LEGACY
Skakavci???'
26 odgovora4,290 pregleda
22. apr 2008.#1
Skakavci nam sjebali dvije biljke:devilfingers:... kako ih unistit ,ubit ,izmasakrirat ??????
22. apr 2008.#2
kazi im da prestanu... :D
probaj pogledati tu po forumu za ona prirodna sredstva za stetocine za koja su napisani recepti...mozda to pomogne ;) pis
22. apr 2008.#3
Zaatiti bilj
icu nekom mri~icom kroz koju akakavci nee pro! Al stvarno neku~im kako su skakavci uniatili biljku! Nisam znao da skakavci ~va
u marihuanu!
uzmi onu vriu od kumpira pa je stime pokri!
23. apr 2008.#4
Iaa san vidit biljke i ulovia ga na djelu skoro mi je i pojea i ove ata su mi ostale!!! pogledajte biljku sa desne strane : http://img151.imageshack.us/my.php?image=dsc00085re9.jpg
23. apr 2008.#5
Ma nebrini ti... nije to niata.. samo ato sam oekivo da je biljka nekih 20tak cm i da su je pola pojeli!! :vb_kez: niat ti ne preostaje nego napravit
eku i uhvatit gada na djelu!! shalim se.. pesticidi majka!! pozz
24. apr 2008.#6
Naaa san neki otrov... i polia san biljke oko njih i njih ..majku in njihovu neka je sada dodu grickat...:rasta1:
24. apr 2008.#7
da tacno taka ...i ne su bitni listovi mnogo...stavi neki sretstva....bolje bi bilo....pozz
24. apr 2008.#8
Covjek i njegova rjesenja.. biljku koju kasnije misli konzumirat bez trunke razmatranja prska otrovima. Svaka vam cast svima. Jako mudro.
24. apr 2008.#9
Svira
u...aj to ata si prskao, postoji karenca za svaki preparat, ali zaato si
pobogu iaao zaljevati oko biljke sa tim sranjem?
I jeli uope znaa ata si koristio?
Oprosti, ali ovo je meni klasi
an tip debilane.
:maryjane:
25. apr 2008.#10
Prskao samo okolo ove druge grmove da nedoloze ni na njih stetocine pa mi sa njih nemoze prijec na biljku... a ovaj otrov je na bioloskoj bazi i kad se zalijeva nesmije se konzumirat biljka 21dan nakon toga... :icon_cool:
25. apr 2008.#11
Karenca je 21 dan, a ja cu biljku konzumirat za 6 miseci... ali sta sta sam moga ucinit... pet biljki mi pojelo nakon sto sam ih poprska sa koprivon koju su mi ode savjetovali..:hehe:
16. jun 2020.#12
Da ne otvaram novu temu za skakavce? Moze li tko dati savjet konkretno koji pesticid djeluje protiv njih ili neka otopina od biljke i koje biljke?
16. jun 2020.#13
Actara, apache, muspilan, sta god hoces. Ove godine sam koristio zadnji naveden.
29. jul 2020.#14
Ja protiv skakavaca koristim Galation, zute smrdljive granulice, velicine secera...
Odgovaranje na teme dolazi uskoro.
apr 2008.
1 / 14
apr 2008.
2158d