VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojterasa manual
LEGACY

terasa manual

16 odgovora1,315 pregleda
revolutionAMBASADOR

jan 2013.

Ovako ostalo mi je jos 3sjemenke satorija od proslog growa i zelio bih imati za ovogodisnji outdoor raniji takav dim poput satorija(prva liga).Racunam da bude zrel do polovice 8.mjeseca. Plan mi je da ga posadim u saksiju pocetkom 5.mjeseca.Inace terasa dobiva dosta sunce i vec sam uzgajao normalno biljke tamo.Sad mi treba ranije dim pa planiram pustiti ga u vege fazi do pocetka 6 mjeseca i onda ga regulirati na 12/12 da pocne cvjetati na nacin da ga prekrivam svakih 12h sa nekom konstrukcijom da nedobija svjetlo (npr ujutro od 7-19 je slobodno na suncu i u 19h ga prekrivam i tako do 7 ujutro da ima 12/12 vremenski period i pocne cvjetanje).Izgleda komplicirano ali meni bi bilo lako za izvesti zbog toga sto zivim na selu i terasa nema pogle ni s jedne strane..kao sto sam reko vec sam uzgajao tu tako da je sigurno mjesto.i taman bi bio na 12/12 s tim nacinom 70 i vise dana do polovice 8 mjeseca jer mi za onda treba,ovaj nacin mislim upotrjebiti zbog toga sto mi je dim predobar i treba mi za tad hitno a automatik ne zelim jer koliko sam gledao nema ni jedan sa slicnim radom..btw ako znate neki automatik da ima rad slican satoriju i da izbjegnem ovu zbrku slobodno napisite. Jeli moguce ovako saditi?

jan 2013.

moze ako mozes da obezbedis 12 sati mraka
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Nadam se da znaa ata je Power mislio s ovim podebljnim mrak to zna i 100% mrak i to trebas dobro sklepat konstrukciju skojoj bi prekrivo
M a n d o rAMBASADOR

jan 2013.

frend ti u tom slu aju moraa postat tajmer,neznam dali bi ti to uspjelo,ustvari moraa imat puno slobodnog vremena,po meni malo i mu ia biljozu, ime bi je pokrivao nave er u 7 dok joa sunce solidno grije a i ujutro nekad zna im izae grije,tako da im kod pokrijea javlja ti se problem svje~eg zraka,temperature i vlage,sparina,neznam kak to mislia odr~avat al sretno ti bilo.....:thumb:
revolutionAMBASADOR

jan 2013.

Najlakse bi mi bilo kad bi nasao neki automatik slicnog rada. Sva sreca imam dosta slobodnog vremena zahvaljujuci ovoj drzavi nasoj pa nebi bio problem to paziti. A za ove uvjete dovod zraka ,potpuni mrak to bih uspio napraviti sve kako treba...jedino temperaturu neznam hocu moc ali vidjet cemo,kazem najlakse bi bilo ako netko ima iskustva pa preporuci neki automatik slicnog rada. Hvala

jan 2013.

ja ne znam za nista slicno satoriju
revolutionAMBASADOR

jan 2013.

Aha.A nesto tipa automatik da je rad dizalica,smijeh,socijalni-dobra komunikacija...

mar 2013.

Meni je to uspjevalo. Samo pratis kad je izlazak sunca i po tome spremas bilku. Ja sam svoju pokrivao kartonom u kojem je bio veliki frizider. Nisam je pokrivao vani vec bi je unio u zamracenu sobu i jos pokrio tim kartonom. Cim ostale bilke koje su vani zaspu, li pak kad bi se vratio iz vecernjeg izlaska, izbacio bi je van da ceka sunce i to je to.
Smokey McPuffAMBASADOR

mar 2013.

Auto Blueberry, Purple Kush Auto, Auto AK-47, World of Seeds svi automatici...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se