VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgoj5 Double Fun iz semen, 1 afghan
LEGACY

5 Double Fun iz semen, 1 afghan

24 odgovora2,263 pregleda

avg 2007.

Samo slike . . . Neznam da kutzam kako treba. Semenke sam licno dobio na HighLife borsa u Amsterdam od Space Cees Pitpots od Sanniesshop, kwasi sa vodom i rhizotonic

avg 2007.

[bez sadržaja]

avg 2007.

sexbak.

avg 2007.

[bez sadržaja]

avg 2007.

[bez sadržaja]

avg 2007.

[bez sadržaja]

avg 2007.

Do sada ;)
SLO-EraLEGENDA

avg 2007.

smanji resoluciju...jer ne e mo i pola foruma videt ovo...treba e dva sata da otvore Ina er nice fotke-nema sta i oni je~evi su gotivni Vidi se samo,da vas tu e kiaa dobro-nema sunca na nijednoj fotki skoro. vidim wiet forum- dogovrili smo suradnju i zmenu-sannie joa pravi neke bannere...pa emo to onda zavrsit-i po et nadma se ok suradnju.Ina er je wiet dosta ok jer su stvarno uzgajiva i i groweri-tako da imamo sta izmenit sve naj i malo vise sre e sa vremenom. Vidi za tu resoluciju... jer stvarno meni sa 1Mb traje

avg 2007.

Izvini za resoluciju, zaboravio sam da nemate brzi internet svugde. Sve su linkovi do moi topic na wietforum i ako imam neki vreme hocu da dokumentarisem sta sam uradio. Ja znam sannie, dobar covek !

avg 2007.

Super slike :) sretno!
SLO-EraLEGENDA

avg 2007.

nau i ea ovde i srbsko-hrvatsko kucati,ni ja pre tri/ etri godine nisam bas dobro barato,sad je ve za prvu silu:)) Ina er je istina, ok je Sannie i dobar breeder,spreman podeliti svoje izkustvo...zato i idemo u suradnju. ajde sretno, ujemo se joa-naravno posalji koji update a komentari mogu bit na engleskom
gensAMBASADOR

avg 2007.

Svaka ast! Slike stvarno pri aju pri u ali ipak ateta je ato nema teksta... kao ato Era ka~e, mo~ea pisati i na engleskom ;) }elim ti uspjeaan grow...
bongashLEGENDA

nov 2007.

`ta je na kraju bilo sa ovjekom ? Zaato se ne javlja ?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se