VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojNeko mi se mota oko biljke
LEGACY

Neko mi se mota oko biljke

114 odgovora8,281 pregleda
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Danas primetih da se neko setao oko biljke trava oko biljke je ugazena vidi se kao stazica kud je prolazio(la) e sad me hvata paranoja dali da secem biljku jer mi je u basti 50m od kuce. A mozda je i neka zivotinja ali cisto sumnjam molim za savet
EvgenijeLEGENDA

jul 2019.

ako nisu tvoji tragovi cupaj naravno
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Biljka je velika oko 1.8 do 2m dali bi uspelo neko presadjivanje
EvgenijeLEGENDA

jul 2019.

moze uspeti. gledaj da je sa sto vecim busenom presadis. da sto manje korena sjebes

jul 2019.

Asov u ruke, krug 30-40cm oko biljke, probas i odozdo sto vise da pokupis, i seoba kanabisa.. Ako je imas dje presadit, greota bi bilo da propadne..
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Mozda bih mogao u kantu od 25l za sad da je steknem pa sutra uvece na drugi sajt

jul 2019.

Ako se ja yebavam sa biljkom u 3l, zaljevam 2 puta dnevno, titram oko nje da bi sto konacno zapalio.. mozes i ti to drvo nedje premjestit, pa i u tu kantu sto spominjes.. aj pusti se sad dilema, i isplaniraj akciju.. vrijeme je delanja, a ne mozganja..;)
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Akcija izvedena bilo malo muke nadam se da ce da prezivi ali bar je sad na sigurnom
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Razmisljam se da improvizujem nesto u podrumu i da je ne iznosim vani samo nemam bas neku rasvetu neznam dal ce biti sta od toga
EvgenijeLEGENDA

jul 2019.

ufff lepota jedna. jel fem seme? za ovakvu biljku ti treba ozbiljna oprema ako planiras indoor. bolje nadji neko bezbednije mesto napolju.
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Imam jedno mesto nije daleko od kuce ali ima sunca oko 6-7 sati ali ipak bolje nego ova moja rasveta i nije mi u dvoristu samo ce biti problem odneti je jer sam nocas je jedva doneo
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Uzgred seme je iz paketa neznam dal se isplati zajebavati se ali me zao da je bacim a pokazala pol zenska je
BadiZMAJ

jul 2019.

Uff velika je i lijepa :D ...stvarno bi bila ateta posjei ju...:plac: Drago mi je ato si trenutno pronaaao na in i osigurao ju. :thumb: Da teako da ea sad na brzinu uspjeti sklepat indoor, joa za takvu mrcinu...ja bi ju presadio bilo gdje van, gdje god...bolje iata nego niata ;) Samo, jedno mi pada na pamet pa moram pitati...Jel to tvoj vrt/baata gdje je bila prije ili od susjeda?
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Moj i ogradjen zicom i zaraslo je sve oko zice drva korov bila je kolko tolko dobro sakrivena ali komsije drkadzije svud njuskaju i sve vole da vide a primetio sam gde je bila staza da je na tom mestu zica ulegnuta kao da je neko preskakao. Dali bi joj smetalo da ostane u ovoj kanti dovoljno je velika oko 30l mozda i vise
sativusAMBASADOR

jul 2019.

I da peimetio sam i ranije neke tragove mislio da je od psa ali ovo se videlo da je neko gazio
EvgenijeLEGENDA

jul 2019.

mala joj je kanta odnesi je nekako na to mesto sto imas. da nisi se hvalio drugarima pa dosli da obidju?
BadiZMAJ

jul 2019.

