VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojIdeje za sledeću outdoor sezonu
LEGACY

Ideje za sledeću outdoor sezonu

26 odgovora3,003 pregleda
TripcoPOZNAVALAC

nov 2007.

Dakle, pravo je vreme da se po ne s pripremama, do prolea nije tako mnogo kao ato izgleda. Evo jedne ideje za stealth varijantu koju je ove godine na Icmag forumu predstavio NOKUY (YUKON). Naime, ovek ima muku sa fotoperiodom jer ~ivi na Aljasci gde je preko leta dan skoro pa beskona an. Time je ograni en na outdoor uzgoj sorti koje su ili hibridizovane s ruderalisom ili su ekstremno nezavisne od fotoperioda (a takvih je jako malo). Onda je on smislio ovo. Uzeo je kantu za smee, iznutra je oblo~io mylar-om (mada mo~e i alu folija, jeste znato manje efikasna, al kad se ovde mylar teako nabavlja..,) i stavio je nekoliko ve dobro ukorenjenih biljaka (najbolje klonovi ili fem. varijante semena da ne gubite vreme oko eventualnih mu~jaka). I fotoperiod jednostavno reguliae stavljanjem poklopca na kantu. Ovakva metoda zahteva svakodnevni rad i pa~nju ali se isplati. Jedna slika je ovde, a celu temu od prve strane mo~ete nai na http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=61321
gensAMBASADOR

nov 2007.

evo, baa sam "proletio" kroz temu i moram priznati da je ideja odli na!
Seed weedISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Cini mi se kad sam citao pre da nekoliko dana cak nije ni zatvarao poklopac posto nije bio prisutan inace dosta dobra metoda scrog sa klonovima.
marijuana loverENTUZIJASTA

nov 2007.

sam da je stavio u malo vecu kantu za smece bilo bi super!trebao je staviti u onu kacu od nekoliko tisuca litara,tamo bi to dobro raslo:-) odlicna ideja!
bongashLEGENDA

nov 2007.

A kako bi hendlao sa kacom od tisuu litara ? Zar ne bi bilo malo sumljivo istu dr~at na balkonu ... ako bi uope stala ? ... ma znam da se aalia. :sun2:
Ramona_RedENTUZIJASTA

nov 2007.

A stavia (neku kri avu:) etiketu 'kiseli kupus' :thankyou: :icon_mrgreen:
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

ha ha ....pa pravi ljubitelj vutre mjenja zamlju stanovanja....:)))) nema sunca:)
OgrazISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Pogledao sam to s bachvom prije nego ste tu objavili, ali mislim da je tip nekoliko puta morao vezat za mrezu. Prosle godine outdoor sam obavio u vrtu s tim da sam posadio kuruzu ukrasnu oko biljki :) Netreba kanta. Metoda bi mozda funkcionirala pod krovom (balkon) ali mislim da bi pljesan dosla na svoje ao nije pod krovom bacva.

nov 2007.

E znaci treba mi savet koje outdoor semenke su najbolje i gde bi mogao da nabavim.
marijuana loverENTUZIJASTA

nov 2007.

pa imas na forumu to vec objasnjeno ali eto upises seeds na google i on ti otvori neku stranicu i tamo pogledas koje bi ti sjeme najbolje odgovaralo i onda eto posto imamo sponzore foruma odes na njihovu stranicu i narucis to sjeme ili kontaktiras ih pa ti oni nabave i to je to,nema bas neke mudrosti,najvise toga sam moras napraviti tj vidjeti u kakvim bi uvjetima uzgajao i to sve pa onda tek traziti sjemenke!toliko od mene
TripcoPOZNAVALAC

nov 2007.

Treba kanta, kako ne treba. Stvar je u kontrolisanju foto perioda u outdooru.

nov 2007.

Zahvaljujem.:hippy:

mar 2008.

evo bas cu tak nesto napravit, sam kad malo sunce izade stavljam sjemenke na klijanje, ak si sredim neku kameru ocekujte dnevnik uzgoja... HVALAAAAAAA puno na ideji!:hehe::hehe:
TarkiPOZNAVALAC

mar 2008.

Meni se jako svidila ona ideja sa kantom na drvetu.. to cu isfurat ove godine za outdoor, bas jedno ljepo drvo imam u dvoristu :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se