VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojmoj blokirani dnevnik outdoor
LEGACY

moj blokirani dnevnik outdoor

32 odgovora1,423 pregleda
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

napravija san dnevnik outdoor kao ato neki znate ve i vidili ste , administrator je odlu ija da mi zatvori dnevnik " zbog toga ato imam previae bilja :D " to nije 48 komada trenutno / 6 razli itih sorti ( papaya , WW , Blueberry , G-Force , Psihodelicia i Afghani S1 delicious ) Sve su trenutno 2m+ u 4 tjednu cvjetanja odli ne su sve ide po plane , obisit cu koju sliku tek tako reda radi da vidite a kad bude sve gotovo , nadam se da e mi administrator omoguit da napravim kompletan dnevnik uzgoja da vidite ata radi dalmatinsko sunce + outdoor guerilla :) peace
MeskalitoLEGENDA

sep 2010.

E bas bi voleo da vidim tvog bb outdoor . Napisi i odakle seme vodi poreklo ( koji seedbank i slicno ) . A ovo za broj biljoza si sigurno pogresio :icon_lol:
razvratnikAMBASADOR

sep 2010.

I ja jedva cekam da vidim sve to :) BTW - sta ces da radis sa 30-40kg trave - jel to grow za ceo zivot (racunao sam da SVAKI DAN pusis 4 grama pa da imas narednih 20-30 godina) ??? Ili planiras perverziju da u kamin ubacis 2 kile (zatvoris odzak) i pozoves drustvo na zurku i svi se urade ko majke :) :) :) ...kako god - nek ti je sa srecom i baci slike !
FlipsilonENTUZIJASTA

sep 2010.

48? brate, ata e ti tolika auma? :P aj slikaj kad oberea to, da ekiramo tu gomilu :)
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

Seedbankovi Nirvana - Papaya i WW ( non fem ) dr.joint - Low ryder , Easy ryder Dutch passion - Blueberry Flying Dutchman - G-Force Sweet seeds - Psihodelicia , Afghani S1 slike BB-a imaa u mome blogu , nisu extra na brzinu shootano , bit ce boljih uskoro ( btw slike stare 10 tak dana ;p )
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

kmh mislim da su to extremno optimisticne brojke , ugl nebitno nista nije na prodaju , sve za osobne perverzije i koli inski da izgura do kraja sljedee sezone :D thats the goal nothing else :p slike imaa u blogu mome ( samo bb ) uskoro refresh
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

pa kad se ve riskira neka se riskira do kraja , uglavnom uhvaen s 48 ili 1 isto ti je .... bar ovdje kod nas
FlipsilonENTUZIJASTA

sep 2010.

ma jasna stvar, nego 48 puta veci rizik da te uhvate :D svejedno, kaci slike kad bude gotovo :)
delboyLEGENDA

sep 2010.

Stari baa me zanima kak to poljana izgleda! heheh definitivno oduzima dah svaki put kad ih vidia , vjerujem! aa kad bude to gotovo, eto zamolit emo admina nek bude dobar pa nam dozvoli da svraimo gledaju te slike heehhehe
razvratnikAMBASADOR

sep 2010.

Hehehe ja bih zeleo da zasadim toliko, ali pravo da ti kazem - NE SMEM - jer to je prava suma koja najverovatnije moze da se primeti i iz Google - Earth-a. Ja racunam da ce te biljke od 2 metra da ti daju bar po 600-700 grama svaka.... Tebi svaka cast na hrabrosti za kolicinu.... ali znaj da i sudije precutno gledaju na kolicinu. Pa ako te NE DAJ BOZE nadju, budi siguran da neces dobiti zakonski minimum, nego ce svaki sudija ici na zakonski maksimum.... dok bi recimo onoga ko gaji 1-2 stabljike na terasi sudija ipak gledao da osudi na neku manju kaznu.... Znam jednog sudiju (nije sudija u mom gradu) pa sam onako generalno pricao sa njim o kaznama i on mi je sam rekao da prema svojoj proceni odredjuje kazne (u odnosu na zakonski minimum i maksimum)... ali ada ne ulazimo u temu bezveze - valjda nece da dodje do toga... a ti SAMO OPREZNO i baci sliku te prasume.... jedva cekam da vidim da je neko odradio ono sto ja ne smem da uradim !!! A moj savet ti je da od 3 kg. vutre napravis neki DO JAJA HASH.... POZ i SRECNO !!!!
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

samo da razjasnim , nisu sve na istom mjestu ( bija bi glup totalno kad bi to napravija ) , podjeljene su na 5 sajtova :) tako da na svakom sajtu ima od 8 do 10
FlipsilonENTUZIJASTA

sep 2010.

Javi samo na kraju koliko si kolograma dobio kad oberes to i kad se osusi. Srecno.

sep 2010.

Stvarno bolesno... javi kad sve zavraia kakva je... pa jel nije bolje na. 1- 2 sajta nego na 5-6. manja vjerojatnost za otkrivanje. bar po meni :D
delboyLEGENDA

sep 2010.

Svaka ast, ideja je ista 10etka. Te~e je za uo iti razbacano skroz nego sve na jednom mjestu! Doslovce je Jorge Cervantes rekao isto, gledao sam oba DVDa i mogu rei da je preporuka svakom groweru nek to pogleda. Mogu rei samo svaka ti ast, pravi si tovar ako nosia tolke hektolitre vode uzdu~ i poprijeko kamenjara heheh Kralju sigurno imaa i muuda od kamena! Ja nebi spavao od paranoje! hehe Mogu ti samo za~elit svu sreu i sretan grow dokraja!
SiDAMBASADOR

sep 2010.

:hehe: ekamo rezultate sretno i pazi se!
Kreso1988ENTUZIJASTA

sep 2010.

cestitam ima ljudi koji su lijeni ili se boje jednu biljku uzgajati a ti na 50^^ svaka cast!
Cro_growISTRAŽIVAČ

sep 2010.

voda...... neu lagat ali prialo mi je priko lea cca . 4 kubika ( joa nas je 3 ) znaci 12kubika vode preneseno u kantama od 25 litara :) , po dvije u ruku i ajde , od vode pa do boksa najblizeg 150m uzbrdice , ali nije svako zlo za zlo , dobija san lea i ruke koda sam u teretani svaki dan :D keep you updated guys i slike ubrzo na mom blogu fresh and clean

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se