete pogledati kakvo je Vrijeme danas,i kakvo ce biti u sljedecih par dana.Cilj mi je malo olaksati snalazenje ,tako da ne morate ici na stranice neke druge,vec sve mozete tu naci....Slike se svaki dan mjenjaju i pokazuju Vrijeme.....Pozdrav Ekipi. Danas: Sutra: +2 Dana +3 Dana: p.s Stupnjevi C ,su rasvrstani po bojama..Uzmete najvecu vrijednost iz tablice(desno u kutu) i podjelite s brojem "kockica" i dobijete koliko svaka boja iznosi.:bis::bis: Nadam se da sam bar malo pomogo...Peace:sun2:
ZOKIAMBASADOR

mar 2009.

lepo ... za trud pa se nadam da ce ppomoci pri gradu posto je proosle godine padao cak je bilo i na forumu mada sumnjam da ce neko nesto preduzeti :) al pohvale samo furaaj bice to zanimljivo..pozzz
IvoryENTUZIJASTA

mar 2009.

Hvala...I ja se nadam da ce ti sad pomoc :D hehe

mar 2009.

sta se slike solo mjenjaju svaki dan ? :D

mar 2009.

..Sunce izadje i zadje, zemlja se okrene. Sta covjeku radi vrijeme, ljudi nisu stijene.. mozel kakve shtele, hocu sunca brate dragi...
IvoryENTUZIJASTA

mar 2009.

Da :icon_lol:

mar 2009.

woha pa to je nice, svaka chast
IvoryENTUZIJASTA

mar 2009.

=)
IvoryENTUZIJASTA

mar 2009.

Kroz 2-3 dana postupno razvedravanje :D
rasta-mareISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Lepa ideja brate Ivory, samo bez uvrede jel mozes malo da prosiris mapu:) nema me na tvojoj mapi.....a ovde treba da smo svi jednaki, zar ne? Mada ako to neuspes, bez brige....imam nekog lika u selu koji ima dar od Boga.....pogadja vreme nikad nije omanuo....znas koliko je pomogao poljoprivrednicima mog kraja......
IvoryENTUZIJASTA

mar 2009.

Hehe...Dobro,probat cu...kroz 2 dana ocekuj promjene =):bis:
rasta-mareISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Tooooooo Ivory:)... zahvalan mare u napred...... jel ti ostalo jos Ivory-a ili moramo da predjemo na limp dick.....:)))))))))))))))))
IvoryENTUZIJASTA

mar 2009.

:bis: Hahahahaha....=)....Ima i nesto for Broken Head :181:
EtajglechaAMBASADOR

mar 2009.

E ljudovi, a zasto ne stavite ovu prognozu u sticky, mozda nam bude lakse........ :signs054: :signs054: :signs054:

mar 2009.

woooow...veryyy lepoooo =)) :sun2:
IvoryENTUZIJASTA

mar 2009.

GLUSPON - ja nemam vlast nad premjestanjem =),Ugl,ako se Sabor slozi,zasto da ne... xD Mala_Crna- Hvala znam :D
IvoryENTUZIJASTA

mar 2009.

DRU`TVO NA`AO SAM pune bolje karte i podatke o vremenu ,pa kako da sad editujem Temu? jer bas imam sve poplanu da bi izgledalo za prste polizat....Ako neko moze pomoc,pls.....Admini ?

apr 2009.

ma pljusni te karte ovdje ... pa ak su tak dobre modovi nek obrisu sve postove prije toga i to je to ....
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

=) =)

apr 2009.

molim i drugi put ;)) ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Za detaljno razumijevanje i is itavanje znakova sa karte koristite se sa ovim opisom meteoroloakih simola : http://prognoza.hr/prognoze.php?id=metsimboli&param= DANAS: SUTRA: Na ovoj karti mo~ete vidjeti u kojim je krajevima aktivan ili neaktivan rast ostalih biljnih zajednica(korov,pelud,drvee)-Karta mjenja sadr~aj svaki dan. PELUDNA PROGNOZA DANAS: Zdravlje je na prvom mjestu,treba se obui u skladu s vremenom! PROGNOZA OSJETA UGODE : Vremenska Prognoza za SLO: SRBIJA: http://www.telenetholidays.com/WebCarRental/serbia-rentacar/vremenska_prognoza_srbija_RHZS.htm BOSNA I HERCEGOVINA: http://www.fhmzbih.gov.ba/latinica/index.php Nisam mogao pronaci slike prognoze za SRB i BiH,pa sam stavio link do Meteoroloake stranice na kojoj ima dovoljno informacija...Nadam se da sam ovime svima olakaao i "pribli~io" Vremensku Prognozu. Polako dolazi vrijeme za outdoor :sun2:,vjerujem da ste svi nestrpljivi i da se svi ~elite im prije okuaati u Outdoor(vanjskom) uzgoju..}elim vam svima PUNO sunca i dobrog vremena PoZdRaV!

