VUTRA
ForumUzgajanjeVanjski uzgojMoj prvi grow outdoor
LEGACY

Moj prvi grow outdoor

20 odgovora2,111 pregleda

avg 2015.

Sta kazete? Kako dalje da nastavim da dobijem vise na kolicini?

avg 2015.

Jesi li joj davao hranu? Koja je to zemlja?

avg 2015.

voda svaki 3ci, 4ti dan cetvrtinu do trecine zapremine saksije, mozda i manje, zemlja izgleda bzvze djubrivo jednom nedeljno. lepo izgleda, i da je za mesec ipo lepo prikoljes i osuris u onom koritu :D

avg 2015.

Stavljao sam ono djubrivo sto pospesuje rast i cvetanje , do sada sam 5 puta stavio to . A zemlja je pola humus pola obicna . :) Vazi , hvala puno pozz hah :D
ludPOZNAVALAC

avg 2015.

samo je nemoj previse zalivati,i nek sunca uvek ima dosta. inace je simpticna devojcica,steta sto nije bila na slobodi,bila bi vauuu..:thumb: al i ovo je ok,za svoje potrebe....

avg 2015.

hvala :spliff:
pcpadobranacISTRAŽIVAČ

sep 2015.

Vidim temu moj prvi... Pa se nadam da sam posle sto godina trazenja nasla pravo mesto za moju prvu biljku i pitanje za sve koji znaju: HOCE LI STICI DO MRAZA????

sep 2015.

a kad kod tebe stize mraz
pcpadobranacISTRAŽIVAČ

sep 2015.

Neznam... Pored vode je, moze biti slane na pola oktobra. Zato molim za procenu kolko joj treba jos!!!!

sep 2015.

mesec dana sigurno, mada ne znam koji je strain, al bar tri pa do pet sedmica moz da potraje. mlad je to jos jako cvet. ima tema za takva pitanja https://www.vutra.org/threads/vegetacija-i-cvetanje-outdoor.767/page-51
pcpadobranacISTRAŽIVAČ

sep 2015.

Hvala * * * ne traba citat kada odgovaras odmah nakon posta pwrsd

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se