Ubudue prije nego posadia digni pravu ogradu, mo~ea posaditi okolo neke visoke emprese, ~ivicu...bilo ata, pa neka onda preska u, joa stavia i psa neka patrolira po vrtu :D Sigurno da bi joj bilo bolje u zemlji...
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Nisam se hvalio nikom za biljku znate samo vi na forumu(dobro sad verovatno jos neko)
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Zemlja je tamo teska za kopanje ali je dobro sakriveno. Videcu veceras pa javljam
Nixa86LEGENDA

jul 2019.

odlicna gorostasna biljka, trebao si odmah topirati i lstirati da ne ide u visinu vec u sirinu .. sada kada je presadis cropping odradi na svim stabiljkama .sretno
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Topirana je dvaput ali je nisam trenirao jbg sad je kasno
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Biljka premestena na sajt ovo su tek bile muke nosio sam biljku od 2m u kanti od 35l preko dve ograde e tek onda nastaje sex suma zarasla nemoze da se prodje ni sam neznam kako sam uspeo milioni komaraca granje trnje koprive kao iz rata da sam izasao nadam se da ce se isplatiti sutra slike pozz

jul 2019.

Jedan veliki :respect:za uspjesnu operaciju,nadam se da ce te cura max nagraditi :)
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Nije jos gotovo u kanti je treba da je presadim a mozda i ostane u kanti pa sta bude i ovako je malo falilo da je bacim

jul 2019.

Ma kad si to sve napravio onda mozes jos jednu rupu iskopati :D
brate ja mislim da si se dzaba isparanoisao. al jade de. obavezno kupi bar jednu malu bocu root kompleksa i daj joj da se oporavi od soka.

jul 2019.

Bra'o kralju tako treba:thumb:
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Ma nisam dzabe neko je ugazio travu putanja se jasno videla nisam smeo da rizikujem i ovako nisam bas u najboljim odnosima sa komsijama
brate a odakle ti ideja onda da sadis outdoor u takkvom okkruzenju? i jos da je pustis da pici uvis onako da se vidi sa kilometar? trebao si da je vezujes, ili mozda cak i neki outdoor scrog. razapnes je na mrezu, da bude niskoprofilna, i drugacijeg oblika od ocekivanog
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Nisam mislio da ce ovoliko da poraste a i nije bila lose sakrivena ali ljudi znatizeljni sta ces nauk za sledecu godinu
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Nije se videla dok ne udjes u bastu i budes na par metara od nje okruzena je bila svakojakim granjem i korovom nisam racunao da ce neko da preskace ogradu i njuska po basti
BadiZMAJ

jul 2019.

Takve stvari ti prve trebaju pasti na pamet. :thumb: Koliko puta su se samo ljudi ~alili kako im lopovi kradu bilje i ata sve ne joa...npr. Smilje :) Ako ograda nije kako spada, kao da je i nema. ;) Kad odgovaraa, ne moraa citirati svaki put post iznad. ;)
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Posetio biljku posle dvadana nisam bio u mogucnosti ranije za sad je jos ziva ali bela lisna vas je napala imaje svud okolo sta joj bog da zalivacu i djubriti kad budem mogao pa sta bude nadam se sledece godine bolje naucio sam lekciju ove godine imace valjda bar nesto da se zapali evo par slika
Nixa86LEGENDA

jul 2019.

bice to raj samuraj. Na godinu deffo uzmes strain koji nema miris intezivan to pod broj 1. nabrojat cu ti sorte : Papaya,white rhino, blue mistic, northern light, durban poison ,master kush ! .. provjereno . Uz to gledaj od starta da rokas sa treningom,topiraj ,savijaj i gledaj kako se siri i puca od debljine ,a dushmani mogu da ti .. znas sta? :D
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Sta mislis o nl auto moj drug je imao prosle godine i porastao je samo jedan hed veliki biljka je bila 40cm visoka bilo je 6-7grama ali radilo vrhunski ali ipak malo
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Biljka jos uvek ziva u kanti sad sam ratovao sa mrakom komarcima trnjem i granjem ali isplatilo se zalivena sa koprivom evo slika jedno je sigurno ovde niko ne dolazi pozz ekipi
Nixa86LEGENDA

jul 2019.