apr 2009.

ufff..kad ce to :sun2: vise i toplije vrijeme...ova fucking kisa me ubija...samo mi se spava grr ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Uzmi Cold-Drek :D

apr 2009.

haha...da da...neznas kako je to ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)

apr 2009.

Evo danas prvi pravi proljetni dan ovdje kod nas, sunce uprzilo.. Odmah sam stavio sjeme da proklija :bis:
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Vutrin_grm - Rijeka :D

apr 2009.

Nisam ne iz RI... jug istre ;P
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Ajd...Sretno u Growu...Otvorni dnevnik ako ces imat vremena

apr 2009.

Ma necu stavljati nista na net, vec imam dosta u dosjeu... :ohno:
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Eh,stavlja jos 1000 drugih ljudi pa nikome nista...kodiran je sajt,mogu pusit karu panduri

apr 2009.

haha :ludaci_lol: ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Sta je tebi smjesno mala =)?

apr 2009.

Mala je navikla na facebook:nana:

apr 2009.

sve pohvale ivory.....jos malo.....jos samo malo.....=)

apr 2009.

lol..pa znas da i jesam..al sad se privikavam na forum :icon_razz: ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Uff...To su one nabrijane :sun2: :P

apr 2009.

mislis ili znas?! ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Neznam,ti reci :D

apr 2009.

u prevodu se kaze (misliti je drek znati) =)) nisam ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

:P....Lijepo je da su se cure pocele razmnozavat po forumu...

apr 2009.

da lijepo je :)) ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)

apr 2009.

eee vas dvoje !!! postoji shout !? Rokate ko blesavi po svim temama :)

apr 2009.

a jbg kad je prvi poceo =)...a i sama sam rekla da se nisam dosla svadat niti mi je namjera ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)

apr 2009.

Mala_crna,please,daj malo tema,pitanja i odgovora ata je vezano vutra.org,zasipanje tema isto onako nije baa navika ovog foruma,tu su informacije vezane za grow i sli no ata je ve u temama,nemoj da ispade da si pogrijeaila forum.I nedaj se smesti!
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Ma ionako admin treba obrisat sve postove,a ova dva koji se ticu vremena ostavit...
gloss_zelenkyAMBASADOR

apr 2009.

samo 24 posta, napredujemo... :maryjane:

apr 2009.

ivory treba se zaposlit na kakvom dnevniku, meteorolog xD
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Hehe....Sjemenke imam,samo cekam jos koji tjedan da full zatopli..Onda cu odradit jedan Outdoor ...

apr 2009.

rekli su da ce preko vikenda bit :sun2: jooj jedva cekam :)) ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)

apr 2009.

Mala_crna,a za ata molim te ekaa sunce,za kavicu ili outdor grow?Ako je za ovo prvo onda opet spamaa,a dobio sam pik na tebe zbog toga!Mislim da ulazia u crveno.Sorry ali san ravnopravan,jbg.:iloveyou:

apr 2009.

pa :sun2: cekam da bih otisla malko u prirodu jer od ovih silnih kisa nemogu...a to sto si dobio pik na mene..fakat neznam sta sam ti napravila ili ti ista rekla ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

****r ovijek,sviaa mi se :D Od Petka nas o ekuje extra vrijeme pa cu ja negdje oko pon. jedan outdoor otvorit,ako nista ne poe po zlu...Jedva cekam..napokon i ova godina doala da se iskoristi max od po etka...:bis:
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

omg.nesmijem rec m-udar ovijek ROFL!!!!!!!!!! :D :D

apr 2009.

uff da...mos si mislit..napada me bez razloga ko i ti ;) :P ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)

apr 2009.

