ma outdoor,a to gnojivo mi se zadesilo,jebat ga,pijan naišo do trgovine i šema "ma doooobro je to" sve odradi :D iako i pored toga,kad sutra skontam,pa i nije tak loše.ugl,sutra ću reć koja je vrsta riječ,danas sam ga gledo al jbg,ne mogu se sjetit.ugl,neka pizdarija za kaktuse i palme,možda mi i limuni narastu,al ono,uzeo sam ga jer aj,trebaš više dušika jer je glinovito tlo pa reko aj,šta bude,ne može im naštetit,samo to me jebe,ja ko magarac zalijeva,odoka,a te šeme ne volim
nađoh :D
http://www.tki.si/en/wp-content/uploads/2010/08/HORTY-for-containerized-flowering-plants-.jpg
HORTY za balkonsko cvijeće
je posebna mješavina topivih soli dušika, fosfora, kalija i mikroelemenata kao što su, bor, željezo, cink, bakar…. . Uravnotežena mješavina esencijalnih hranjivih tvari i elemenata u tragovima je dizajnirana kako bi se osigurals pravilna opskrba hranjivim tvarima tijekom svih faza prirodnog životnog ciklusa biljaka. Redovita primjena gnojiva od travnja do rujna promiče zdrav rast, puno i dugotrajno cvjetanje. Nanesite 2-3 puta tjedno tijekom intenzivnog rasta.
Sadržaj: 7 4 8 + B 0 ˙ 01%, Cu 0 ˙ 0025%, Fe 0 ˙ 03%, Zn 0 ˙ 004%