NL je odlican strejn i 99% strejnova danasnjice citaj hibridi sadrze NL znaci sve ti govori, dobra za pocetnike kao i afghan kush ryder - moja prva biljka ,ali bjezi od toga jer zasigurno ce se osjetiti cijeli kvart jako intezivnog mirisa , tipican skunky kush smell . odradi ovaj grow ,jer vidim imas potencijala .daleko je sljedeca godina -tko ziv ,a tko mrtav dogodine :) . budemo nesta smislili dotle.sretno legendo :D Korpiva majka svih majki :P samo rokaj polako sa gnojivom bogatijem P za kojih tjedan dva ! . mozes BIO gnojivo napraviti gavez ubacish u koprivu i dobijes kompletno kompleksno NPK gnojivo !
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Ovo cu se potruditi koliko mogu nadam se bar necemu nisam pusio par meseci a i necu dok ne izguram ovo ali sledece godine agrrrrrr
Nixa86LEGENDA

jul 2019.

da da. svaka cast. zamisli koji si potencijal buraz! jednom slikom i sa 3 pitanja skupio si 150 bodova:) svaka cast. ubit ces ti ovo samo nastavi tako :)
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Oluja je bila strasna kisa i dalje pada ali... Morao sam da odem da proverim sve je u redu necu da smaram vise slike ce biti kad krene cvetanje poozz
sativusAMBASADOR

jul 2019.

Sirimo se i napredujemo polako napravljen kap po kap od flasa da ne bih obilazio cesto i mogu reci da je odlicno 3-4 dana ne idem i zemlja nije suva evo slika od sinoc
FatOneZMAJ

jul 2019.

Bit ce to posteni grm, samo tako nastavi i nek bude sto masnije ::listomahanje::
karci5ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Pozdrav svima.Molim za neki savet.Meni se neko mota i ostavi pismo da sam uslikan i trazi pare da me nebi prijavio.Da uberem nezrelo? Stavim mini kameru da vidim ko je to? Vidim u blizini da neko krade drva,sigurno su oni i zele da me uplase da im neuberem svoj trud od 5 meseci.
flop87ZMAJ

sep 2019.

skidaj ili ce ti oni skinuti, tesko da te je uslikao, samo te plase, verovatno nije gotovo ali ja ne bih rizikovao.
brate koji strah koje sta, ako je prica istinita vrecu za spavanje konzervi vode ustekaj se u grmlje i cekaj. poneses palicu ili stanglu i slomis mu par kostiju pa drugi put nece. a ja koliko sam lud, ja bi ih mozda i iskopao sa velikim busenjem i presadio al te ucenjivace bih svakako izlomio
karci5ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Dve domaje od 2 m,odabrane od najboljih prosle godine.Ustekane su pa nisu bas pune al masne i lepo mirisu vec.Za 2_3 nedelje vec bi trebale biti za branje jer su revegetirane pa stizu malo ranije.Malo mi opasno da im nesto uradim ako slucajno znaju ko sam mogu da se svete.Kazu da sam uslikan pa jos vecu paranoju mi to pravi.Kamere su jeftine..Izgleda da ce biti kopanja,koren u dzakove i negde na sigurno.Ako prijave na osnovu slike,stacu neka me razapinju.Kao daj 300 e a jos nek mi poberu na kraju.Joj da ne moze covek ni u divljini da uziva na miru..Hvala vam na savetima oglavnom.

sep 2019.

Pozdrav, ja bi njima ostavio poruku da su suu esnici u kriminalnoj radnji. Nisu pozvali policiju.:).
likfrikLEGENDA

sep 2019.

a mi i. ata ea. joa je dobro da nisu po upali. kod mene bi sve potrgali, bez razmialjanja. neznaju za trihome, misle da ona uvjek puca, samo kad sazrije bude je viae. :)
karci5ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Evo ovi kod mene neki vesti.Prvo bi da zarade nesto pa onda cupanje.Dobro kazes i oni su saucesnici kad je cekaju da zavrsi.

sep 2019.

