Zanima me jedna stvar..Prvi put uzgajam ove godine..poceo sam negde sredinom aprila..stavio sam 6 biljki.. od tih 6 do danas odrzala je se samo jedna.. Medjutim jedino ta od tih 6 je bila u hladu..sve ostale su bile izlozene jakom suncu.. Cuo sam da marihuanu treba saditi negde gde ima jakog sunca i redovno zalivati..Obilazio sam ih svaka 2 do 3 dana.. Medjutim samo ta sto je bila u hladu je nastavila sa rastom i ide joj dobro..ostale nisu uspele nesto da narastu,a na kraju su i propale... Zasto to ?? Zasto je bas ta u hladu uspela,kad svi pricaju kako marihuana treba da bude izlozena jakom suncu ???
mnogo toga bi moglo da objasni zasto, sunce im sigurno nije nastetilo jedino u smislu da je ovima na suncu brze sisusila zemlju, ako je zemlja losa slabo zadrzava vlagu.
zato je ona u hladu prezivela :)
Jesi li ih polivao po jakom suncu,mozda nisi lepo presadio,jesi li proverio ima li tunelcica od glodara...nemam pojma,nagadjam,mozda slika pomogne,ali verovatno i ne slikas?
Ja bih volio da su mi biljke na suncu od izlaska do zalaska,ali nisu:tuzan
U hladu dobiješ izduženu i 'rijetku' biljku,dok na suncu bude puna grana a samim time i prinos bude daleko veći.Kod tebe se vjerovatno dogodilo nešto 10-to,ali šta...to nam jedino ti možeš dati odgovor.Mi možemo samo nagađati.
Imam video klipove i slike.. Ali te sto su bile izlozene jakom suncu su malo narasle a listovi nisu toliko otisli u sirinu.. E pa da to je to..izgleda zato sto sam ih zalivao po jakom suncu a ne kasnije kad malo sunce zadje.. pa ih je to sprzilo.. verovatno .. A ovoj u hladu to nije smetalo..to je onda to... Inace ova sto je prezivela raste malo nakrivo..tj.. nisam je lepo stavio u zemlju i umesto u visinu isla je prvo u duzinu a posle se ispravila..tj. kako da objasnim.. ono kao kad podjes rukom da stegnes misic..pa od ramena ti je ravno a posle se ruka izdize u visinu..e tako je ta moja biljka sto je uspela..nadam se da to ne utice tolko,odnosno da ce nastaviti da raste u visinu.. Evo vam slika http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/577054_391642610882613_1667020195_n.jpg
ove godine uci na svojim greskama i sledece godine ce biti mnogo bolje.
ocisti oko nje svu sitnu travu korenje i slicno u precniku od 40cm nadjubri i redovno zalivaj i imaces sta pusiti ove godine a sledece se potrudi i bolje organizuj
poz
bit ce ok,cak je sama sebi radila lst das bi izasla iz sjene. jos nek ispadne cura i miran si za ovu godinu:dada.
daj joj samo vode svakih 15-20dana do cvatnje.