Sorry viae na off-u ali... Nisi mi niata napravila ni rekla samo mislim da te namjena ovog foruma ne zanima i jednostavno se brinem za tebe da se na koji na in mo~da ne iskvaria tu.Nemoj me krivo shvatiti,ni ostali,na ovom forumu su jako dobri ljudi i puni ljubavi,zar se ne vidi po bilj icama?Zamisli kakvi su tek prema ljudima!
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Takoer...ne moras svaki cas govorit vrijeme je lijepo...to sami mozemo vidit...Ili jao suncan ce dan bit idem brat jaglace s susjedom .....

apr 2009.

lijepo od tebe sto brines..i neboj se necu se iskvarit jer nema razloga za to..kao i malo prije sto sam rekla ne zelim se svadati i prepirati radi gluposti..stavrno mi se neda raspravljati oko pizdarija... ako me mislite zbog sitnica napad ok nema problema..napustit cu ja forum nije bed ima vremena za sve (i opet smo :common053: ) ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Dobro sad dosda...Ako ko ima sta za rec neka kaze na PM

apr 2009.

upravu je ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Hej ljudi, dajte napravite te karte i za susjedne nam zemlje, a ne samo za Hrvatsku, molim lijepo :costumed-smiley-027
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Pa napravio sam karte za hrv,slo,srbija,bih.....Ali nema nigdje ovakvih ko za hrv ili slo...za druge zemlje sam nasao samo temperaturne tablice,a link do njih ti je gore u postu
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Nisam vidjela ranije, oprosti :icon_lol: Puno hvala na ovome :costumed-smiley-027

apr 2009.

svaka cast ivory, stvarno vrijedno svake hvale ;)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Sta ce mi hvala,saljite hedove :D hehehehehe

apr 2009.

:sun2: ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)

apr 2009.

hahahaha odlicna ideja... Ima li ko mozda podatak kakva ce prognoza za ovo ljeto 2009 bit??? to mene zanima... Moje idealno ljeto po danu sunce navece kisa svaki dan...
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

U ljeto ce ti bit ljetno vrijeme xD

apr 2009.

rekli su da ce ljeto bit kobno :sun2: ___________________ (—`v´—) `*.¸.*´ ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨—`•.
HeadonistAMBASADOR

apr 2009.

mislim da ove godine ni nema pravog proljea, tek je nedavno zatoplilo a temperature su ve u~asne ali sumnjam da biljkama smeta viaak sunca :D
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Kako je sve krenulo, otici ce svijet do davola jos malo. Globalno zatopljenje i ostale pizdarije sto idu u kompletu, za ljeto nemas sta pitati, ide sve toplije i toplije svake godine, valjda si i sam primijetio
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Da....ja imam jednu biljku malu u polju ,stara je 3dana ,ali ne napreduje bas :D,mislim da su temp razlike preko noci dosta velike dok je tako mala pa joj usporava rast...Ona dva listica mala koji se prvi razviju su jos sklopljeni....Danas idem da pogledam ako ima kakvih novosti :D
4herbsPOZNAVALAC

apr 2009.

evo danas kod mene kiaa lije na mrtvo,imam vani sajt sa malim 4 the church fem i 2 lemon skunka u posudama a nisu privezani.bojim se da ih ne poprebija kiaa,ata vi mislite,ono tek prvi par listova se razvijo totalno i drugi neato malo ali ne izgledaju mi baa pre vrsto,o e pre~ivit pljusak ili da o ekujem pomor sutra?
PikavacISTRAŽIVAČ

apr 2009.

neboj se frende kise,jer poslje kise dolazi sunce...a i puzevi ,njih se boj frende, a od kise im nis nemre bit osim tuce i takvih nebuloza....majku im ljigavu smrt puzevima.....
4herbsPOZNAVALAC

apr 2009.

Kiaa je proala a i tu a.od 6 feminiziranih samo je jedan church malo dobio po jednom listu pa je list puko po pola ali sve su ~ive,nisu ih dosad pu~evi dirali a nisu u zemlji nego u kantama i posudama pa ih vjerojatno ne e ni dirat ali u sutra oti vidjet jel ata bilo,molim boga da nebude i morat u da se nekako protiv pu~eva osiguram,imaa neki prijedlog?poato su sve biljke s pedigreom feminizirane bilo bi ateta da mi pojedu,ja sam razmialjo da stavim one prazne fla~e od 5 litara da izre~em dno i natakarim gore kad pada kiaa ili tu a i tako da mi ne trga biljke i da nejdu bube i sranja po njima!
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Evo ovo bi trebalo pomoci, a ja cu prevesti ostatak cim stignem :sun2: https://forums.vutra.org/vanjsko-uzgajanje/4946-neem-oil.html
PikavacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

znam da ovo nije tema za to al nebi vjerovo 4herb popnu se ljigavci i u kantu ps ak stavljas kakve preparate oko kante nemoj se zaj..poglec i ispod kante tam znaju buksu imat.....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se