:thumb: Da si uslikan i da su ozbiljni, ostavili bi ti sliku kao dokaz ili bi je dobio na mob.. Sau esnik je SVATKO tko je znao za neko kazneno djelo, a nije ga prijavio! ak bi za ucjenu on mogao veu kaznu od tebe popuait ako do najgoreg doe! Mislim ata, pa ti samo imas biljku kao desetke tisua ljudi:) Al evo malo dumam i ne vidim kako ce ovo na dobro izai.. Ili ce ostat ova situacija ili ces platit(nadam se da nisi lud), ili odore ili ce ti on skinut biljku.. Jedino sta mi pada na pamet je da ti instaluras kameru, ostavis njemu pismo s slikom kako je uslikan i snimljen, te da ces ako se opet pojavi na siteu ili nesto dogodi, ti te slike prijaviti, pa kad vidi sliku sebe kod biljke i saznanje da je sastavio pismo ucjene.. Mora bit slu~beno lud da iata napravi osim se dobro zamisli i okrene.. Eto ti ideja pa ako ti se da.. Ja bi ga saceko sigurno pa da je nezz sta.. Fino bi mu objasnio kako to nije ljepo::poguzi:::rasta::zvizd::rasta:
gica-prasicaAMBASADOR

sep 2019.

Radna akcija kramp lopata i iskopaj je presadi negdje drugdje to je jedina solucija ako mislis pusit ovu zimu :D

sep 2019.

Ovo ti odradi, nije ovo bez pameti... I ja bi ovo isto, docek'o bi ga sa palicom jedan kroz jedan. Nije lose vrijeme, instaliraj kamp i docekaj ucjenjivaca sa ljubaznom palijom od dva metra, i izmjeri mu ki meni stub.

sep 2019.

Ili jednostavno popri aa s ovjekom :) Dao ti je aansu, znaci da nije neki krkan, ima nade. Fino se dogovorite da kad oberea zrelu biljku da ce dobiti neata dobrih cvjetova. Sretan on, sretan ti :) Sve se mo~e rijeaiti... :cool:
PsihopiaAMBASADOR

sep 2019.

Ne bi ti tija pametovati ata da napravia, to sam odlu i. Al jedno je sigurno, bolje da te ucjenjuje nego da je odma zva policiju. Ovako bar imaa izbor.
lemonjuiceLEGENDA

sep 2019.

idemo nekom logikom, da je netko u blizini sajta valjda bi ga vidio da te slika. sigurno nije kupio neku kameru i instalirao tamo negdje da te snima,taj sliku nema!

sep 2019.

Ne bi se igrao puno sa tim. Danas su ti lovacke kamere veoma jeftine, stavis na drvo, malo zamaskiras i zdravo. Direktno na telefon imas slike kretanja u vidokrugu kamere. Uzivo.
karci5ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Hvala vam dobri ljudi.Da imam ovakvu ekipu gde bi mi kraj bio. Video sam ja neke tragove ranije i nedaleko poseceno drvece.Onda vise puta ugazena trava malo.Sve sam video al mislio sam da divljac neka.Bez nekok obezbedjenja vise ne sadim.Najlon za pecanje,eksere na ulaz i oko biljke ako posumnjam odmah napustam mesto. U najgorem slucaju moze biti lovac ili cuvar sume.Da su ozbiljni ostavili bi sliku dobro kazete.Al nebi da rizikujem da me slika kako berem ako stvarno slikaju.Onda sam obrao bostan.Ima kamerica za 20 e. Sobzirom da imam jednu manju biljku na drugoj lokaciji ove bi ostavio tako.Dugorocno je sigurnije napustiti mesto ako nesto posumnjamo.Ko zna ko to moze biti.Pismo ostavio gde bilo pa nece znati dali sam procitao.Da zaratim sa nekim za dve biljke,van zakona jos, isto mi nije bezbedno pogotovo za porodicu.Tu vec zalazim u kriminal,naoruzanje... Jedino sto sam ispao magarac pa mi dodje sa macetom da iskrcim i niko nece imati.
NogudAMBASADOR

sep 2019.

imas slicnu pricu od kolege Sativusa (sorry ako sam pogresio ime) koji je premestio biljku od 2metra, plus slike.:)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se